44% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022


Το 44% των εγκύων γυναικών στη δοκιμή των εμβολίων της Pfizer για τον COVID έχασαν τα μωρά τους σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της εταιρίας που ήρθαν στο φως χάρη στις άοκνες προσπάθειες του νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri.


Ο μη κερδοσκοπικός όμιλος, Public Health and Medical Professionals for Transparency, μήνυσε τον FDA τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού ο οργανισμός απέρριψε το αίτημά του για το Freedom of Information Act (FOIA), να επισπεύσει την κυκλοφορία των εγγράφων αναθεώρησης του εμβολίου mRNA. Σε μια κοινή έκθεση κατάστασης του Νοεμβρίου του 2021, η FDA πρότεινε την έκδοση μόνο 500 σελίδων των εγγράφων το μήνα, κάτι που θα χρειαζόταν έως και 75 χρόνια.

Σε μια δικαστική απόφαση του Ιανουαρίου, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman της Βόρειας Περιφέρειας του Τέξας, διέταξε την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) να δημοσιοποιήσει αμέσως περίπου 12.000 έγγραφα και στη συνέχεια 55.000 σελίδες το μήνα έως ότου δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα, συνολικά περισσότερα από 300.000. σελίδες.


Έτσι, περισσότερο από το 40% των εγκύων γυναικών που συμμετείχαν στη δοκιμή εμβολίου με mRNA της Pfizer για τον COVID υπέστησαν αποβολές, σύμφωνα με εσωτερικά έγγραφα της Pfizer, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα με δικαστική απόφαση. Παρόλα αυτά, η Pfizer και η κυβέρνηση Βiden επέμειναν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες. Από τις 50 έγκυες γυναίκες, οι 22 από αυτές έχασαν τα μωρά τους, σύμφωνα με ανάλυση των εγγράφων.

Δοκιμαστικά έγγραφα που κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι η Pfizer έπρεπε να προσλάβει 1.800 επιπλέον υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης το πρώτο εξάμηνο του 2021 για να αντιμετωπίσει τη «μεγάλη αύξηση» των ανεπιθύμητων ενεργειών στο εμβόλιο της για τον COVID.


Το εμβόλιο Pfizer-BioNTech για τον COVID-19 έγινε διαθέσιμο βάσει της Εξουσιοδότησης Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης (EUA) στις 11 Δεκεμβρίου 2020. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021, η εταιρεία έβλεπε τόσα πολλά σήματα ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων και θηλαζουσών μητέρων, που έπρεπε να να προσλάβει αμέσως 600 υπαλλήλους για την επεξεργασία των δεδομένων.

Μια παρτίδα εγγράφων που κυκλοφόρησαν στα τέλη Ιουλίου έδειξε ότι το 44% των γυναικών που ήταν έγκυες κατά τη διάρκεια της δοκιμής υπέστησαν αποβολές, αποκάλυψε η φεμινίστρια συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ Naomi Wolf στο podcast του War Room του Steve Bannon. Η Wolf πρωτοστάτησε στην έρευνα και την ανάλυση των εγγράφων της Pfizer μέσω της ιστοσελίδας της Daily Clout.

Στο παρελθόν, μόνο το 10-15% των γνωστών κυήσεων κατέληγαν σε αποβολή.


«Η Pfizer κατέγραψε αυτούς τους θανάτους μωρών—αυτές τις αυθόρμητες αμβλώσεις και τις αποβολές—και τις επανακατηγοριοποίησε ως ανεπιθύμητες ενέργειες που ανακτήθηκαν/επιλύθηκαν», είπε η Wolf στον Bannon. «Με άλλα λόγια, αν έχασες το μωρό σου, κατηγοριοποιήθηκε από την Pfizer ως επιλυμένο ανεπιθύμητο συμβάν, όπως ένας πονοκέφαλος που βελτιώθηκε», πρόσθεσε.



