Ο Zelensky της μεγάλης μπίζνας των 100 δισ από την Δύση για να συντηρήσει τον πόλεμο

Παρασκευή 20 Μαΐου 2022


Το καθεστώς Zelensky στην Ουκρανία έχει καταφέρει με την στήριξη των δυτικών δυνάμεων να συντηρηθεί και πλέον έχει ενεργοποιήσει την μεγάλη μπίζνα…

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Zelensky δράττει την ευκαιρία όχι να ισχυροποιήσει την Ουκρανία αλλά να κάνει την μεγάλη προσωπική του μπίζνα και μαζί με τους Ουκρανούς ολιγάρχες να κάνουν την μεγάλη δουλειά.
Με την στήριξη των ΗΠΑ και άλλων δυτικών δυνάμεων ο Zelensky λαμβάνει όχι μόνο στρατιωτική αλλά και οικονομική βοήθεια, ήδη οι αμερικανοί έχουν δώσει 6 δισεκ. και ενέκριναν 40 δισεκ. πρόσφατα ενώ και οι ευρωπαίοι χορηγούν όπλα και κεφάλαια.
Υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση η Ουκρανική μπίζνα θα διαμορφωθεί στα 100 δισεκ. δολάρια…


Ας αναλογιστούμε ότι το ΑΕΠ της Ουκρανίας ήταν 155 δισεκ. δολάρια το 2020... τα 100 δισεκ. αναλογούν στο 65% του Ουκρανικού ΑΕΠ... προφανώς και η χαρακτηρισμένη, ως διεφθαρμένη προ του πολέμου Ουκρανία... θα επιτρέψει στην κλίκα Zelensky να κάνει πάρτι... με τόσο χρήμα...

Οι Αμερικανοί και λιγότερο η Ευρώπη θέλει πάσει θυσία να συντηρηθεί ο πόλεμος και τα οπλικά συστήματα προφανώς συντηρούν την φαύλη κατάσταση στο Ουκρανικό έδαφος.
Όμως οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εδραιώσει την κυριαρχία τους κόντρα στην προπαγάνδα ότι αποτυγχάνουν.
Ήδη από τα Βόρεια ελέγχουν το Izyum και θέτουν τις βάσεις για την επίθεση στο Severodonetsk, έχουν κατακτήσει σχεδόν το 75% του Donbass που ήταν ο αρχικός ρωσικός στόχος.
Απέκλεισαν την Αζοφική θάλασσα, οι ρωσικές δυνάμεις μετά την μεγάλη νίκη στην Μαριούπολη και την παράδοση 1700 ουκρανών στρατιωτών στο Azovstal απέκλεισαν τις Ουκρανικές δυνάμεις από την θάλασσα του Azov.

Νότια η Ρωσία ελέγχει την ευρύτερη περιοχή του Kherson ενώ πλησιάζουν στο Mykolaiv και Zaporizhia που διαθέτει και το μεγαλύτερο βάση δυναμικότητας πυρηνικό αντιδραστήρα της Ευρώπης.
Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ κάνει έκκληση στην Ρωσία να απελευθερώσει τα λιμάνια της Ουκρανίας στην Μαύρη Θάλασσα για να μπορούν να διεξαχθούν οι εξαγωγές σιτηρών και άλλων γεωργικών προϊόντων.

Η έκκληση του ΟΗΕ αποτελεί απόδειξη ότι η Ρωσία έχει αποκλείσει πλήρως από την θάλασσα την Ουκρανία, παρ΄ ότι δεν έχει καταλάβει την Οδησσό.

Ο Zelensky είναι μια πολιτική μαριονέτα που εκμεταλλεύτηκε την διάθεση κυρίως των αμερικανών να χτυπήσουν την Ρωσία όχι απευθείας αλλά με πρόσχημα την Ουκρανία και την εισβολή των ρώσων να ακολουθήσουν ένα πόλεμο φθοράς.
Ο Biden ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι σε απόδραση, καταρρέει δημοσκοπικά και αναζητάει σωσίβια οπότε η Ουρανία ήταν μια τεράστια πολιτική ευκαιρία.
Για να προωθήσει το ΝΑΤΟ που βρισκόταν σε απόδραση, ο Macron ο Γάλλος Πρόεδρος είχε δηλώσει ότι είναι κλινικά νεκρό για όσους το έχουν ξεχάσει.
Το ΝΑΤΟ νεκραναστήθηκε με το Ουκρανικό και τις αιτήσεις ένταξης Σουηδίας και Φινλανδίας οι οποίες ωστόσο το ξανασκέφτονται και δεν θέλουν στρατό του ΝΑΤΟ ή πυρηνικά αλλά την προστασία της ομπρέλας της βορειοατλαντικής συμμαχίας.
Η μαριονέτα Biden ένας ηλικιωμένος Πρόεδρος με άνοια, έδωσε την ευκαιρία στην Clinton την πρώην υποψήφια πρόεδρο που πάσχει από πολλά κόμπλεξ και το στρατιωτικό σύστημα των ΗΠΑ να έρθουν ξανά στην επιφάνεια…
Την ίδια στιγμή προωθούν οι αμερικανοί το LNG το υγροποιημένο φυσικό αέριο, όλοι οι εμπλεκόμενοι κάνουν χρυσές δουλειές συντηρώντας τον πόλεμο.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι πιο κερδοφόρος από την ειρήνη, οπότε μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι, η ειρήνη μπορεί να περιμένει ακόμη στο προσκήνιο είναι ο πόλεμος.

