ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 22 έως 28 Αυγούστου 2022

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Λάβε υπόψη σου ότι ξεκινά μια εξαιρετικά καλή περίοδος που ευνοεί τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι αυτό λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου. Προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας αν επιδιώκεις κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις. Όσον αφορά στις υποχρεώσεις σου δεν είναι και λίγες, καθώς σταδιακά οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν. Ενδιάμεσα διαλείμματα θα βοηθήσουν στο να προσαρμοστείς γρηγορότερα, να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις τον εκνευρισμό. Με τον ερωτικό σύντροφο σου συνεχίζετε να βρίσκεστε στα καλύτερα σας. Αν είσαι μόνη, να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Η ανάγκη σου να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις που θα διευκολύνουν τους στόχους σου μεγαλώνει. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σου δημιουργεί άγχος και να σε οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας ανεβαίνουν σταδιακά και σου δίνεται η δυνατότητα να προσαρμοστείς σ’ αυτούς βήμα βήμα. Φρόντισε να διεκπεραιώσεις εργασιακές εκκρεμότητες και να μην προσθέτεις κι άλλες. Απόφυγε τις τελεσίδικες αποφάσεις και διατήρησε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους. Φρόντισε να διατηρήσεις την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορούν να συνεχιστούν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες που λειτουργούν αναζωογονητικά για τη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μέσα απ’ το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα άτομο που δείχνει ενδιαφέρον για σένα.

Δίδυμοι
Εάν εξαιρέσεις κάποια μικρά οικογενειακά προβλήματα ή διαφωνίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με διαλλακτικότητα, κατά τα άλλα η εβδομάδα σου φαίνεται να είναι ενδιαφέρουσα, παραγωγική και ευχάριστη. Αν και οι εργασιακές σου υποχρεώσεις δεν βρίσκονται στην απόλυτη προτεραιότητα σου κάποιες υποθέσεις ή κάποιες συζητήσεις που κατά κάποιο τρόπο αφορούν στα μελλοντικά σχέδια σου και σε συνεργασίες, χρειάζονται προσοχή και συγκέντρωση. Απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και μην κάνεις δηλώσεις που δεν έχεις μελετήσει σωστά. Μπορείς να περάσεις αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου και να διατηρήσεις το καλοκαιρινό mood που σας έφερε πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται αυτή η βδομάδα να φέρει εκπλήξεις και ευκαιρίες που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα και εκκρεμότητες που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Τελικά θα διαπιστώσεις πως η επίλυση τους ήταν πιο εύκολη απ’ ότι φοβόσουν. Μικρές διαφωνίες στα εργασιακά καλό θα ήταν να τις αποφύγεις καθώς και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Ασχολήσου περισσότερο με μικρές εκκρεμότητες που είχες κλείσει στο συρτάρι έτσι ώστε η προσαρμοστικότητα και η επαναφορά στην καθημερινότητα να γίνει ευκολότερη. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον αγαπημένο σου κι αν έχετε την ευκαιρία επιδιώξτε μικρές αποδράσεις. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν να επανέλθει στη ζωή σου. Σκέψου καλά τι θέλεις, αλλά και τι πρέπει να κάνεις.


Λέων
Έντονα δραστήρια προβλέπεται η εβδομάδα σου καθώς έχει συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και νέες προκλήσεις. Τα οικονομικά ωστόσο δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν καθώς έχεις ξεφύγει απ’ τον προϋπολογισμό σου. Η έντονη αυτοπεποίθηση σου στα εργασιακά πιθανά να σε οδηγήσει σε κακές ή λανθασμένες αποφάσεις ή αντιδράσεις. Η διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων θα σε βοηθήσει να αφοσιωθείς περισσότερο αργότερα στους στόχους σου. Μη έχοντας παλιά βάρη θα καταφέρεις να εντοπίσεις τις ευκαιρίες εξέλιξης που σου παρουσιάζονται. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται σημαντικά και σου δίνει την ευκαιρία να εκμυστηρευτείς συναισθήματα και ανάγκες στον ερωτικό σύντροφο σου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ή άτομα που σε ενδιαφέρουν μπορούν να κατακτηθούν ευκολότερα καθώς έχεις την ικανότητα να ξεχωρίζεις.

Παρθένος
Αρκετή ένταση σου προκαλούν οι επόμενες μέρες που κυρίως έχει να κάνει με τον τομέα των οικονομικών σου. Αναζητάς τρόπους να αυξήσεις τα έσοδα σου και να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε έξοδα – έσοδα. Νέες συζητήσεις, προτάσεις και προκλήσεις στα εργασιακά αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία. Βήμα βήμα και με σωστούς προϋπολογισμούς θα σημειωθούν καλύτερα αποτελέσματα. Μην θεωρείς δεδομένο το ενδιαφέρον ή τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες αλλά και το καλό κλίμα που επικρατεί στη σχέση σας αυτό το διάστημα, θα πρέπει να δουλέψεις κι εσύ. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες έχουν την τάση να εξελίσσονται αργά γι’ αυτό μην απογοητεύεσαι. Φρόντισε τον εαυτό σου και απλά απόλαυσε τη δυναμική και τη γοητεία σου.

