Mετά και την 4η δόση του εμβολίου COVID-19 η γλυκιά Soula Liakou του Cavo Tagoo της Μυκόνου δίνει μάχη για τη ζωή της!

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022


Καραμπινάτη παρενέργεια μετά και την 4η δόση του εμβολίου για τον COVID-19 οδήγησε τη διάσημη και γλυκύτατη ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo της Μυκόνου να δίνει μάχη για τη ζωή της στην Εντατική.

Βy Booster Shot

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί η Σούλα Λιάκου η οποία έκανε πρόσφατα την 4η δόση του εμβολίου COVID-19 διαγνώστηκε με εγκεφαλίτιδα. Το κορίτσι δίνει γενναία μάχη και τις τελευταίες ώρες οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι.

Το νησί έχει παγώσει στη κυριολεξία κι αυτό γιατί σχεδόν το σύνολο των κατοίκων και των επιτηδευματιών του νησιού είχαν δεχτεί αφόρητες πιέσεις για να εμβολιαστούν με τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια της Pfizer, της Moderna και της Johnson & Johnson.

Aυτά είναι τα κατ΄εξοχήν εμβόλια που κυκλοφόρησαν στο νησί και με τα οποία εμβολιάσθηκαν κατά κύριο λόγο το προσωπικό της εστίασης, των ξενοδοχείων, οι υπάλληλοι του Δήμου και των λοιπών οργανισμών του Δημοσίου και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Νησί των Ανέμων που αίφνης έχει μεταβληθεί σε Νησί της Αγωνίας.

Η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί πλέον με κομμένη την ανάσα ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας το οποίο οργανώθηκε από αμφιλεγόμενες προσωπικότητες και το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσο για τη γλυκύτατη Σούλα Λιάκου ιδιοκτήτρια του Cavo Tagoo στη Μύκονο η οποία ταξίδευε διαρκώς είναι πλήρως εμβολιασμένη με τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια COVID-19 για τα οποία άσκησαν τρομακτική πίεση στους πολίτες επιστήμονες όπως οι κ.κ. Τσιόδρας, Μόσιαλος, Μαγιορκίνης, Βασιλακόπουλος, Παππάς, αλλά και υπουργοί όπως οι Κικίλιας-Πλεύρης αλλά και οι αρμόδιοι του ΕΟΔΥΥ.

Μάλιστα πρόσφατα η Σούλα Λιάκου έκανε και την 4η δόση η οποία την έστειλε στην Εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή της.


Καθόλου τυχαία γνωστοί μηντιακοί όμιλοι και συντάκτες που ακόμη και μπαρμπούνι μυκονιάτικο να πέρδεται στέλνουν αποκλειστικότητες τώρα τηρούν σιγή ασυρμάτου για τη περιπέτεια της εμβολιασμένης Σούλας η οποία ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της εγχώριας κοσμικής ζωής αλλά και με γνωριμίες σε ολόκληρο το κόσμο.

Η περιπέτεια της Σούλας Λιάκου θα κοστίσει ακριβά στους εμπνευστές του σχεδίου.

Μόνο στο Instagram η ίδια έχει 226.000 ακολούθους από ολόκληρο το κόσμο.

Η ιδιοκτήτρια Cavo Tagoo, σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στην εντατική αθηναικού νοσοκομείου και τα δύο επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας της.

Επειδή πλέον οι θάνατοι και οι παρενέργειες είναι καταιγιστικοί γίνεται μία απέλπιδα προσπάθεια από τους δράστες παγκοσμίως να ρίξουν αλλού τις ευθύνες. Η πιο οδυνηρή ήττα τους ήταν ότι δεν κατάφεραν να εμβολιάσουν το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού ώστε να μην υπάρχουν επιχειρήματα κατά των εμβολίων COVID-19.

Γι΄αυτό και οι δυτικοί ηγέτες με πάσης φύσεως υποχρεωτικότητες και εκβιασμούς και υπακούοντας στις οδηγίες ενός αμφιλεγόμενου παράφρονα επιχείρησαν να εξαφανίσουν την Ομάδα Ελέγχου όπως αποκαλούνται νομικά οι ανεμβολίαστοι



Θυμηθείτε τις ύβρεις του Γάλλου Προέδρου Macron αλλά και του ανεκδιήγητου Καναδού, του ανεκδιήγητου Αυστραλού και της ανεκδιήγητης Νεοζηλανδής Πρωθυπουργού κατά των ανεμβολίαστων.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι συμπαντικής ισχύος. Όσο για τη γλυκύτατη Σούλα Λιάκου ας μην σπεύσουν οι πρόθυμοι να μιλήσουν για καταχρήσεις και ανοησίες λες και η Σούλα ήταν χθεσινή στη κοσμική πιάτσα.



Τα εμβόλια COVID-19 σκοτώνουν. Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή τους. Η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο δε ιός είναι ένας κραυγαλέα κατασκευασμένος ιός σύμφωνα πλέον και με κορυφαίους καθηγητές όπως ο Jeffrey Sachs του Columbia University.

Όσο για τη Σούλα Λιάκου, όλα ξεκίνησαν όταν την Τετάρτη ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.




Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ελικόπτερο, από τη Μύκονο όπου βρισκόταν, στην Αθήνα.


Η επιχειρηματίας περνά όλα της τα καλοκαίρια στο Νησί των Ανέμων το οποίο μάλιστα έχει διαφημίσει σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από τους διάσημους καλεσμένους της.

Είναι από τις προσωπικότητες που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί ενώ διατηρεί φιλίες με πολλούς σταρ της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.




Σ΄αυτό το σημείο έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να γνωστοποιηθεί η εμβολιαστική κατάσταση συγγενών κορυφαίων πολιτικών όλων των αποχρώσεων και κομμάτων ώστε να δούμε εάν κάποιοι “γνωρίζοντες εκ της αρμοδιότητός τους” έσπευσαν να προφυλάξουν προσφιλή τους πρόσωπα αλλά και τους εαυτούς τους.


      

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template