Nick Candy: Μέσα στο παλάτι των 85 εκατ. δολαρίων του Έλληνα πρίγκιπα του real estate

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022


Ένα από τα πιο ιστορικά αλλά και εντυπωσιακά ακίνητα του Λος Άντζελες πουλά ο ελληνικής καταγωγής Βρετανός επιχειρηματίας του real estate, Nick Candy. Η έπαυλη με τα 18 μπάνια, εκπληκτικό δείγμα της αρχιτεκτονικής του ’50 και γνωστή ως The Reserve, πωλείται αντί 85 εκατ. δολαρίων και σύμφωνα με το Bloomberg, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αγοραστών.


Η έπαυλη βρίσκεται σε κτήμα 8 στρεμμάτων στην ακριβή γειτονιά Holmby Hills, στην οποία έχουν ζήσει διασημότητες όπως ο Frank Sinatra, η Audrey Hepburn και ο σχεδιαστής Tom Ford. Η μέση τιμή πώλησης στη γειτονιά αυτή ανέρχεται στα 3,85 εκατ. δολάρια.




Κατασκευασμένη το 1959, η έπαυλη έχει υποστεί ριζικές ανακαινίσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Σήμερα, το The Reserve αποτελείται από μία κυρίως κατοικία και ξεχωριστούς ξενώνες, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 1.950 τ.μ. Διαθέτει 10 υπνοδωμάτια και γκαράζ για 15 αυτοκίνητα.




Το ακίνητο έχει επίσης γυμναστήριο και σπα, σινεμά με 12 θέσεις, ένα μπαρ αισθητικής art deco και ένα playroom με τσουλήθρα.




Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν πισίνα, τζακούζι, γήπεδο τένις, μεγάλη σκεπαστή βεράντα και επτά σιντριβάνια.



Αρχικά, η έπαυλη είχε αγοραστεί από τον Christian Candy αντί 24 εκατ. δολαρίων το 2013. Ο Christian την πούλησε στον αδερφό του Nick το 2018. Εκείνος επένδυσε στο ακίνητο, με την πιο πρόσφατη προσθήκη που έκανε να είναι ένας ξεχωριστός 3όροφος ξενώνας.



Τώρα, ο μεγιστάνας του real estate πουλά το ακίνητο γιατί δεν το χρησιμοποιεί συχνά, καθώς μετά το ξέσπασμα της πανδημίας περνά περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο, όπου και εδρεύουν οι επιχειρήσεις του.



Ο επιχειρηματίας έχει στην κατοχή του ένα μεγάλο σπίτι στο Chelsea, ένα ρετιρέ στο One Hyde Park και ένα ακίνητο στο Cotswolds.

Η ελληνική καταγωγή

Ο Nick Candy και ο νεότερος αδερφός του Christian, παιδιά μιας Ελληνοκύπριας μητέρας και ενός πατέρα που είναι μισός Ιταλός, είναι κατασκευαστές πολυτελών ακινήτων στη Βρετανία με περιουσία που υπολογίζεται στο 1,5 δισ. στερλίνες.

Τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν τη δραστηριοποίησή τους στο real estate με 6.000 στερλίνες δανεικές από τη γιαγιά τους. Αγόρασαν το πρώτο του ακίνητο το 1995, ένα μικρό διαμέρισμα στο Earl’s Court του Λονδίνου, το οποίο πούλησαν έπειτα από 18 μήνες, βγάζοντας κέρδος 50.000 στερλινών.



Σήμερα, η αυτοκρατορία των πολυτελών ακινήτων τους περιλαμβάνει τα One Hyde Park και NoHo Square. Στο One Hyde Park του Knightsbridge διαμένουν μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου.

Η εταιρεία τους, που ονομαζόταν Candy & Candy, μετονομάστηκε σε Candy Property το 2018, καθώς ο Nick είναι πλέον ο μοναδικός ιδιοκτήτης.
Ο 49χρονος επιχειρηματίας, που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Holly Valance, ήταν πρόσφατα ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές της Chelsea, όταν ο Roman Abramovich έβαλε πωλητήριο στην ομάδα, έπειτα από το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία.

moneyreview.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template