ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 15 Ιουνίου 2022

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ξαφνικά αποκτάς κίνητρο για να αναλάβεις δράση σε ένα θέμα στο οποίο μπορεί να είχες κλείσει τα μάτια ή που ένιωθες ότι δεν είχες στα χέρια σου. Η ουσία είναι ότι είσαι ιδιαίτερα θαρραλέα συναισθηματικά σήμερα και ίσως εμπνεύσεις τους άλλους να ακολουθήσουν πρόθυμα το παράδειγμά σου. Μπορείς να επωφεληθείς από το να χειριστείς δύσκολα ή ευάλωτα σημεία της ζωής σου. Μερικές φορές γίνεσαι λίγο ανυπόμονη με τον Άρη στο ζώδιό σου, ωστόσο μια ρεαλιστική σκέψη ή δράση θα σε ωφελήσει.

Ταύρος
Η αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής και η ορμή για αποτελέσματα συνδυάζονται για να σου προσφέρουν σημαντική εστίαση σήμερα. Η επιθυμία να θεραπεύσεις και να προχωρήσεις είναι έντονη. Είναι η τέλεια στιγμή για να εστιάσεις στην αντιμετώπιση μακροχρόνιων προβλημάτων ή συμπεριφορών που σε κρατούν πίσω. Καθώς η μέρα προχωρά επωφελείσαι από το να κάνεις βήματα για να νιώσεις λίγο πιο ασφαλής στον τομέα των πόρων σου.

Δίδυμοι
Έχεις κίνητρα για να ξεπεράσεις εμπόδια, να θεραπεύσεις ευάλωτες περιοχές και να αναλάβεις δράση για να διορθώσεις τα πράγματα σήμερα. Οι ενέργειες είναι ισχυρές για να ξεπεράσεις φόβους ή δυσαρέσκειες που μπορεί να ένιωθες. Επίλεξε δραστηριότητες που χρησιμεύουν για ανανέωση και καλύτερα αποτελέσματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου εμπνέει ασφάλεια και νιώθεις την ανάγκη να του μιλήσεις για τα όσα σε απασχολούν. Εάν είσαι μόνη, αρκέσου στο παιχνίδι του έρωτα και μην ρισκάρεις τις ισορροπίες σου.

Καρκίνος
Μπορείς να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων σήμερα, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την επιδίωξη των στόχων σου και την απόδοση των καλύτερων δυνατοτήτων σου. Αν και μπορεί να νιώσεις κάποια δυσφορία, είναι η τέλεια στιγμή για να κάνεις ενέργειες που σε οδηγούν σε λύσεις. Τα ζητήματα με ένα γονέα, το αφεντικό ή ένα πρόσωπο εξουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τώρα. Είναι ωστόσο μια καλή στιγμή για να αναλάβεις την ηγεσία και να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου.

Λέων
Μπορεί να αναγνωρίσεις κάτι που σε κρατούσε πίσω και τώρα θέλεις να απελευθερωθείς από αυτό. Με τη σημερινή ευθυγράμμιση του Άρη με τον Χείρωνα θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μια αλήθεια ή να αμφισβητηθεί μια πεποίθηση. Συνειδητοποιείς τις βαθύτερες επιθυμίες σου και τα γεγονότα μπορεί να πυροδοτήσουν τα τρωτά σημεία, κάτι που είναι αποκαλυπτικό. Οι σωματικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου είναι ευεργετικές.

Παρθένος
Τα βήματα προς την κατανόηση και την υπέρβαση προβληματικών περιοχών μπορεί να είναι μεγάλα σήμερα. Η επιθυμία να ξεπεράσεις κάτι είναι έντονη και μπορεί να νιώσεις ολοκληρωμένη αν καταφέρεις να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Η διαδικασία περιλαμβάνει ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και ίσως λίγη ταλαιπωρία. Μπορεί επίσης να υπάρξει ένα ζήτημα που περιστρέφεται γύρω από την πολιτική εξουσίας, τις εξαρτήσεις ή τα θέματα υποστήριξης σε μια στενή σχέση και ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα.