Ζυγός
Η ενέργεια σου βρίσκεται στα ύψη και το πλανητικό σκηνικό φροντίζει για σένα φέρνοντας νέες ευκαιρίες στον δρόμο σου. Ωστόσο θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένη και να αποφύγεις υπερβολές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου στα εργασιακά καθώς κάποιες καταστάσεις έχουν την τάση να κινούνται παρασκηνιακά. Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι υποτονικοί κι έτσι έχεις τη δυνατότητα να ασχοληθείς με εκκρεμότητες. Οι όμορφες, καλοκαιρινές ακόμα στιγμές με τον αγαπημένο σου ενισχύουν το πάθος και τον ρομαντισμό. Εάν είσαι μόνη, βρίσκεσαι στο απόλυτο επίκεντρο και η ερωτική σου ζωή ενισχύεται. Νέες γνωριμίες δείχνουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να σου χαρίζει ευχάριστες προσωπικές στιγμές με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και κοινωνικές ευκαιρίες που αν εκμεταλλευτείς σωστά σύντομα θα απολαύσεις τα αποτελέσματα. Προσπάθησε να κατευνάσεις κάποιες ανησυχίες σου στα εργασιακά και απόφυγε τις συλλογικές εργασίες που πιθανά να προκαλέσουν κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες. Έχεις την ικανότητα αλλά και την ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να εκφραστείς ελεύθερα απέναντι στον αγαπημένο σου και να του πεις όλα αυτά που ίσως σε προβληματίζουν ή σου δημιουργούν ανασφάλεια. Έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια και να πάρετε κοινές αποφάσεις. Εάν είσαι μόνη, απόφυγε παρασκηνιακές ή διπλές καταστάσεις καθώς εύκολα θα μπορούσες να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς.

Τοξότης
Η επαναφορά σταδιακά στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα φαίνεται να σου δημιουργεί άγχος και εκνευρισμό. Ηρέμησε και μην πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Έχεις τη δυνατότητα να διατηρήσεις τον έλεγχο και να καθοδηγήσεις τα πράγματα με τρόπους που εξυπηρετούν τα σχέδια σου. Οι συζητήσεις στα εργασιακά δεν σου δίνουν τις απαντήσεις που χρειάζεσαι γι’ αυτό μην παίρνεις αποφάσεις ή μην κάνεις δηλώσεις που δεν πρέπει. Άλλωστε κάποιες υποσχέσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα τηρηθούν γι’ αυτό κράτα μικρό καλάθι. Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ή δικά τους προβλήματα να γίνουν δικά σας. Εάν είσαι μόνη, δώσε έμφαση στην κοινωνικότητα σου και μην αρνείσαι προτάσεις ή και προκλήσεις φίλων. Τα καλά έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αιγόκερος
Απόφυγε αυτήν τη βδομάδα τις βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις καθώς η σταδιακή επαναφορά στην καθημερινότητα άρχισε ήδη να σου δημιουργεί άγχος. Λειτούργησε με προγραμματισμό και να είσαι βέβαιη πως τα καταφέρεις μια χαρά. Οι συζητήσεις στα εργασιακά θα έχουν καλή έκβαση, γι’ αυτό προχώρησε σ’ αυτές χωρίς όμως να καταλήξεις σε γρήγορα συμπεράσματα και δεσμεύσεις. Εμπιστεύσου τις ιδέες σου και μοιράσου τες με αυτούς που μπορούν και θέλουν να σε στηρίξουν. Τα οικονομικά είναι επίσης ένας παράγοντας που θα σε απασχολήσει έντονα. Οι αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου είναι ένα πιθανό σενάριο καθώς δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στα λόγια και τις ανάγκες του. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για ευχάριστες εκπλήξεις που δεν αποκλείεται να σχετίζονται με τον εργασιακό ή οικείο σου περιβάλλον.

Υδροχόος
Παρόλο που έχεις ακόμα την ανάγκη να ακολουθήσεις ένα χαλαρό πρόγραμμα κάποιες υποχρεώσεις σε αναγκάζουν να επανέλθεις σιγά σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας, των απαιτήσεων και της παλιάς ρουτίνας. Οι απαιτήσεις των εργασιακών ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα και η δυσκολία συγκέντρωσης σου μπορεί να αυξήσει τις εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν να καταβάλλεις μια προσπάθεια προκειμένου να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τις υποσχέσεις και τις δεσμεύσεις που ούτε καν εσύ η ίδια δεν είσαι σίγουρη αν θα τις τηρήσεις ή αν τις θέλεις πραγματικά. Σε κάθε περίπτωση όμως απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου και βρες τρόπους να τις σταθεροποιήσεις. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και τα στάνταρ σου.

Ιχθείς
Κάποιες ανασφάλειες ή κάποια θαμμένα ή καταπιεσμένα συναισθήματα σου αυτήν τη βδομάδα έχουν την τάση να επανέρχονται στην επιφάνεια. Φρόντισε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τις αντιδράσεις σου τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προς το τέλος ωστόσο της εβδομάδας ξαναβρίσκεις τη φόρμα και τη διάθεση σου για καλοπέραση και διασκέδαση. Αρκετές εντάσεις προβλέπονται στα εργασιακά γι’ αυτό φρόντισε όσο το δυνατόν να αποστασιοποιηθείς από συζητήσεις, παρασκηνιακές καταστάσεις ή και αποφάσεις. Η αυξημένη σου ερωτική διάθεση εξασφαλίζει το σασπένς στην ερωτική, συναισθηματική σου ζωή είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template