Το πάρτι της Κυρά - Γιάννας με καλεσμένη... την Πυροσβεστική! Τα φειγ βολαν που μοίρασε στους γείτονες μαζί με ένα μπουκάλι κρασί... για την κατανόηση τους!

Τρίτη 28 Ιουνίου 2022


Του Άρη Σπίνου
Νομίζατε το ξεχάσαμε; Ξεκουράστηκε ο σερβιτόρος - πληροφοριοδότης μας αφού κοιμόταν 2 μέρες και σας έχουμε τα νέα από το πάρτι της χλιδής που ήδη σας είχαμε ενημερώσει ότι θα γίνει με οικοδέσποινα την Κυρά Γιάννα Αγγελοπούλου ή αλλιώς Βασίλισσα του 2004 που στοίχησε στην χώρα (η διοργάνωση εννοούμε) μερικά δις ευρώ.

Σεισμός πολλών ρίχτερ νόμιζαν οι κάτοικοι της οδού Δρυάδων, στα σύνορα Φιλοθέης – Π. Ψυχικού, ότι γινόταν αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ξημερώματα Παρασκευής!

Οι πολίτες των «ορεινών» περιοχών του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, δίπλα στα εμβληματικά Τουρκοβούνια, ένιωσαν τα πατώματα να τρίζουν, τα τζάμια να είναι έτοιμα να σπάσουν…

Ίσως φταίει λίγο και ο γνωστός τραγουδιστής που τραγουδούσε σε ψηλές νότες (τσιρίδες τις λένε οι κακεντρεχείς)!Εν προκειμένω, οι γείτονες δεν κοιμήθηκαν. Βεβαίως η Γιάννα, με μια σικάτη και σεμνή επιστολή , που συνοδευόταν και από ένα μπουκάλι κρασί, είχε προειδοποιήσει την γειτονιά για το τι θα επίκειτο τη νύχτα. Γιατί το πάρτι ξεκίνησε στις 11:30 σε κατοικημένη περιοχή!

Η Πυροσβεστική ήταν εκεί πάντως! Μετά την εμπειρία του 2004 όπου μετά τα πυροτεχνήματα του Θόδωρου πήγε να καεί όλο το Προάστειο, αυτή τη φορά λήφθηκαν μέτρα δασοπροστασίας από τις πυρκαγιές!

Το μεγάλο θέμα ωστόσο ήταν η Αστυνομία! Που ήταν παντού και …πουθενά με εντολή από το Θεοδωρικάκο να μην χαλάσει το πάρτι για κανέναν λόγο.

Τα περιπολικά δεκάδες σε κάθε στενό παραπλεύρως αλλά και έξω από την υπερπολυτελή κατοικία.

Φύλαγαν τους ιδιοκτήτες και τους υψηλούς προσκεκλημένους, υπουργούς, επιχειρηματίες, εφοπλιστές, τραπεζίτες, διοικητές οργανισμών και ανεξάρτητων αρχών και άλλους πολλούς, νταραβεριτζήδες, δήθεν, λαμόγια και λοιπές δυνάμεις του περιθωρίου και των υπόγειων διαδρομών!

Ωστόσο η ιστορική ελληνική αστυνομία δεν έδωσε σήμα ζωής στα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και καταγγελίες των περιοίκων που στις 4 το πρωί πίστευαν ότι θα σπάσουν τα τζάμια των σπιτιών τους, από την ένταση, τη φασαρία, την οχλαγωγία και την (συνήθη) υπερβολή!

Η Αστυνομία δεν πήγε στη Γιάννα, ως όφειλε, να ζητήσει έστω στις 3 το πρωί, να χαμηλώσει τουλάχιστον η ένταση της μουσικής!

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, κατώτερη των περιστάσεων!  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template