ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου 2022

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Τόσο ο Χείρωνας όσο και ο Δίας που αυτή τη στιγμή περνούν στο ζώδιο σου και σου δείχνουν την κατεύθυνση της θεραπείας είναι τώρα ανάδρομοι. Μπορεί να αρχίσεις να αναγνωρίζεις τομείς υπερβολής και να εστιάζεις σε έργα που έχεις ήδη αναλάβει αντί να προσθέτεις νέα. Αν το έχεις παρακάνει με την αναζήτηση της ελευθερίας αυτή είναι η ώρα να ξανασκεφτείς και να κάνεις προσαρμογές που θα σε επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Η επιστροφή ή η επανεξέταση προηγούμενων προσπαθειών μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον δημιουργικό σου τομέα ο οποίος μπορεί να είναι απελευθερωτικός με κάποιους τρόπους.


Ταύρος
Ο Δίας μόλις ξεκίνησε τον ανάδρομο κύκλο του ξεκινώντας από τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Μπορεί να είσαι πιο στοχαστική και ίσως να επανεξετάσεις συγκεκριμένους στόχους και έργα που έχουν πάρει πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια. Αυτή η ανάδρομη πορεία θα συνεχιστεί έως τις 23/11 και αν έχεις αποτραβηχτεί λίγο πολύ για το καλό σου ή αν ήσουν απασχολημένη με τη φροντίδα των άλλων που αγνόησες τις δικές σου ανάγκες, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για βήματα προς την ισορροπία της ζυγαριάς. Σήμερα χρειάζεσαι χρόνο για να συγκεντρωθείς.

Δίδυμοι
Η επανασύνδεση με παλιούς φίλους, όνειρα ή σχέδια μπορεί να είναι πολύ ωφέλιμη τώρα που ο Δίας είναι ανάδρομος. Αναγνώρισε ότι υπάρχει ένας χρόνος για να σπρώξεις τα πράγματα προς τα εμπρός και ένας χρόνος να παρατηρήσεις και να προβληματιστείς. Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Δία που διαρκεί έως τις 23/11 ευνοεί το δεύτερο. Σήμερα η περιέργεια σου είναι έντονη και η ταξινόμηση των πραγμάτων έρχεται φυσικά καθιστώντας εύκολο να εκφράσεις λεκτικά αυτό που θέλεις.

Καρκίνος
Ο Δίας μόλις ξεκίνησε τον ετήσιο ανάδρομο κύκλο του και ξεκινάς μια αναζήτηση για καλύτερη κατανόηση του τι πραγματικά σε παρακινεί και σε ενθουσιάζει. Μπορείς να επιστρέψεις σε παλιές μελέτες και έργα προς όφελος σου και είναι σοφό να ρυθμίσεις τον εαυτό σου ή να μειώσεις τους τόνους στα σημεία όπου έχεις κάνει υπερβολές. Είναι καλύτερος χρόνος για να αποκομίσεις τις ανταμοιβές των πρόσφατων επιτυχιών και να εστιάσεις την ενέργεια σου σε εκείνα τα έργα που βρίσκονται υπό εξέλιξη αντί να αναλάβεις κάτι νέο.


Λέων
Ο Δίας μόλις έγινε ανάδρομος και συνεχίζεις να νιώθεις την επιθυμία να βγεις έξω και να ανακαλύψεις νέα πράγματα. Αυτή η ανάδρομη πορεία μπορεί να περιλαμβάνει κάποιο φυσικό μετριασμό του ενθουσιασμού σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις έμφαση σε κάποιες περιπετειώδεις δραστηριότητες που αναζητούν ευχαρίστηση αλλά στην πορεία οι προσδοκίες επανέρχονται στη γη κάτι που ενδυναμώνει. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, συναντώντας τον Ερμή εκεί και η επιθυμία σου να εκφραστείς είναι πιο δυνατή απ’ το συνηθισμένο.

Παρθένος
Ο Δίας μόλις έγινε ανάδρομος και για σχεδόν τέσσερις μήνες αυτός ο κύκλος τείνει να ανακατευθύνει κάποιες από τις ενέργειες σου μακριά από μια συνεργασία ή μια έντονη εστίαση σε άλλους. Μπορεί να χρειαστεί να επιβραδύνεις ή να μετριαστούν τα κοινά οικονομικά ή τα χρέη. Εάν έχεις κάνει υπερβολικές δαπάνες ή εξαρτάσαι πολύ από τους άλλους για την ευτυχία σου, τότε αυτή είναι η στιγμή για να επαναφέρεις τα πράγματα σε ισορροπία. Σήμερα η παραμονή της Σελήνης στον ηλιακό 12ο οίκο σου δείχνει την ανάγκη αποσυμπίεσης και ξεκούρασης.

