Άννα Κορακάκη: «Καταδικάστηκε πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω – Τι θα κάνω εγώ τότε;»

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022


Η χρυσή Ολυμπιονίκης εκφράζει τους φόβους της, ενώ τα όσα λέει σοκάρουν
Τους φόβους της σε ότι αφορά στην αποφυλάκιση του άνδρα που για πέντε ολόκληρα χρόνια είχε γίνει ο εφιάλτης της, εξέφρασε η Άννα Κορακάκη. Η ίδια περιγράφει τα όσα βίωσε με το stalking που της έκανε ένας 34χρονος, ο οποίος δήλωνε μεγάλος θαυμαστής της και την παρακολουθούσε επί πέντε χρόνια, ενώ είχε βάλει φωτιά και στο αυτοκίνητο συντρόφου της.

Η χρυσή ολυμπιονίκης, τρέμει τη στιγμή που ο 34χρονος θα βγει από τη φυλακή καθώς, η ίδια, έχει ήδη λάβει απειλητικό μήνυμα από φίλο του. «Δεν έχω βρει ακόμη καμία ισορροπία. Μου έχει αφήσει πολλά τραύματα. Όταν βρίσκομαι στη Δράμα γυρίζω συνεχώς και κοιτάζω πίσω μου» είπε.

«Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα»

«Είναι τρομακτικό ένα μυαλό που είναι απρόβλεπτο και αυτό μου το έδειχναν οι πράξεις του. Τα τελευταία τρία χρόνια είχε… ξεφύγει. Με έναν φίλο του έφτασαν στο σημείο να προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμά μου. Πήγαινε στις δουλειές των δικών μου ανθρώπων και δημιουργούσε προβλήματα. 
Ερχόταν ακόμα και στο σκοπευτήριο. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν μπορώ να κοιμηθώ. Έχω συνεχώς εφιάλτες. Δε θέλω να κάνω τη γενναία. Απέκτησα φοβίες που δεν τις είχα. Τον τελευταίο χρόνο πηγαίνω και σε ψυχολόγο. Πρέπει να δουλέψω αρκετά και με τους εφιάλτες του ύπνου», είπε στην Καθημερινή.
Διέξοδο στους εφιάλτες της η σκοποβολή

Η Άννα Κορακάκη καταφεύγει στη σκοποβολή ως διέξοδο στους εφιάλτες της. «Όταν μπαίνω στη θυρίδα και βρίσκομαι μπροστά στον στόχο, εκεί ηρεμώ. Εκεί είναι το σπίτι μου και δεν μπορεί να με πειράξει κανένας. Όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχω κλειδώσει την πόρτα του σκοπευτηρίου. Καταδικάστηκε για πέντε χρόνια, αλλά σε πέντε μήνες θα είναι έξω. Τι θα κάνω εγώ τότε; Ήδη ένας φίλος του μου έστειλε μήνυμα, τονίζοντάς μου ότι έκανα κακό στον φίλο του», σημείωσε και πρόσθεσε ότι, όταν έγινε γνωστή η περιπέτεια που βιώνει, οι συναθλητές της ήταν στο πλευρό της. «Μου συμπαραστάθηκαν όλοι, κάτι που με συγκίνησε πολύ. Συναθλήτρια από την Πολωνία μού πρότεινε να μου διαθέσει το σπίτι της», εξήγησε.

Η περιπέτεια με τον άντρα που είχε γίνει σκιά της έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την ολοκλήρωση της δίκης ενώ δεν ήταν λίγες οι γυναίκες που επικοινώνησαν με την αθλήτρια για να ζητήσουν τη συμβουλή της. «Μόνο μια γυναίκα που το βιώνει μπορεί να καταλάβει. Σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, όσο υποστηρικτικό κι αν είναι το περιβάλλον σου, όταν βρεθείς σε κίνδυνο δεν μπορεί να παρέμβει το περιβάλλον. Είσαι εσύ και ο κίνδυνος. Εκεί μόνο η τύχη μπορεί να σε βοηθήσει. Εύχομαι να έχει την τύχη μαζί της», υπογράμμισε η ίδια, όταν ρωτήθηκε τί τούς έλεγε.  
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template