Σχοινάς-Βourla. Καθώς τα εσωτερικά έγγραφα της Pfizer βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτεται ταυτόχρονα και ο ρόλος των ηγετών της Ε.Ε. σ΄αυτή την εκστρατεία πιεστικού και υποχρεωτικού εμβολιασμού που οδηγεί σε μείωση του πληθυσμού. Σημειώστε την εκτίμηση του σπουδαίου Εβραίου καθηγητή Jeffrey Sachs ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος και αναρωτηθείτε εάν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας ή μια πραγματική συνωμοσία σε βάρος της ανθρωπότητας και μάλιστα με έντονο το ελληνικό στοιχείο στο στρατόπεδο των εμπνευστών του project

Η FDA είχε αυτά τα δεδομένα πριν από σχεδόν ενάμιση χρόνο και αντί να σημάνει συναγερμό, μαζί με το CDC, προχώρησαν και συνέστησαν τις πειραματικές ενέσεις για τις μέλλουσες μητέρες ούτως ή άλλως.

«Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, η FDA έλαβε αυτήν την αναφορά ότι από τις 50 έγκυες γυναίκες, οι 22 από αυτές έχασαν τα μωρά τους και δεν είπαν τίποτα», είπε η Wolf, πνιγόμενη στα δάκρυα. «Έτσι, η FDA γνώριζε το τρομακτικό ποσοστό εμβρυϊκού θανάτου στις αρχές Απριλίου 2021 και παρόλα αυτά απέκρυψε τα στοιχεία και παρέμεινε σιωπηλή».

Το CDC, μόλις τον περασμένο μήνα, συνιστούσε ακόμα τα πειραματικά εμβόλια mRNA για έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες.

«Ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 συνιστάται για όλα τα άτομα 6 μηνών και άνω. Αυτό περιλαμβάνει άτομα που είναι έγκυες, θηλάζουν, προσπαθούν να μείνουν έγκυες τώρα ή μπορεί να μείνουν έγκυες στο μέλλον», ισχυρίζεται το CDC σε ανάρτηση του Ιουλίου 2022 στον ιστότοπό του. «Το CDC συνιστά επίσης εμβόλια για τον COVID-19 για βρέφη 6 μηνών και άνω, των οποίων η μητέρα εμβολιάστηκε ή είχε λοίμωξη από τον COVID-19 πριν ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Η FDA και το CDC θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι αγνοούσαν το υψηλό ποσοστό αποβολών στη δοκιμή επειδή η Pfizer προσπάθησε να αποκρύψει τα δεδομένα.

«Η Pfizer σημειώνει τις αποβολές ως σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες με μέτρια ή σοβαρή τοξικότητα», εξήγησε η Wolf. «Ωστόσο, όλα αυτά επανακατηγοριοποιήθηκαν, από την Pfizer, στα εσωτερικά έγγραφα στην κατηγορία των ανεπιθύμητων ενεργειών που «ανακτήθηκαν» ή «επιλύθηκαν».

Η Wolf σημείωσε ότι τα δεδομένα των δοκιμών της Pfizer συσχετίζονται με τη μαζική αύξηση των αποβολών που παρατηρείται παγκοσμίως από την κυκλοφορία του εμβολίου.

«Αν κάνετε παρέκταση, σε παγκόσμιο επίπεδο, σε όλες τις έγκυες γυναίκες που λαμβάνουν ένεση, θα μπορούσε να εξηγήσει αυτό που βλέπουμε τώρα για τον θάνατο των μωρών. Αύξηση 200% των θανάτων νεογνών ή των αυθόρμητων αμβλώσεων και των αποβολών στη Σκωτία», είπε, προσθέτοντας, «86 μωρά πέθαναν στο Οντάριο όταν είχαν συνήθως πέντε ή έξι ανά τρίμηνο και στο Ισραήλ, 34% αύξηση των αυθόρμητων αμβλώσεων και αποβολών μετά το εμβόλιο».

