Τα «γεράκια» της Δύσης θέλουν σύρραξη – Βρετανός Α/ΓΕΣ: «Προετοιμαζόμαστε για να πολεμήσουμε σε ευρωπαϊκό έδαφος ξανά»!

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022


Επιδεινώνεται ραγδαία η κατάσταση στην ανατολική Ευρώπη με τον Αρχηγό του βρετανικού Στρατού να απευθύνει ζοφερή προειδοποίηση ότι ο Στρατός της χώρας του θα πρέπει να προετοιμάζεται να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.


O στρατηγός Sir Patrick Sanders σε μήνυμα του προς τους στρατιώτες επ΄ευκαιρία της ανάληψης των νέων του καθηκόντων ως αρχηγός του Στρατού διαδεχόμενος τον στρατηγό Sir Mark Carleton ανέφερε:

«Υπάρχει σήμερα μια διακαής επιτακτική ανάγκη να σφυρηλατήσουμε ένα στράτευμα ικανό να μάχεται μαζί με τους συμμάχους μας και να νικήσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης.

Είμαστε μια γενιά που πρέπει να προετοιμάσει τον Στρατό μας για να πολεμήσει για ακόμη μια φορά σε ευρωπαϊκό έδαφος.»


Τα λόγια του Βρετανού στρατηγού φαίνεται να έρχονται σε πλήρη σύμπνοια με τα όσα είχε δηλώσει ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον μετά την επίσκεψή του στην Ουκρανία ότι «πρέπει να προετοιμαζόμαστε για ένα πόλεμο μεγάλης διάρκειας».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο γ.γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ο οποίος δήλωσε πριν από μερικές ημέρες ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να διαρκέσει χρόνια».

Οι δηλώσεις του Βρετανού Α/ΓΕΣ έρχονται να πυροδοτήσουν εκ νέου το κλίμα στην ανατολική Ευρώπη υπενθυμίζοντας ότι έχουμε να κάνουμε με μια σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ πλέον και σε πλήρη εξέλιξη.

Όλα αυτά για τα «μάτια» του Β.Ζελένσκι!

Οι πολεμοχαρείς δηλώσεις του Βρετανού Α/ΓΕΣ έγιναν ενώ η Ρωσία ανακοίνωνε σήμερα πως η επίθεσή της εναντίον του Σεβεροντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία, συνεχίζεται με επιτυχία, αφού πήρε τον έλεγχο ενός τομέα στα περίχωρα της πόλης.

«Η επίθεση στην κατεύθυνση του Σεβεροντονέτσκ εξελίσσεται με επιτυχία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Ιγκόρ Κονασένκοφ, σε ένα βίντεο. Είπε πως ο οικισμός Μετιολκίνε, στα ανατολικά περίχωρα της πόλης, έχει καταληφθεί.

«Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν να πλήττουν στρατιωτικούς στόχους στο έδαφος της Ουκρανίας»
, είπε.

Ο Κονασένκοφ είπε πως μεγάλου βεληνεκούς πύραυλοι Kalibr έπληξαν κέντρο διοίκησης στην περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ, σκοτώνοντας Ουκρανούς στρατηγούς και αξιωματικούς, περιλαμβανομένων μελών του γενικού επιτελείου.

Η Ρωσία δήλωσε επίσης πως κατέστρεψε δέκα Ρ/Μ πυροβόλα M777 των 155 χλστ. και έως 20 στρατιωτικά οχήματα στην ουκρανική πόλη Μικολάγεφ τα οποία προμήθευσαν δυτικές χώρες στην Ουκρανία τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Πύραυλοι Iskander έπληξαν επισης μονάδα επιδιόρθωσης αρμάτων μάχης στο Χάρκοβο, καταστρέφοντας δύο συστήματα πολλαπλών εκτοξευτών ρουκετών, είπε ο Κονασένκοφ.πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template