ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 18 Αυγούστου 2022

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Μια ευκαιρία να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο που σχετίζεται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σου μπορεί να προκύψει σήμερα. Αισθάνεσαι όλο και πιο ενδυναμωμένη μέσω της εργασίας ή μιας τρέχουσας αποστολής ή διαδρομής. Βλέπεις τους στόχους σου πιο καθαρά αλλά επίσης είναι σημαντικό να αναγνωρίσεις τις ανησυχίες σου σχετικά με τη θέση, τις επιδόσεις, το μέλλον και την κατεύθυνση της ζωής σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί λιγότερο καθώς οι στόχοι σου είναι η προτεραιότητα σου.

Ταύρος
Οι μαγνητικές σου δυνάμεις είναι δυνατές και ενισχύονται σήμερα. Η σύνδεση με τον σύντροφο ή τις ανάγκες της σχέσης σου είναι έντονη και συναρπαστική. Επίσης, το να μοιράζεσαι μια προσωπική πεποίθηση ή νοοτροπία μπορεί να σε δεσμεύσει. Η ανάγκη σου για βαθιές αλλαγές που θα διαρκέσουν αυξάνεται. Το να εργάζεσαι σκληρά ή να κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις τις ισορροπίες σου είναι μια καλή στρατηγική. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς να ελπίζεις τα καλύτερα το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι
Απολαμβάνεις σήμερα τη σύνδεση με τα πιο έντονα συναισθήματα και τις βαθύτερες ανάγκες σου. Αυτά μπορούν να σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές αποκαλύψεις αν και υπάρχει πιθανότητα να σε οδηγήσουν σε απαιτητική συμπεριφορά. Θέματα σχέσεων και οικονομικά είναι καλύτερο να τα αντιμετωπίσεις παρά να κρύβεσαι από αυτά, καθώς αυτή είναι μια μέρα για να αναζητήσεις απαντήσεις και να ψάξεις για λύσεις. Η συναισθηματική σου ζωή σου δημιουργεί μια εσωστρέφεια.


Καρκίνος
Οι διελεύσεις σήμερα μπορούν να σε εμπνεύσουν να ριχτείς σε μια χαρούμενη, ανταποδοτική επιδίωξη. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της περιπέτειας σου ενθαρρύνοντας σε φτάσεις σε νέα ύψη, να ονειρευτείς και να φιλοδοξείς. Είναι δυνατή η στιγμή για να δημιουργήσεις μια βαθύτερη σχέση με τον αγαπημένο σου εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Αν είσαι μόνη, μην ρίξεις με τίποτα τα στάνταρ σου. Σε στιγμές έντασης στα εργασιακά ανάλαβε τον ρόλο του πιο λογικού.


Λέων
Οι αλληλεπιδράσεις σήμερα μπορεί να είναι έντονες αλλά και πολύ ωφέλιμες. Έχεις την ευκαιρία να κατανοήσεις καλύτερα τους ανθρώπους γύρω σου παρατηρώντας τα κίνητρα ή τις επιθυμίες τους. Η δυνατότητα να ανοίξεις νέους δρόμους σε θέματα εργασίας ή υγείας, ή να ανακαλύψεις ένα πραγματικό πάθος είναι ισχυρή. Η συναισθηματική, ερωτική σου διάθεση ανεβαίνει και επιδιώκεις το παιχνίδι που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Παρθένος
Η μέρα έχει μεγάλες δυνατότητες για διορατικότητα και απόλαυση. Είσαι εξαιρετικά κοντά στις επιθυμίες, τα θέλω και τις ανάγκες σου σήμερα κάτι που μπορεί να είναι ανησυχητικό στην αρχή, αλλά διαφωτιστικό στη συνέχεια. Μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις δυνατότητες και ταλέντα σου στα εργασιακά. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και τα κοινωνικά ένστικτα σου είναι ισχυρά. Η αντιμετώπιση της αλήθειας στα συναισθηματικά θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις μπροστά.

