ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 12 Μαϊου 2022

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των συνεργασιών σου για πάνω από δυο μέρες και σε βάζει σε ένα πιο κοινωνικό πλαίσιο. Ακόμα κι έτσι η μέρα υπόσχεται πολλά σε πρακτικό επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς με πληροφορίες ή χρήσιμους ανθρώπους για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου ή να τακτοποιήσεις πρακτικές υποθέσεις σου. Μαθαίνεις επίσης για τις άξιες σου, αλλά και πώς μπορείς να βασιστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Ο ανάδρομος Ερμής σε ωθεί να κοιτάξεις στο παρελθόν και να διορθώσεις προβληματικές περιοχές.

Ταύρος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και επικεντρώνεσαι στο να προσέχεις τις λεπτομέρειες. Με το βόρειο κόμβο στο δικό σου ζώδιο μαθαίνεις για την ανεξαρτησία και το προσωπικό θάρρος. Το να ξεπεράσεις φόβους και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου μπορεί να μην είναι πάντα απλό, αλλά ανταμείβει. Αναγνωρίζεις ευκαιρίες όπου μπορεί να μην τις είχες ξαναδεί.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μεταβαίνει στον συναισθηματικό και δημιουργικό σου τομέα και βρίσκεις εύκολα την έμπνευση να μοιραστείς τις ιδέες σου. Η προσοχή σου συχνά στρέφεται στην πίστη, στο παρελθόν, στα βαθύτερα συναισθήματα και τον προσωπικό χρόνο σου. Μαθαίνεις να εγκαταλείπεις την περιττή ανησυχία και τις ενοχές και να πιστεύεις σε ένα μεγαλύτερο σχέδιο ή στόχο. Κάτι σε εμπνέει να ξεπεράσεις ένα δύσκολο θέμα που αφορά στην ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας έλκεσαι από εύκολες και οικείες δραστηριότητες. Οι ενέργειες του σήμερα επίσης σε ενθαρρύνουν να προσεγγίσεις και να συνδεθείς. Αυτές τις μέρες πολλά από τα πολύτιμα μαθήματα ζωής σου περιλαμβάνουν φιλίες, δίκτυα και ομαδικές συνδέσεις. Είναι καιρός να ενισχύσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου και αν είσαι μόνη, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Λέων
Φαίνεται να έλκεσαι από πληροφορίες, ανθρώπους ή καταστάσεις που σε ενθαρρύνουν να αναπτυχθείς, να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση και να ανυψώσεις τους στόχους σου. Με τον ανάδρομο Ερμή θα μπορούσες συχνά να κοιτάζεις το παρελθόν για απαντήσεις, αλλά έχεις μια ισχυρή αίσθηση του μέλλοντος και του τι θέλεις να κάνεις τώρα. Έχεις επίσης κίνητρα για να φροντίσεις την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Παρθένος
Η Σελήνη μετακομίζει στον πρακτικό ηλιακό 2ο οίκο σου και ενώ τείνεις να εστιάζεις στις άμεσες ανάγκες σου, ο Ήλιος που ευθυγραμμίζεται με το βόρειο κόμβο της Σελήνης διεγείρει την ανάγκη του να αφήσεις πίσω σου παλιές συνήθειες. Τώρα συμβαίνουν θετικές αλλαγές και είσαι πιο πρόθυμη από ότι συνήθως να αφήσεις πίσω πράγματα που σε εμποδίζουν να εξερευνήσεις νέα θέματα ή μέρη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε ενθαρρύνει επίσης να φροντίσεις ημιτελείς εργασίες.

Ζυγός
Ένα κεντρικό θέμα της ζωής σου αυτές τις μέρες είναι η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή με τον βόρειο κόμβο της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με αυτό το σημείο σήμερα ταυτίζεσαι έντονα με αυτήν την ενέργεια. Μπορείς να συνδεθείς με τους κατάλληλους πόρους ή εργαλεία για να νιώσεις πιο ενδυναμωμένη. Η Σελήνη επίσης κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο και υπάρχει μια πιο ζωτική εστίαση στις συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Σκορπιός
Με τη σημερινή μετακίνηση της Σελήνης λαχταράς και χρειάζεσαι χρόνο. Ωστόσο οι σχέσεις βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο σήμερα και είναι μια θετική περίοδος για πρόοδο. Μπορεί να υπάρχουν εμπειρίες τώρα που σε προειδοποιούν για την ανάγκη να μάθεις, να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Είναι μια σημαντική στιγμή για να ανακαλύψεις τις ανάγκες της σχέσης με τον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, μια παρελθοντική ιστορία ίσως ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει.

Τοξότης
Είναι μια καλή μέρα για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες ή τις ρουτίνες σου. Η τάξη έχει γίνει μια κατάσταση ενδυνάμωσης για εσένα και το να δίνεις περισσότερη προσοχή στις προθεσμίες, τις λεπτομέρειες και τους κανόνες μπορεί να είναι αρκετά προκλητικό αλλά και πολύ ικανοποιητικό. Ενώ ανυπομονείς για ένα πιο λαμπρό μέλλον αναζητάς επίσης στο παρελθόν απαντήσεις και λύσεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη για μια παραμονή δυο ημερών, υπενθυμίζοντάς σου τους ευρύτερους στόχους σου. Παρόλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος και βιώνεις κάποιο επίπεδο εφεδρείας, μια διέλευση από τον κόμβο Ήλιου σε ενθαρρύνει να πάρεις κάποια δημιουργικά ρίσκα και να εκφραστείς πιο αυθόρμητα. Η εύρεση τρόπων να απαλλαγείς από το άγχος και να αποτοξινωθείς είναι ευεργετική.

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του πνεύματός σου και ψάχνεις τρόπους να ανατροφοδοτήσεις την ψυχή σου με νέες εμπειρίες και γνώσεις. Το συνηθισμένο δεν είναι ελκυστικό αυτήν τη στιγμή και η ευθυγράμμιση Ήλιου – κόμβου είναι ένας άλλος λόγος για να θέλεις να βελτιωθείς, να αναπτυχθείς και να μάθεις. Ταυτόχρονα υπάρχει η ανάγκη να αναπτυχθεί η αίσθηση της ασφάλειας στο σπίτι και την οικογένεια. Οι πληροφορίες που έρχονται αυτό το διάστημα είναι χρήσιμες.

Ιχθείς
Ακόμα και με τον Ερμή ανάδρομο η ψυχική ενέργεια και ο ενθουσιασμός σου είναι στα ύψη. Η βελτίωση των επικοινωνιών, των έργων και των γνώσεών σου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσένα. Σήμερα η δημοτικότητά σου μπορεί να εκτιναχτεί στα ύψη κυρίως γύρω από τις ιδέες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις ή τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο συνδέεσαι με τους άλλους.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template