Ζυγός
Με τον Δία πλέον ανάδρομο ξεκινάς μια περίοδο για να ρίξεις μια πιο ρεαλιστική ματιά στα τρέχοντα έργα και να εργαστείς σε ότι ήδη είναι υπό ανάπτυξη αντί να επεκτείνεις ή να αναλάβεις περισσότερα. Αυτός ο κύκλος επηρεάζει τις συνεργασίες, τις διαπραγματεύσεις και αργότερα θέματα εργασίας και υγείας. Σε αυτούς τους τομείς μπορεί να κοιτάς πίσω πριν προχωρήσεις μέχρι τις 23/11. Σήμερα η Σελήνη ενώνει τον Ερμή στον11ο ηλιακό σου οίκο και η εξερεύνηση νέων ιδεών μπορεί να είναι γόνιμη.

Σκορπιός
Με τον Δία πλέον ανάδρομο τα προηγούμενα έργα μπορεί να είναι πιο ενδιαφέροντα και αξιόλογα από τα ολοκαίνουρια. Αυτός ο κύκλος βοηθά να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να αποκτήσεις προοπτική. Ενώ μπορεί στην αρχή να είναι αποθαρρυντικό σου δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθείς. Σήμερα οι επικοινωνίες είναι ζωηρές ή διεγερτικές κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα θέματα καρδιάς. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και αποκτά ενδιαφέρον.

Τοξότης
Ο Δίας είναι πλέον ανάδρομος και θα είναι σχεδόν για τέσσερις μήνες. Αυτή την εποχή του χρόνου είναι καλύτερο να δουλέψεις σ’ αυτό που έχεις ήδη να κάνεις αντί να προσθέσεις περισσότερα έργα ή σχέδια στη ζωή σου. Θμπορούσες να ευθυγραμμίσεις εκ νέου τη σκέψη σου προς ένα δημιουργικό έργο, ευχαρίστηση ή ρομαντισμό. Τα να βάζεις τα πράγματα σε αναμονή είναι περιττό αλλά μπορείς να επωφεληθείς από το να επιβραδύνεις λίγο τα πράγματα για να πάρεις μια ανάσα. Σήμερα έλκεσαι από νέες ιδέες και εμπειρίες και μπορεί να υπάρξει μια στιγμή που θα διευρύνει το μυαλό.

Αιγόκερος
Ο Δίας έφερε ισχυρή και ενθουσιώδη ενέργεια στη ζωή σου στο σπίτι και μόλις έγινε ανάδρομος. Αυτό σηματοδοτεί μια στιγμή για να επανεκτιμήσεις τα πράγματα και να τα τροποποιήσεις. Τυχών επιβραδύνσεις που μπορεί να συναντήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας θα σου επιτρέψει να δεις τους στόχους σου από διαφορετική οπτική γωνία, ώστε να προχωρήσεις με περισσότερη αυτοπεποίθηση αργότερα. Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για την εξισορρόπηση της πρόσφατης υπερβολής.

Υδροχόος
Ο Δίας μόλις έγινε ανάδρομος στον τομέα της επικοινωνίας σου και θα μπορούσες να βιώσεις κάποιες φαινομενικές ανατροπές, καθυστερήσεις ή εξασθένιση του ενθουσιασμού με τρέχοντα ενδιαφέροντα ή έργα. Ωστόσο οι επόμενοι μήνες είναι εξαιρετικοί για να κάνεις ένα έργο αμέσως πριν προχωρήσεις. Μπορεί να αναλάβεις συγκεκριμένες επιδιώξεις και να εστιάσεις σε προτεραιότητες ή να τελειοποιήσεις τρέχουσες εργασίες αντί να αναλάβεις νέες. Τα οφέλη είναι σημαντικά στην επικοινωνία αλλά θα υπερφορτώσεις τον εαυτό σου εάν αναλάβεις πάρα πολλά.

Ιχθείς
Ο Δίας μόλις έγινε ανάδρομος και μια καλή στρατηγική είναι να επιταχύνεις τον εαυτό σου αναπτύσσοντας υπάρχοντα έργα αντί να αναλάβεις νέα τους επόμενους μήνες. Μπορεί να υπάρξει κάποια μείωση του ενθουσιασμού σε θέματα επαγγελματικά, δαπανών και χρημάτων. Ωστόσο καθώς προσαρμόζεσαι στην ανάδρομη περίοδο θα το αναγνωρίσεις ως μια ζωτική στιγμή για να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να κρίνεις πόσο χρόνο και ενέργεια χρειάζεσαι. Σήμερα εστιάζεις πιο εύκολα στα πρακτικά ζητήματα ή στις καθημερινές σου υποθέσεις που χρειάζονται προσοχή.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template