Τα «παραμύθια» της ΕΛΑΣ για την δήθεν εξιχνίαση της δολοφονίας Σκαφτούρου και οι «πρόθυμοι» που γράφουν ότι τους πουν!

Σάββατο 28 Μαΐου 2022


Του Άρη Σπίνου

Διαβάζουμε και ξανά διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες ένα πανομοιότυπο ρεπορτάζ. "Ένα βήμα πριν διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία."


Ο 53χρονος Γιάννης Σκαφτούρος δολοφονήθηκε στα Σκούρτα Βοιωτίας από άτομα που επέβαιναν σε μηχανές, τα οποία και τραυμάτισαν ακόμη δύο συγγενείς του. Θυμίζουμε ότι την ώρα της εκτέλεσης, ο Σκαφτούρος γλεντούσε στο σπίτι του, με την οικογένειά του.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος ήταν ένα από τα μεγάλα ονόματα της νύχτας. Κανείς στην αστυνομία δεν έπεσε από τα σύννεφα με τη δολοφονία, λόγω του βαρέως ποινικού παρελθόντος του εδώ και δεκαετίες. Το όνομα του συμπεριλαμβάνεται σε δικογραφίες που αφορούν σε απαγωγή, συμμετοχή σε δολοφονίες και εκβίαση. Ο “Θείος Τζο”, όπως το αποκαλούσαν ήταν υπόδικος για την υπόθεση της “Greek Mafia”.

Από τότε που ξεκίνησε, εδώ και 3 χρόνια, ο πόλεμος μεταξύ νονών της νύχτας στην Αττική για το μοίρασμα της τελικής πίτας των κερδών, οι αστυνομικοί περίμεναν ότι και ο Σκαφτούρος θα έχει την ίδια τύχη, καθώς συμμετείχε ενεργά σε μεγάλη συμμορία της δυτικής Αττικής.

Το Τμήμα Εκβιαστών και το Ανθρωποκτονιών έχει στοιχεία για τη συμμετοχή του στη συμμορία του Στεφανάκου, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Χαϊδάρι το 2018. Τότε οι εκτελεστές του Στεφανάκου, τον “γάζωσαν” με 22 σφαίρες από καλάσνικοφ.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος το 2007, όταν είχε αποδράσει με ελικόπτερο ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, συμμετείχε στην απόδραση.

Το 2018 είχαν αποπειραθεί να τον δολοφονήσουν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά την είχε γλιτώσει με μια μαχαιριά στην περιοχή των γλουτών. 
Συγκεκριμένα είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι στο αρχιφυλακείο των Φυλακών Κορυδαλλού από τον Αλβανό συγκρατούμενό του, Λεκοτσάι που όρμησε πάνω του τραυματίζοντάς τον

Η επίθεση είχε αποδοθεί τότε σε «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ μπράβων της νύχτας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι άλλο πράγμα η συλλογή πληροφοριών για το ποιος και που και άλλο πράγμα η δικαστική στοιχειοθέτηση που θα μπορέσει να οδηγήσει στο εδώλιο κατηγορουμένους για την δολοφονία αυτή. 


Η αλήθεια για την έρευνα περί Σκαφτούρου όπως μεταφέρουν στο edolio5 αξιόπιστες πηγές είναι ότι βρίσκεται υπό το μηδέν! 

Αν χτυπήσει κάποιο τηλέφωνο για ανώνυμη πληροφορία έχει καλώς! Το ξήλωμα των προϊσταμένων των τμημάτων ανθρωποκτονιών και δίωξης εκβιαστών έχουν πάει πολλές υποθέσεις που είχαν "οριμάσει" ως προς την έρευνα τους... πίσω. Κανείς πλέον στα 2 αυτά τμήματα δεν δείχνει διάθεση να αφήσει τον εαυτό του εκτεθειμένο και οι ανώτεροι του να τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα για πολιτικούς λόγους όταν θα έρθει η ώρα. 

Ήδη σε επίπεδο δελτίων πληροφοριών είναι συγκροτημένο το Profile της δολοφονίας Σκαφτούρου. Ως εκεί όμως.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template