Ζυγός
Η Σελήνη ενθαρρύνει την ανάγκη σου να συνδεθείς με τον εσωτερικό κόσμο σου και να εντοπίσεις τις αδυναμίες ή τις ανάγκες σου. Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια ένταση εσωτερικών συγκρούσεων που όμως είναι εποικοδομητική. Η ενέργεια σου στα εργασιακά είναι αυξημένη γι’ αυτό και οι επιδόσεις σου ανεβαίνουν. Ο ερωτικός σύντροφος σου, σου επιφυλάσσει μια έκπληξη που δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορη. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να φλερτάρεις χωρίς αναστολές.

Σκορπιός
Σήμερα συνειδητοποιείς πως οι πράξεις ή η στάση σου επηρεάζει τους κοντινούς σου ανθρώπους, γι’ αυτό και αποφασίζεις να ασχοληθείς ουσιαστικά με αυτούς αφιερώνοντας τους χρόνο και ακούγοντας τους. Η αυξημένη σου οξυδέρκεια στα εργασιακά αλλά και η διορατικότητα σου διευκολύνουν τα σχέδια σου που εντυπωσιάζουν. Η συναισθηματική σου ζωή παίρνει τα πάνω της καθώς η Αφροδίτη φέρνει εκπλήξεις.


Τοξότης
Σήμερα μπορούν να προκύψουν νέες γνώσεις σε θέματα χρημάτων ή επαγγελματικών υποθέσεων όπως επίσης και βαθιά συναισθήματα για το τι έχεις και τι δεν έχεις. Στην ιδανική περίπτωση βρίσκεις λύσεις που σχετίζονται με τα χρήματα, τον χρόνο και την ιδιοκτησία. Είσαι πιο πρόθυμη να αναζητήσεις και να αντιμετωπίσεις την αλήθεια έτσι ώστε να προχωρήσεις σε ζωτικές και ουσιαστικές αλλαγές. Το ίδιο ισχύει και για τη συναισθητική σου ζωή.

Αιγόκερος
Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις και να προωθήσεις ένα προσωπικό σχέδιο ή να αποκτήσεις καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου. Είναι μια στιγμή που μπορείς να προσελκύσεις αυτό που θέλεις. Ένας ανταγωνιστικός, κτητικός και συναισθηματικός τόνος επηρεάζει τη συναισθηματική σου ζωή όμως παρόλα αυτά νιώθεις αισιόδοξη και έχεις την αίσθηση ότι ανακτάς τα ηνία. Εάν είσαι μόνη, μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Υδροχόος
Συνδέεσαι σήμερα με τη διαίσθηση σου και έχεις μια ισχυρή αν και μεγενθυμένη αίσθηση αυτού που θέλεις. Μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις αγορές ή να κάνεις αίτηση για ένα έργο σε εξέλιξη. Ένα προσωπικό πρόβλημα επιλύεται ή συμμετέχεις σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να θεραπεύσεις και να αποσυμπιεστείς. Ό,τι σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια ή ενοχές πρέπει να το αφήσεις πίσω σου αρκεί να ανακαλύψεις τις πηγές του.

Ιχθείς
Μπορεί να υπάρξει μια σημαντική σχέση με κάποιον σήμερα ή θα μπορούσες να συνδεθείς με μια βαθιά επιθυμία να εργαστείς για ένα έργο ή ακόμα και όνειρο ή επιθυμία. Η μέρα ευνοεί το να σκάψεις βαθιά για να ανακαλύψεις τις ανάγκες και επιθυμίες σου. Ακόμα μπορεί να ανακαλύψεις φιλοδοξίες που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπήρχαν μέσα σου. Στην ερωτική σου ζωή θα πρέπει να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και όχι απλά να αντιμετωπίζεις τα πράγματα ως έρχονται.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template