ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Αυγούστου 2022

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Μπορεί σήμερα να λαχταράς δράση ή μια αλλαγή, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πού πρέπει να ρίξεις την ενέργεια σου. Ένα σχέδιο ή μια αποστολή φαίνεται να λείπει προσωρινά αλλά μπορεί να σε κάνει να επιβραδύνεις και να ρυθμίσεις τον εαυτό σου προς όφελος σου. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ευαίσθητοι, αμυντικοί ή απρόθυμοι να δεχτούν βοήθεια. Ωστόσο είναι μια καλή μέρα για προσωπική απόλαυση, απελευθέρωση, αναψυχή, ψυχαγωγία και έντονο φλερτ.

Ταύρος
Κάτι από το παρελθόν μπορεί να φαίνεται ότι υπονομεύει την εμπιστοσύνη σου σε κάποια σημεία σήμερα. Η επιθυμία να αφήσεις κάτι πίσω σου μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά μπορεί να μην είναι εύκολο να την ακολουθήσεις. Τα χρήματα ή το εισόδημα και πιθανώς τα ταλέντα θα μπορούσαν να είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Είναι μια καλή στιγμή να αφήσεις την ανησυχία σου για τους άλλους και να περιποιηθείς τον εαυτό σου καθώς η προσοχή, η ομορφιά και η ισορροπία μέσα από την άνεση του σπιτιού σε γαληνεύουν.

Δίδυμοι
Μπορεί να αισθανθείς ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σου ζωή ή να υπάρξει μια μικρή ένταση μεταξύ των φίλων. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο για να συγκεντρωθείς προτού μπεις στο παιχνίδι. Με μέτρο μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ρίξεις ενέργεια σε εποικοδομητικά έργα. Επίσης η μέρα είναι ιδανική για αναψυχή, ασφαλή διασκέδαση και φλερτ.

Καρκίνος

Μπορεί σήμερα να σου λείπει η αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής σε σημεία, κάτι που σε εμποδίζει να κυνηγήσεις ευθέως τις επιθυμίες σου. Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι ένας παράγοντας που λείπει τώρα αλλά αυτό είναι προσωρινό. Υπάρχει μια τάση να συγχέουμε τις προαισθήσεις με τον φόβο. Στόχος είναι να συγκεντρωθείς σε ιδέες και σχέδια που σε ενθουσιάζουν πραγματικά για καλύτερα αποτελέσματα. Οι χαλαρωτικές δραστηριότητες ευνοούνται.

Λέων
Μπορεί σήμερα να υπάρξουν ασαφείς ανησυχίες που θα μπορούσαν να υπονομεύσουν τη σίγουρη λήψη αποφάσεων σε σημεία. Ίσως να νιώσεις ότι τραβιέσαι σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο βάθος λαχταράς δράση αλλά δεν είσαι σίγουρη από που να ξεκινήσεις. Εάν αισθάνεσαι περιορισμένη από φόβο και δυσαρέσκεια αναζήτησε τρόπους για να κάνεις βελτιώσεις, έστω και με μικρούς, λιτούς τρόπους.

Παρθένος
Μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή έλξη για να κάνεις κάτι διαφορετικό ή έξω από τα συνηθισμένα σήμερα. Ωστόσο κάποιες ανασφάλειες έχουν τον τρόπο να βγαίνουν στην επιφάνεια αρκετά ξαφνικά αργότερα σήμερα μπερδεύοντας λιγάκι τα πράγματα. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια καθυστερημένη αντίδραση σε ένα πρόσφατο συμβάν που δεν είχες επεξεργαστεί μέχρι τώρα. Αντί να αντιδράς σ’ αυτά τα συναισθήματα είναι προτιμότερο να εντοπίσεις τις πηγές τους. Η απόλαυση του χρόνου για τον εαυτό σου ή μια σύντομη απόδραση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις τη μέρα σου.

