ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου 2022

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και είναι καιρός να βασιστείς στον εαυτό σου, στην κοινή λογική και να εξετάσεις πρακτικά στοιχεία στη ζωή σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόβλεπτα στοιχεία ή μια εσωτερική ανησυχία που θα κρατήσει για λίγο. Οι εντάσεις μπορεί να έχουν να κάνουν με την έλλειψη σύνδεσης με αυτό που πραγματικά θέλεις ή την αίσθηση ότι τα πράγματα κινούνται γρήγορα γύρω σου.

Ταύρος
Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιό σου και αναζητάς εύκολα κανάλια για να εκφραστείς. Είναι μια περίοδος άνθισης νέων ιδεών και θετικών συναισθημάτων. Έχεις επίσης ισχυρή έμπνευση και κίνητρα, πιστεύοντας πιο βαθιά στον εαυτό σου και στις προσπάθειές σου. Ωστόσο ορισμένες επιλεκτικές διελεύσεις σήμερα μπορεί να επιφέρουν κάποιες καθυστερήσεις. Η ελευθερία και η ανεξαρτησία σου είναι απαραίτητες.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και είναι καιρός για περισσότερο προβληματισμό ή αποτοξίνωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο οι ενέργειες σήμερα μπορεί να είναι παρορμητικές αν δεν τις δαμάσεις. Αν σε οδηγεί η επιθυμία να απαλλαγείς από ορισμένα δυσάρεστα στοιχεία του παρελθόντος, σκέψου να κάνεις ένα καλό σχέδιο αντί να προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου τα πράγματα τυχαία ή απότομα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα επαναστατικά συναισθήματά σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη μεταβαίνει στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα διεγείροντας την επιθυμία να συνδεθείς με τους άλλους. Η σύνδεση με τους στόχους και τα όνειρά σου για την ευτυχία μπορεί επίσης να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου έχεις γενικά περισσότερα κίνητρα να βελτιώσεις τον εαυτό σου αυτές τις μέρες. Μπορεί σήμερα να υπάρξει κάποια ένταση αν νιώθεις ότι κάποιος ή κάτι σε κρατάει πίσω. Το να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου επηρεάζει την ερωτική σου ζωή.

Λέων
Οι σημερινές διελεύσεις διεγείρουν τις φιλοδοξίες σου και η Σελήνη ανεβαίνει στην κορυφή του χάρτη σου, υπενθυμίζοντάς σου τους μακροπρόθεσμους και πρωταρχικούς σου στόχους. Μια μικρή πρόκληση Ήλιου – Ουρανού υποδηλώνει αλλαγές που σε επηρεάζουν και παρεμβαίνουν στα σχέδιά σου. Αν και οι σημερινές παρορμήσεις μπορεί να μην σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση, οι παρακάμψεις που ακολουθείς είναι διδακτικές.

Παρθένος
Είσαι στραμμένη προς το μέλλον και είσαι πιο διατεθειμένη να μοιραστείς τις ιδέες σου. Νιώθεις όμορφα με λίγη περισσότερη ελευθερία ή με ευχάριστες δραστηριότητες αυτήν τη στιγμή. Ο τρέχον ηλιακός κύκλος στρέφει την προσοχή σου στην ανάγκη να συνδεθείς ή να μοιραστείς φιλοδοξίες. Σήμερα πρόσεξε για παρορμητικές αποφάσεις κυρίως για θέματα που αφορούν στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Ζυγός
Σήμερα προσπαθείς να εμβαθύνεις στις σχέσεις σου, αλλά και να βρεις καινούρια κίνητρα και στόχους. Ο εσωτερικός κόσμος σου και τα βαθύτερα συναισθήματα αποκτούν μεγαλύτερη σημασία για σένα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου. Ωστόσο θα μπορούσες να νιώσεις ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν πλήρως αυτό που εννοείς ή ότι παρεξηγούν τους στόχους και τις προθέσεις σου.

Σκορπιός
Η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα μπορεί να στρέψει την προσοχή σου στην κοινωνική σου ζωή ή να αυξήσει την επιθυμία σου για συντροφιά ή ανατροφοδότηση. Αναζητάς πνευματική διέγερση αυτές τις μέρες, αλλά αυτή η ώθηση μπορεί να είναι λίγο ενοχλητική σήμερα. Τα στοιχεία ρουτίνας της ζωής σου φαίνονται να είναι λίγο πιο βαρετά στο μυαλό σου, για αυτό κάνε ό,τι μπορείς για να δαμάσεις την εσωτερική σου ανησυχία.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου σήμερα κι έτσι νιώθεις καλά όταν είσαι παραγωγική κι όταν φέρνεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου, στο σπίτι ή φροντίζεις για τις πρακτικές υποθέσεις σου. Με τη σημερινή μικρή πρόκληση του Ήλιου – Ουρανού θα μπορούσες να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο να θέλεις να πλησιάσεις κάποιον ή να κρατήσεις αποστάσεις.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον εκφραστικό ηλιακό 5ο οίκο σου για πάνω από δυο μέρες και είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη με την ανάγκη για αναψυχή. Το να δημιουργείς κάτι και να το μοιράζεσαι με τους άλλους είναι ένας τρόπος για να απολαύσεις τις ενέργειες της ημέρας. Θα μπορούσες να ζητήσεις ενίσχυση και ανατροφοδότηση αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Με τον Ήλιο τώρα στον τομέα της συνεργασίας σου είσαι πιο κοινωνική και πρόθυμη να συμβιβαστείς.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη να μετακομίζει στον ηλιακό 4ο οίκο σου είσαι λίγο πιο συγκρατημένη. Θέλεις να αισθάνεσαι ασφαλής και τα οικεία μέρη ή κάποια πρόσωπα μπορεί να είναι πιο ελκυστικά. Ωστόσο μια διέλευση του Ήλιου με τον Ουρανό σήμερα μπορεί να προκαλέσει μια ανησυχία ή μια γκρίνια σε σένα, αν έχεις αγνοήσει την ανάγκη για πρόοδο ή αλλαγή.

Ιχθείς
Η Σελήνη μετακομίζει στον 3ο ηλιακό σου οίκο και είσαι διατεθειμένη να αφήσεις την περιέργειά σου να σε οδηγήσει. Το να είσαι σε κίνηση ειδικά σε νοητικό επίπεδο είναι σημαντικό για εσένα σήμερα. Τα ζωντανά περιβάλλοντα και οι άνθρωποι μπορεί να είναι ελκυστικά περισσότερο από ότι συνήθως και βρίσκεις ενδιαφέρουσες ιδέες. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να εξερευνήσεις δρόμους για αυτοέκφραση.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template