Μ.Γκέιτς : Κάναμε λάθος «Ο κορωνοϊός είναι σαν γρίπη και αφορά κυρίως ηλικιωμένους»! – Αφού πλέον ελέγχουν τα πάντα…

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ένας απο τους κυρίως υπεύθυνους για το στήσιμο της πανδημίας ξαφνικά αλλάζει «ρότα» στις απόψεις για την μεγαλύτερη «κοροϊδία και απάτη του αιώνα».

Ο guru των εμβολίων Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πανδημία του κορωνοϊού και στην επιβολή των μέτρων-lockdown και των υποχρεωτικών εμβολιασμών προχώρησε σε μια ομολογία-σοκ! 


Ο Μπιλ Γκέιτς αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε ότι «δεν καταλάβαμε ότι έχει ένα αρκετά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας και ότι είναι μια ασθένεια που αφορά κυρίως στους ηλικιωμένους, όπως είναι η γρίπη, αν και είναι λίγο διαφορετική από αυτό».

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι πρόκειται για μια στημένη ιστορία προκειμένου να ελέγξουν οικονομικά τον πλανήτη, τις χώρες και τους ανθρώπους και να τους μάθουν να συμπεριφέρονται σαν κοπάδι.

Ήταν μια «πρόβα δημοκρατικού ολοκληρωτισμού», δηλαδή με τη θέλησή σου και με την υπόδειξη από «εμάς» θα περιορίσεις τις ελευθερίες σου γιατί εάν δεν το κάνεις… θα πεθάνεις, όχι από «εμάς», αλλά από έναν ιό. Επέβαλλαν lockdown και πιστοποιητικά εμβολιασμού, μέσω των οποίων έλεγχαν κάθε κίνησή σου και τα οποία η αλήθεια είναι ότι δεν φαίνεται ότι θα φύγουν από τη ζωή μας.

Όπως όλα δείχνουν όταν έφτασαν σε ένα σημείο που ήθελαν και έλεγχαν απόλυτα τις καταστάσεις και είχαν εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να περιορίζονται, όχι μόνο λόγω των απαγορεύσεων αλλά γιατί το αποδέχθηκαν και οι ίδιοι, αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στο πείραμα.

Οι άνθρωποι έμαθαν αυτά τα δύο χρόνια στον περιορισμό, δέχθηκαν να μπουν σε lockdown, δέχθηκαν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, τις μάσκες κτλ. Ακόμη και σήμερα που πολλά μέτρα έχουν αρθεί πολλοί άνθρωποι αποφεύγουν να συναναστραφούν με άλλους και αυτοπεριορίζονται γιατί έχει «μπολιάσει» μέσα τους ο φόβος για τον ιό.

Ο λόγος βέβαια που αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο πείραμα δεν ήταν γιατί πλέον θα είμαστε ελεύθεροι, αλλά γιατί το συγκεκριμένο αφήγημα… δεν τραβούσε άλλο και έπρεπε να βρουν ένα νέο, το οποίο μάλιστα το είχαν έτοιμο!

Αμέσως μετά την άρση των μέτρων για τον Covid-19 ετοιμάζουν να επιβάλλουν παρόμοια μέτρα, αυτή τη φορά… για την ενεργειακή κρίση!  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template