ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 14 Ιουνίου 2022

Τρίτη 14 Ιουνίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Οι σημερινές μετακινήσεις φαίνεται να οδηγούν σε λανθασμένη κρίση, αλλά είναι καλές για να ενεργοποιήσουν το μυαλό και τις σκέψεις σου. Λάβε υπόψη σου ότι oι εξωπραγματικές προσδοκίες δεν σου κάνουν τη χάρη. Με την αυτογνωσία μπορείς να ανακαλύψεις τομείς της ζωής σου που χρειάζονται αναβάθμιση ή ιδιαίτερη προσοχή. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι γεμάτη από πάθος και ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία προβλέπεται να σε συναρπάσει.

Ταύρος
Σήμερα αναζητάς ησυχία ή νόημα αλλά θα πρέπει να προσέξεις για τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Λάβε υπόψη σου πως οι άλλοι μπορεί να μην βλέπουν καθαρά ή να παρεξηγήσουν τις ενέργειες ή τις συμπάθειες σου τουλάχιστον προσωρινά. Άνοιξε το μυαλό σου σε νέες εμπειρίες και δυνατότητες, αλλά μην το παρακάνεις. Ο χρόνος και οι στιγμές που περνάς με τον αγαπημένο σου είναι πολύτιμες. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τον εργασιακό χώρο σου κάτι αρχίζει να εξελίσσεται και να σου αρέσει.

Δίδυμοι
Τα λάθη που πιθανότατα γίνονται τώρα οφείλονται σε υπερβολικές προσδοκίες και έλλειψη προνοητικότητας για αυτό καλά θα κάνεις να κρατηθείς προσγειωμένη. Επίσης οι υποσχέσεις που δίνονται τώρα δεν είναι εύκολο να τηρηθούν. Οι τρέχουσες μεταφορές ενδέχεται να σε απομακρύνουν προσωρινά από τις προτεραιότητες σου ή μπορούν να επηρεάσουν τη συγκέντρωση σου. Η τύχη είναι μαζί σου σε θέματα που αφορούν στη συναισθηματική και ερωτική ζωή σου.


Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει μια τάση να δίνονται υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν ή να γίνονται δηλώσεις που οι άλλοι παρερμηνεύουν ή υπερεκτιμούν. Με τις σημερινές μετακινήσεις που διεγείρουν την υπέρβαση ίσως είναι καλύτερο να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου τα συνήθη όρια σου. Στα εργασιακά φαίνεται να είσαι διχασμένη για το πόση ένταση θέλεις από τις δραστηριότητες ή τις αλληλεπιδράσεις σου. Ανταπόδωσε την αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι από το παρελθόν ξυπνάει και ίσως επιδιώξεις μια επανασύνδεση.

Λέων
Πρόσεξε τις λεπτομέρειες που αγνοείς με την ενέργεια του Δία να είναι εξέχουσα και προκλητική. Μια ανησυχία μπορεί να σε οδηγήσει στην αναζήτηση νέων απολαύσεων ή σε κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις. Ταυτόχρονα βέβαια δεν θα πρέπει να παρασυρθεί από τις υπερβολικές προσδοκίες σου. Αυτά που φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά μπορεί να ωφεληθούν από μια στάση αναμονής. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Παρθένος
Μπορεί να σου φαίνεται δελεαστικό να αναλάβεις πάρα πολλά έργα, ευθύνες ή καθήκοντα όμως είναι περισσότερα από όσα μπορείς στην πραγματικότητα να διαχειριστείς σήμερα. Η ενέργεια του Δία είναι ισχυρή αλλά προκλητική υποδεικνύοντας πιθανές λανθασμένες κρίσεις. Ως εκ τούτου η λήψη σημαντικών αποφάσεων ή υποσχέσεων θα πρέπει να αποφθεχθεί. Έρχεσαι πιο κοντά με τον αγαπημένο σου κι αυτό σου εξασφαλίζει γαλήνη και ασφάλεια. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο από το παρελθόν φαίνεται να σε επαναπροσεγγίζει.

Ζυγός
Οι σημερινές μετακινήσεις είναι εύκολο να σε οδηγήσουν σε βιαστικά συμπεράσματα ή να βρεθείς σε καταστάσεις χωρίς αρκετή σκέψη. Πρόσεξε την παρορμητικότητα με την επικοινωνία, τα χρήματα και την αγάπη. Αγαπησιάρικες και τρυφερές είναι οι στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κάτι ευχάριστο προμηνύεται για τις συναισθηματική σου ζωή το επόμενο διάστημα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά ένα μέρος της ημέρας στον πνευματικό σου τομέα βοηθώντας σε να ξεπεράσεις τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας. Θα μπορούσες επίσης να νιώσεις την επιθυμία να προχωρήσεις και να απολαύσεις κάτι νέο και διαφορετικό όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως καλό θα ήταν να είσαι προσγειωμένη και να κρατήσεις χαμηλά τις προσδοκίες σου. Παρασκηνιακές καταστάσεις στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή σε ελκύουν επικίνδυνα.

Τοξότης
Οι σημερινές μετακινήσεις υποδηλώνουν έντονο ενθουσιασμό αλλά δεν έχουν πειθαρχεία ή πρακτικότητα. Είναι προσωρινό αλλά επίσης σοφό να συγκρατήσεις τα πόδια σου στη γη. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην ξεκινάς πράγματα γρήγορα χωρίς σκέψη. Μια καλή διάθεση ή υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε δεσμεύσεις που θα μετανιώσεις αργότερα. Οι στιγμές με τον αγαπημένο σου κυλούν ήρεμα και αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μια μέχρι χθες φιλική σχέση σου πιθανά να αλλάξει μορφή.

Αιγόκερος
Υπάρχει η τάση να υπερβάλλεις σήμερα με τα όρια. Οι στόχοι σου στα εργασιακά επιτυγχάνονται όμως χρειάζονται υπομονή. Προς το παρόν απόφυγε τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία σου κινεί το ενδιαφέρον απρόσμενα και ξαφνικά.

Υδροχόος
Υπάρχει μια τάση σήμερα να μιλάς πολύ και γρήγορα κι αυτό να δημιουργήσει μικρά προβλήματα. Απόφυγε τις υπερβολές στα εργασιακά -στα λόγια και τις πράξεις. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου είναι εποικοδομητική. Εσύ που είσαι μόνη, φλερτ, κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες προσθέτουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητα σου.

Ιχθείς
Σήμερα είναι προτιμότερο να προσέχεις τις απρόσεκτες κινήσεις ή τα λόγια. Έχεις πολλά πράγματα να διαχειριστείς και σου μένει ελάχιστος χρόνος για συγκέντρωση κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να αποφύγεις την υπέρβαση και τα γρήγορα συμπεράσματα. Διοχέτευσε σωστά το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη γοητεία σου είναι το ισχυρό σου ατού.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template