Ζυγός
Δεν πρέπει να αγνοήσεις τους φόβους σου αλλά θα πρέπει να αναγνωρίσεις τη διαφορά μεταξύ του να λάβεις υπόψη κάτι και να εστιάσεις σ’ αυτό. Το πρώτο μπορεί να σε βοηθήσει και το δεύτερο μπορεί να κλέψει χρόνο. Στόχος να επιτρέψεις στον εαυτό σου λίγη ελευθερία στο να ονειρευτεί, να φανταστεί και να δημιουργήσει. Επίσης μπορεί να υπάρξουν επουλωτικές συνδέσεις με φίλους ή με τα δίκτυα σου.

Σκορπιός
Η κακή διάθεση μπορεί να σε παρακινήσει να εντοπίσεις ευάλωτα σημεία που χρειάζονται προσοχή σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι παθιασμένη με κάτι και ίσως να λαχταράς δράση και πρόοδο, αλλά αν τα πράγματα είναι λίγο κολλημένα προσπάθησε να μην ανησυχείς. Ευτυχώς μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερα το να αναλαμβάνεις την ηγεσία, να διαχειρίζεσαι μια κατάσταση ή να δείχνεις αγάπη σε ένα σημαντικό έργο ή φιλοδοξία. Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία με το ζώδιο σου αργότερα σήμερα και η εύρεση καλών διεξόδων για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου γίνεται ευκολότερη.

Τοξότης
Οι περιστάσεις μπορεί να μην υποστηρίζουν τα σχέδια ή να μην ενώνονται έτσι όπως θα ήθελες. Όσο απογοητευτικό κι αν είναι αυτό υπάρχουν ξεχωριστές ευκαιρίες για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Το κόλπο είναι να ανακατευθύνεις τον εαυτό σου αμέσως μετά από μια απογοήτευση. Είναι όμως μια καλή στιγμή για να απολαύσεις τη μάθηση, να βιώσεις κάτι νέο, μια υπέροχη συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών ή ένα έργο που σπάει τη ρουτίνα σου. Ελκύεσαι από χόμπι και δραστηριότητες που τροφοδοτούν το πνεύμα σου.

Αιγόκερος
Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι κάπως αμυντικοί και ίσως πολύ βιαστικοί για να βγάλουν συμπεράσματα. Ενώ οι συγκρούσεις μπορεί να ξεσπάσουν από το πουθενά και μπορεί να είναι μπερδεμένες ή συντριπτικές, μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε βαθύτερο δέσιμο εάν αντιμετωπιστούν σωστά. Θα ήταν καλύτερο να αφήσεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για μια περίοδο που θα είσαι πιο αμερόληπτη. Απολαμβάνεις μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα, κάποια έρευνα ή το να λύσεις ένα μυστήριο.

Υδροχόος
Η ενέργεια είναι σταματημένη σήμερα αλλά μπορεί να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου με λίγη επιπλέον προσπάθεια. Εάν νιώθεις ότι δεν είσαι συγκεντρωμένη μπορεί στην πραγματικότητα να μην είσαι πραγματικά αποφασισμένη και το να αφιερώσεις χρόνο αξίζει τον κόπο. Ο θαμμένος θυμός ή η αγανάκτηση μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με ακατέργαστους τρόπους και να αισθανθείς μια αναστάτωση, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κατανόηση και αναγνώριση.

Ιχθείς
Μπορεί να μην είναι εύκολο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις ευθέως ή άμεσα σήμερα. Θα μπορούσε επίσης να υπάρξει μια ένταση με την οικογένεια ή ένα άλυτο ζήτημα. Η μέρα μπορεί να γίνει πιο ικανοποιητική εάν στοχεύσεις στο να είσαι ευέλικτη και προσαρμοστική. Να εστιάσεις σε ένα επιλύσιμο πρόβλημα στον ψυχικό κόσμο σου για να απελευθερώσεις ενέργεια πιο εποικοδομητικά. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία αλλά είναι καιρός να αναγνωρίσεις τις πραγματικές σου ανάγκες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template