Ζυγός
Είσαι γενναία συναισθηματικά και αναγνωρίζεις προβληματικές περιοχές αυτήν τη στιγμή και αυτή η στάση σε βάζει στον δρόμο της θεραπείας και της βελτίωσης. Έρχεσαι σε επαφή με τις επιθυμίες σου ή ακόμα και τον θυμό σου μέσα από τις αλληλεπιδράσεις σου αυτές τις μέρες και μαθαίνεις πολλά για τον εαυτό σου μέσω των άλλων. Θέλεις να φτάσεις στη ρίζα των προβλημάτων και έχεις πολλά να ανακαλύψεις. Ο έρωτας, το φλερτ και το παιχνίδι βρίσκονται στο επίκεντρο.

Σκορπιός
Η διορατικότητά σου σε προβληματικές περιοχές είναι εξαιρετική αυτήν τη στιγμή. Μερικά από τα καλύτερα μαθήματα προέρχονται από λάθη ή ως αποτέλεσμα άλλων δυσάρεστων καταστάσεων. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Άρη με τον Χείρωνα προωθεί την αντιμετώπιση των συναισθημάτων σου και είναι μια σημαντική διαδικασία. Στόχος να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ένστικτα ή πληροφορίες που σε κατευθύνουν σε θεραπευτικές μεθόδους ή προγράμματα.

Τοξότης
Μπορεί να υπάρχει κάτι συναρπαστικό και άβολο σχετικά με ένα θέμα νωρίς σήμερα και έχεις την τάση να θέλεις να αναλάβεις γρήγορα δράση ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο. Η ανάληψη ενός δημιουργικού ή συναισθηματικού κινδύνου μπορεί να είναι μια ώθηση, αλλά μπορεί επίσης να είναι κάτι για το οποίο απέφευγες ή ανησυχούσες πρόσφατα. Η έμπνευση ή ακόμα και η απογοήτευση μπορεί να σε ωθήσει να θελήσεις να επιλύσεις ένα μακροχρόνιο πρόβλημα. Τα πόδια σου πατάνε στη Γη σε θέματα που αφορούν στον έρωτα και αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά.

Αιγόκερος

Φαίνεται ότι μπορείς να εντοπίσεις προβληματικές περιοχές σήμερα και μετά να κάνεις βήματα προς την απελευθέρωση των απογοητεύσεων. Κάποιες προκλήσεις με την οικογένεια ή ανασφάλειες μπορεί να προκύψουν και να απαιτήσουν την προσοχή σου. Στην ιδανική περίπτωση αυτά ανοίγουν μια ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τα πράγματα και να προχωρήσεις μπροστά. Είσαι συναισθηματικά έτοιμη και εξοπλισμένη για να ολοκληρώσεις κάτι και η δουλειά που κάνεις για ένα πρόβλημα σε οδηγεί σε υπέροχα ενδυναμωτικά συναισθήματα.

Υδροχόος
Η ικανότητά σου να εστιάζεις σε ωφελεί σήμερα και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βελτιώσεις προσωπικές και σωματικές αναζητήσεις που αυξάνουν την αίσθηση της ευεξίας σου. Η πραγματοποίηση αλλαγών στον τρόπο ζωής μπορεί να είναι ισχυρή και είναι υπέροχο να έχεις μια αποστολή. Η σημερινή μέρα είναι καλή για να απαλλαγείς από προβλήματα, αν έχεις νιώσει πρόσφατα ανυπόμονη ή απογοητευμένη με τις επικοινωνίες, την καθημερινή ζωή ή τα μηχανικά πράγματα.

Ιχθείς
Τα συναισθήματα που ανακατεύονται νωρίς σήμερα τείνουν να απαιτούν κάποια δράση με μια ευθυγράμμιση Άρη – Χείρωνα. Μπορεί να αισθάνεσαι όλο και πιο παθιασμένη με τα σχέδιά σου και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθείς από τις απογοητεύσεις μέσω σωματικών δραστηριοτήτων που σε βοηθούν να θεραπευτείς. Εάν οι γύρω σου σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο αμυντική σήμερα, εκμεταλλεύσου από την ευκαιρία για να κατανοήσεις τα τρωτά σου σημεία. Ο έρωτας και το φλερτ σε αναζωογονούν.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template