Αυτές οι συναισθηματικές αρλούμπες περί Ουκρανών αμυνόμενων και αδίστακτων ρώσων είναι ένα ωραίο παραμυθάκι που συντηρείται στην Δύση.
Εάν οι ρώσοι ήθελαν να τελειώνουν με την Ουκρανία θα είχαν χρησιμοποιήσει το αμερικανικό δόγμα, θα κατέστρεφαν τα πάντα με βομβαρδισμούς και πυραυλικές επιθέσεις και εν συνεχεία θα προέλαυναν.
Όμως οι ρώσοι ακόμη και από τον τρόπο που υποστυλώνουν την Ουκρανική σημαία σε αντίθεση με τους Ουκρανούς που χλευάζουν την Ρωσία ποδοπατώντας το εθνικό σύμβολο δείχνει την κουλούρα τους…

Ο Putin ο Ρώσος Πρόεδρος δεν πρέπει να κερδίσει, έχει κερδίσει

Όταν κατέλαβε σχεδόν το 30% των εδαφών της Ουκρανίας.

Όταν απέκλεισε την Ουκρανία από την πρόσβαση στην θάλασσα.

Όταν ελέγχει το 75% της παραθαλάσσιας Ουκρανίας και το 100% της Αζοφικής Θάλασσας.

Όταν οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν πλήρως όλη την βιομηχανική ζώνη της Ουρκανίας που βρίσκεται στην Ανατολική Ουκρανία... στην περιοχή του Donbass ή στην Νότια Ουκρανία.
Το Azovstal ένα μεγάλο εργοστάσιο χάλυβα βρίσκεται στην Μαριούπολη και η Zaporizhia διαθέτει το μεγαλύτερο βάση δυναμικότητας πυρηνικό αντιδραστήρα της Ευρώπης.

Όταν οι μισές επιχειρήσεις στην Ευρώπη αποδέχθηκαν να πληρώνουν σε ρούβλια το ρωσικό φυσικό αέριο, πλήττοντας το δολάριο ως διεθνές αποθεματικό νόμισμα.

Όταν στο Azovstal στο εργοστάσιο χάλυβα της Μαριούπολης παραδόθηκαν 1700 Ουκρανοί στρατιώτες η μεγαλύτερη παράδοση στρατιωτών στην νεότερη πολεμική ιστορία.


Όταν όλος ο πλανήτης κατανόησε ότι ο Putin ο ρώσος Πρόεδρος δεν παίζει και όταν αισθανθεί ότι τα ρωσικά συμφέροντα διακυβεύονται παίρνει αποφάσεις ιστορικής σημασίας…

Η Ρωσία έπρεπε να εισβάλλει στην Ανατολική Ουκρανία γιατί από το 2014 και μετά η ευρύτερη περιοχή του Donbass ήταν θέρετρο εκκαθαρίσεων φιλορώσων από τους Ουκρανούς και τους Azov.
Η Ρωσία πρέπει να προσαρτήσει τα εδάφη του Donbass, της Κριμαίας και της Kherson και από εδώ και στο εξής να τα αντιμετωπίζει ως ρωσικά εδάφη.
Οποιαδήποτε επίθεση σε ρωσικό έδαφος θα σηματοδοτήσει και ένα ολοκληρωτικό πόλεμο.
Με την προπαγάνδα των Βρετανών και αμερικανών, τακτικές εκ του ασφαλούς μπορεί πολλά να λέγονται και να διαδίδονται αλλά στην Ουκρανία… η Ρωσία κατάφερε να επιβληθεί.
Συν τοις άλλοις οι Ρώσοι έχουν μόνο να κερδίζουν από εδώ και πέρα.
Π.χ. ο ΟΗΕ ζήτησε από την Ρωσία να απελευθερώσει τα λιμάνια για να εξάγουν οι Ουκρανοί σιτάρι.
Η απάντηση της Ρωσίας, ανακαλέστε τις κυρώσεις και τα εξετάζουμε όλα τα σενάρια…


Με μαθηματική ακρίβεια οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας επειδή δεν είναι αποτελεσματικές θα καταρρεύσουν και θα αποσυρθούν.
Στο τέλος της ημέρας… που θα αργήσει ωστόσο να έρθει το τέλος της ημέρας – ο πόλεμος θα διαρκέσει μήνες ακόμη – η Ρωσία θα είναι ο μεγάλος κερδισμένος καθώς κατέλαβε το 30% της Ουκρανίας, ελέγχει την Ανατολική Ουκρανία που είναι η βιομηχανική περιοχή σε σχέση με την αγροτική δυτική Ουκρανία.
Κερδισμένο θα είναι το καθεστώς Zelensky που προφανώς θα κάνει τις μεγάλες δουλειές άνω των 100 δισεκ. δολαρίων και βεβαίως οι αμερικανοί που καταφέρνουν να παίξουν ρόλο στα ενεργειακά, να νεκραναστήσουν το ΝΑΤΟ και να εμφανίζονται ρυθμιστές… των ισορροπιών στην Ανατολική Ευρώπη.
Ποιοι είναι οι χαμένοι, ο Ουκρανικός λαός, οι άμαχοι που υποφέρουν αλλά και οι κοινωνίες της Δύσης που πληρώνουν την ενεργειακή κρίση πανάκριβα… ένα ακόμη σοκ και λόγω του πληθωρισμού που προϋπήρχε της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.









www.bankingnews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template