ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουλίου 2022

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη είναι λογικό να προσέχουμε ιδιαίτερα την επικοινωνία και την εξαγωγή συμπερασμάτων, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να είναι εκνευρισμένοι και ανυπόμονοι. Μπορείς να βιώσεις την ανάγκη εγγύτητας μαζί με το φόβο του περιορισμού. Επιθυμείς λίγη περισσότερη ψυχική διέγερση από το συνηθισμένο. Απόφυγε να απαντήσεις πολύ σκληρά ή πρόωρα για κάτι που οδηγεί σε τύψεις αργότερα. Η ανταγωνιστική ενέργεια μπορεί να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος
Πρόσεξε για υπερεκτιμήσεις ή βιαστικές συζητήσεις και συμπεράσματα με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Άρη. Ο ρυθμός μπορεί να είναι έντονος αλλά το να σκοντάψεις είναι πιο πιθανό αν βιάζεσαι να ξεπεράσεις τα πράγματα, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να δαμάσεις την ανυπομονησία. Μπορεί κάλλιστα να ασκείς πίεση στον εαυτό σου για να πάρεις μια απόφαση. Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές αλλά μπορεί να υπάρχουν σχετικές ανησυχίες. Μην φοβάσαι να υπερασπιστείς τον εαυτό σου σε ερωτικά, συναισθηματικά θέματα.

Δίδυμοι
Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει την ανυπομονησία και το να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα είναι συνέπεια. Οι άλλοι μπορεί να είναι επιθετικοί σχετικά με τις ανάγκες τους ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι παραγκωνίζεσαι. Οι πιθανότητες είναι μεγάλες οι άνθρωποι να είναι πολύ απασχολημένοι με τα δικά τους προβλήματα για να προσέξουν οτιδήποτε άλλο προς το παρόν. Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να επικοινωνήσεις καθώς είναι πιθανές παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Άρη, η τάση μπορεί να είναι να βιάσεις τα πράγματα. Η στροφή σε άλλους για μια αίσθηση σταθερότητας θα μπορούσε να σε απογοητεύσει. Εάν παρατηρήσεις ότι οι άνθρωποι είναι αμυντικοί κάτι που είναι πολύ πιθανό, ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις μια καλύτερη μέρα για να αντιμετωπίσεις τα σημαντικά πράγματα. Η τάση είναι να παίρνεις αυτά που επικοινωνείς πολύ προσωπικά. Προσπάθησε να μην υποκύψεις στην πίεση να λάβεις αποφάσεις ή να αναλάβεις δράση σε θέματα που αφορούν χρήματα ή ζητήματα ιδιοκτησίας.

Λέων
Ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και να προσέξεις τι λες σήμερα, ιδιαίτερα επαγγελματικά ή δημόσια. Η τάση μπορεί να είναι να αντισταθείς στις επιθυμίες των άλλων ή να προωθήσεις μια ιδέα όταν οι άνθρωποι είναι πολύ απορροφημένοι στις δικές τους επιθυμίες για να δώσουν τη δέουσα προσοχή στις δικές σου. Μπορεί να είσαι προκλητική με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Άρη είτε είναι πρόθεση σου είτε όχι.

Παρθένος
Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη μπορεί να αναδείξει ενοχλητικές αποκλίσεις. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι νευρικές και μπορεί να συμπεράνεις ότι είναι καλύτερο να χειριστείς τους ανθρώπους με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία. Ακόμα κι έτσι μπορεί να είναι μια παρορμητική μέρα για αποφάσεις και επικοινωνίες. Αισθάνεσαι αρκετή πίεση για να βγάλεις συμπεράσματα ή να κάνεις το επόμενο βήμα. Επιδίωξε να μάθεις περισσότερα για ένα θέμα πριν βιαστείς και κάνεις ενέργειες.

Ζυγός
Με το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να υπάρξει αδικαιολόγητη πίεση για να κάνεις τα πράγματα πιο γρήγορα. Αυτή η ενέργεια μπορεί να υποδηλώνει βιαστική λήψη αποφάσεων συνήθως από ένταση και όχι από καθαρό ένστικτο. Προσπάθησε να εξετάσεις ποια είδη πραγμάτων προκαλούν μεγαλύτερη απογοήτευση, καθώς αποτελούν ενδείξεις για άλυτα ζητήματα που οδηγούν τη συμπεριφορά σου ή προκαλούν υπερβολικό άγχος στη ζωή σου.

Σκορπιός
Ο Ερμής και ο Άρης αμφισβητούν ο ένας τον άλλον σήμερα και ο εκνευρισμός είναι πιθανός. Ωστόσο μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις τις απογοητεύσεις ως κίνητρα για να δουλέψεις πάνω σε κάτι μόνη σου ή να ορίσεις τον δικό σου ρυθμό και μπορεί να διαπιστώσεις ότι απολαμβάνεις απόλυτα τον χρόνο που αφιερώσεις για να το κάνεις. Οι διαφωνίες τείνουν να συμβαίνουν λόγω βιασύνης και ανυπομονησίας, για αυτό φρόντισε να επιβραδύνεις και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα.

Τοξότης
Η σημερινή όψη Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση πίεσης. Μια διαφορά απόψεων μπορεί να σε ενοχλήσει περισσότερο απ’ ότι συνήθως ίσως επειδή αισθάνεσαι βιαστική σε άλλους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να κρατηθείς λίγο πίσω και να αποφύγεις να υπερφορτώσεις τον εαυτό σου με πράγματα που πρέπει να κάνεις. Αυτή η διέλευση μπορεί να τονώσει την τάση για διαφωνίες. Αργότερα σήμερα έχεις λίγο περισσότερο θάρρος για να αναζητήσεις και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια.

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν πολύ εύκολα να σε αφήσουν να βιαστείς ή να πιεστείς. Η ανυπομονησία μπορεί να είναι ένα ζήτημα τώρα, που οδηγεί σε κακές αποφάσεις ή συγκρούσεις. Οι διαθέσεις είναι ευαίσθητες καθώς οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα προσκολλημένοι στις ιδέες τους. Προσπάθησε να μην αναλάβεις δράση σε ένα θέμα πολύ γρήγορα και απόφυγε να κόψεις λόγια με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Χρησιμοποίησε την ανταγωνιστική ενέργεια του σήμερα για να εργαστείς σε ένα παραγωγικό έργο.

Υδροχόος
Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποια ψυχική ένταση ή υπερδιέγερση. Πρόσεξε γιατί θα έχεις την τάση να θέλεις να κάνεις πάρα πολλά και γρήγορα. Είναι πολύ εύκολο να εκνευριστείς και οι άλλοι μπορεί να είναι δυσάρεστοι ή απαιτητικοί ή μπορεί να περιμένεις πολλά από αυτούς. Μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις του εγώ, παρεξηγήσεις και μια γενική τάση για βιαστικά συμπεράσματα. Αργότερα σήμερα ωστόσο είναι πιο εύκολο να εστιάσεις και να αφοσιωθείς στην επίλυση προβλημάτων.

Ιχθείς
Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Άρη μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση και είναι καλύτερο να μη μιλάς πολύ γρήγορα. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που έχεις την αγωνία να εκφραστείς αλλά είναι πολύ εύκολο να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Κάποιος θα μπορούσε να επικοινωνεί αγενώς ή χωρίς ευαισθησία, κάτι που σε εκνευρίζει. Οι αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμα σου μπορεί να σε απογοητεύσουν αλλά είναι πιθανώς απαραίτητες μακροπρόθεσμα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template