Η ενέδρα σε βάρος του ξενοδόχου Θοδωρή Κουσαθανά, τα 14 ράμματα, ο εραστής Αλβανός της γυναίκας του

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022


Του Άρη Σπίνου

Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο επιχειρηματίας Θοδωρής Κουσαθανάς, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Ποσειδών» στη περιοχή Βίδα της Χώρας της Μυκόνου που δέχθηκε επίθεση από έναν μαυροφορεμένο σωματώδη άνδρα μέρα μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με στενό συγγενικό του πρόσωπο, ο ξυλοδαρμός έχει καταγραφεί από κάμερα παραπλήσιας επιχείρησης.

«Διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του δράστη, ο οποίος φορούσε μαύρα και ξεχωρίζει λόγω της σωματικής του διάπλασης», λέει ο συγγενής του θύματος στην κατάθεση του στην ασφάλεια. Και συνεχίζει: «Τη στιγμή της επίθεσης μιλούσαμε μαζί στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι τον χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο και κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Μου είπε χαρακτηριστικά, " Περίμενε μισό λεπτό ". Μετά άνοιξε τη πόρτα, ενώ ταυτόχρονα τον πλησίασε ο οδηγός του Ι.Χ. 
Πριν καλά-καλά προλάβει να αντιδράσει ο Θοδωρής, όπως φαίνεται στη κάμερα, δέχεται δύο απανωτές γροθιές. Επιτόπου ο άγνωστος αυτός άντρας βγάζει μια πτυσσόμενη σιδερόβεργα και του την κατεβάζει στο κεφάλι. Είχε πρόθεση να τον αποτελειώσει. Πρόκειται για ξεκάθαρη δολοφονική ενέργεια".

Το θύμα έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 14 ράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, ένα Fiat 500 λευκού χρώματος, ήταν κλεμμένο. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, όμως εκφράζονται φόβοι ότι έχει καταφέρει να διαφύγει. Για τους λόγους της επίθεσης της τελευταίες ώρες λέγονται και γράφονται πολλά. 

Αυτό όμως που δεν "περνάει" από τα ρεπορτάζ είναι ο "πόλεμος" που είχε με τον εραστή της γυναίκας του! Μιλάμε για μεγάλη αντιδικία που είχε καταλήξει αρκετές φορές σε... εκατέρωθεν μπουνιές. 

Πέρυσι ο Αλβανός που "κέρδισε" την σύζυγο του γνωστού ξενοδόχου είχε δεχτεί πολύ σοβαρή επίθεση ο ίδιος και το αυτοκίνητο του. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ και τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου στον ξυλοδαρμό του Θοδωρή Κουσαθανά μάλλον εμπλέκεται το πάθος της αντιζηλίας και οι ενδοοικογενειακές τριβές. 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template