ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 15 Αυγούστου 2022

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Σήμερα το πρωί μπορεί να αντιμετωπίσεις πιέσεις μέσα απ’ την ανάλυση της σκέψης σου κι αυτό επηρεάζει την ηρεμία σου. Απόφυγε τις συζητήσεις οι οποίες φαίνεται να είναι ασαφείς ή ενοχλητικές. Η μέρα είναι γιορτινή σήμερα και δεν χρειάζονται προβληματισμοί. Αν μπορείς να βρεις υγιείς τρόπους για να ξεφύγετε απ’ τη ρουτίνα με τον ερωτικό σύντροφο σου κάνε το. Εσύ που είσαι μόνη, η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο στρέφει όλα τα φώτα πάνω σου και μπορείς να μαγνητίσεις τους πάντες.

Ταύρος
Οι αντιλήψεις και τα συναισθήματα είναι λίγο περίπλοκα σήμερα, γι’ αυτό και φρόντισε να περάσεις καλά μακριά από προβληματισμούς και περίπλοκες συζητήσεις. Φρόντισε να συμπεριλάβεις τον ερωτικό σύντροφο σου σε ό,τι κι αν κάνεις και μην τον αφήνεις να αισθάνεται παραμελημένος. Βάλε φρένο σε αναμνήσεις του παρελθόντος εσύ που είσαι μόνη και φρόντισε τον εαυτό σου κοιτάζοντας μπροστά.

Δίδυμοι
Οι περιοχές που είσαι ιδιαίτερα προσκολλημένη, που σε βαραίνουν και δεν σε κάνουν ευτυχισμένη μπορεί σήμερα να είναι πιο έντονες, για αυτό ασχολήσου με πράγματα που θα σε κάνουν να περάσεις καλά. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις τις ανάγκες και επιθυμίες του ερωτικού σου συντρόφου, γι’ αυτό φρόντισε να τον ικανοποιήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην κυνηγάς άτομα που ξέρεις ότι δεν θα ανταποκριθούν στα θέλω σου. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές και μάλιστα καλύτερες.


Καρκίνος
Η εξωστρέφεια σου φαίνεται να σε κάνει περιζήτητη σήμερα. Οι επικοινωνίες και οι επαφές είναι πολλές και συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα. Ο ερωτικός σύντροφος σου χρειάζεται το ενδιαφέρον σου γι’ αυτό μην σταματάς να τον κοιτάς στα μάτια και να του κρατάς το χέρι. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις σε κάνει ακαταμάχητη για αυτό απόλαυσε τον θαυμασμό των άλλων, εσύ που είσαι μόνη, και αρκέσου απλά στο να σε πολιορκούν.

Λέων
Το έντονο πάθος σε χαρακτηρίζει και σε διακρίνει απόλυτα σήμερα σε ό,τι κι αν κάνεις και με ό,τι κι αν καταπιαστείς. Φρόντισε μόνο να το διαχειριστείς σωστά. Ο σύντροφος σου δεν φαίνεται να έχει σκοπό να σου χαλάσει κανένα χατίρι. Είναι αποφασισμένος να βελτιώσει το επίπεδο της σχέσης σας και κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στη ζωή σου φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, γι’ αυτό μην τις απορρίπτεις.

Παρθένος
Θέματα καθημερινότητας συνεχίζουν να σε απασχολούν παρόλο που σήμερα είναι κατά κάποιο τρόπο απαγορευτικά. Βάλε φρένο στις σκέψεις σου και φρόντισε να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Προετοιμάσου να δεχτείς μια γκρίνια απ’ τον ερωτικό σύντροφο σου. Παραδέξου τα λάθη σου και μην δίνεις έκταση σε συζητήσεις που δεν ξέρεις που θα καταλήξουν. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και νιώθεις ότι έχεις κάνει πολλά για να το κατακτήσεις, αποστασιοποιήσου λιγάκι κι άφησε το να σε αναζητήσει.

Ζυγός
Απόλαυσε τη μέρα σου με τον τρόπο που εσύ ξέρεις και θέλεις κι άσε τους άλλους να παραπονιούνται. Δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τον σύντροφο σου. Ασχολήσου μαζί του, απόφυγε ωστόσο τους μεγάλους όρκους και τις υποσχέσεις. Η ενισχυμένη διαίσθηση σου σε οδηγεί στο παρελθόν. Κάτι αρνείται μέσα σου να παραδεχτεί ότι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Κάνε τις κινήσεις προσέγγισης του, χωρίς όμως να υπερβείς τον εγωισμό και τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Ευκαιρία σήμερα να ασχοληθείς με την οικογένεια και τους αγαπημένους σου φίλους. Η διάθεση σου επιτρέπει να τους κατανοήσεις, να τους πλησιάσεις ουσιαστικά και να τους δείξεις τη στήριξη και την αγάπη σου. Πέρασε αρκετές ώρες με τον σύντροφο σου και φρόντισε να έρθετε πιο κοντά. Οι νέες γνωριμίες δεν θα λείψουν να είσαι βέβαιη για αυτό, εσύ που είσαι μόνη.

Τοξότης
Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις ωρών θα εκπληρώσουν την ανάγκη σου για επικοινωνία. Ίσως βέβαια να έχεις και την ανάγκη να εμπλουτίσεις τις απόψεις σου και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής με τον ερωτικό σύντροφο σου σε ό,τι κι αν σε ρωτήσει. Μην το θεωρήσεις ανάκριση, ενδιαφέρον είναι. Εσύ που είσαι μόνη, με τη γοητεία και τη λάμψη σου σε συνδυασμό με το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο, σίγουρα μπορείς να κατακτήσεις τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Το βάρος και η ευθύνη των οικονομικών φαίνεται να ρίχνει λιγάκι τη διάθεση σου. Αντιμετώπισε την κατάσταση με σοβαρότητα, όμως μην την αφήνεις να σου γίνει εμμονή. Μην αρνείσαι προτάσεις του ερωτικού σου συντρόφου. Έχει κανονίσει τόσα πράγματα για σήμερα και όλα μάλιστα συμπεριλαμβάνουν την ανανέωση της σχέσης σας. Μην τον απογοητεύεις. Αν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται καθόλου σήμερα να γνωρίσεις και τον έρωτα της ζωής σου, γι’ αυτό μην κλείνεσαι στο σπίτι και μην κλείνεις την πόρτα στην τύχη σου.

Υδροχόος
Ένα είναι το δίλημμα σήμερα: Να αφιερώσεις τη μέρα στον εαυτό σου και να μην κάνεις τίποτα ή να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην κρατάς εγωιστική στάση απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Μπορεί να ξεσπάσει μια καταιγίδα που δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις και είναι κρίμα να χαλάσεις μια τέτοια μέρα. Αν είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με τακτ και διαλλακτικότητα. Μην πιέζεις καταστάσεις και άστε τες να εξελιχθούν από μόνες τους.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη διεγείρει την επιθυμία σου για περισσότερη αρμονία στη ζωή σου και σήμερα, σε οδηγεί στην αγκαλιά και τη συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων. Κάνε έναν ουσιαστικό διάλογο με τον σύντροφο σου και εξομολογήσου τις κρυμμένες αλήθειες σου. Τις ευαισθησίες σου είναι όμορφο να τις εκφράζεις κάποιες φορές. Εσύ που είσαι μόνη, αντί να περιμένεις να χτυπήσει ένα τηλέφωνο με τόση αγωνία, κάνε την κίνηση εσύ. Είτε επιδιώκεις μια επανασύνδεση, είτε μια προσέγγιση σε ένα νέο άτομο, σε κάθε περίπτωση κάτι θα καταφέρεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template