Τον Ιανουάριο, τρεις στρατιωτικοί γιατροί που είχαν πρόσβαση σε δεδομένα εμβολιασμού στη Βάση Δεδομένων Ιατρικής Επιδημιολογίας Άμυνας (DMED) του Υπουργείου Άμυνας αποκάλυψαν ότι οι αποβολές και οι καρκίνοι μεταξύ των μελών του αμερικανικού στρατού είχαν αυξηθεί κατά περίπου 300% το 2021 σε σύγκριση με τον μέσο όρο των πέντε ετών.

Αυτά τα ανησυχητικά σήματα ασφαλείας φέρθηκαν στο φως μεταξύ πολλών άλλων από τον Thomas Renz, μέλος της νομικής ομάδας της Αμερικής Frontline Doctors, κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που συγκάλεσε ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) τον Ιανουάριο.

Το CDC, ωστόσο, εξακολουθεί να διατηρεί στον ιστότοπό του ότι «συνεχίζουν να δημιουργούνται στοιχεία που δείχνουν ότι: ο εμβολιασμός κατά του COVID-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ασφαλής και αποτελεσματικός».

Ο οργανισμός υποστήριξε επίσης ότι «δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία ότι οποιαδήποτε εμβόλια, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων για τον COVID-19, προκαλούν προβλήματα γονιμότητας σε γυναίκες ή άνδρες», παρά τις πρόσφατες μελέτες που δείχνουν το αντίθετο.

Ο Dr. James Thorp, ιατρός MD με πιστοποίηση στη μαιευτική και γυναικολογία, καθώς και στην ιατρική της μητέρας-εμβρύου, είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ότι έχει δει μια τεράστια αύξηση στον εμβρυϊκό θάνατο και δυσμενή έκβαση της εγκυμοσύνης μετά την έναρξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού.

Ο Dr. James Thorp είπε στους Epoch Times ότι ασκεί τη μαιευτική για περισσότερα από 42 χρόνια και επισκέπτεται 6.000–7.000 ασθενείς με ΟΒ υψηλού κινδύνου ετησίως.

Ο μαιευτήρας δήλωσε ότι η χρήση των πειραματικών εμβολίων για τον COVID σε μέλλουσες μητέρες «έσπασε όλους τους κανόνες».

«Πάντα καθοδηγούμαστε από αυτή την αρχή, αυτή τη μακροχρόνια αρχή των έξι χιλιετιών – τον χρυσό κανόνα της εγκυμοσύνης – ποτέ, μα ποτέ δεν χρησιμοποιείτε ένα ερευνητικό φάρμακο, μια νέα ουσία, ένα νέο φάρμακο, ένα νέο εμβόλιο – ακόμα κι αν υπάρχει ένα πιθανό όφελος ,” αυτός είπε. «Δεν χρησιμοποιείτε ποτέ μια νέα ουσία στην εγκυμοσύνη».

Ο Thorp είπε ότι στην πρακτική του, έχει δει μια «σημαντική αύξηση» στα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων των «εξαιρετικά μη φυσιολογικών περιόδων εμμήνου ρύσεως» πριν από την εγκυμοσύνη.

«Το εμβόλιο με απασχολεί πολύ και πιστεύω ότι στην εγκυμοσύνη αντενδείκνυται», είπε.



Είπε ότι οι προσπάθειές του να αποκαλύψει αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες έχουν παρεμποδιστεί από την επιβολή εντολών φίμωσης σε γιατρούς και νοσηλευτές που επιβλήθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2021.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, το Αμερικανικό Συμβούλιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας (ABOG) εξέδωσε μια δήλωση για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό της Ομοσπονδίας Κρατικών Ιατρικών Συμβουλίων (FSMB) ότι «η παροχή παραπληροφόρησης σχετικά με το εμβόλιο COVID-19 έρχεται σε αντίθεση με τις ηθικές και επαγγελματικές ευθύνες των γιατρών .» Η ABOG είπε ότι οι γιατροί που διαδίδουν «παραπληροφόρηση» θα υπόκεινται σε «πειθαρχικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της αναστολής ή ανάκλησης της ιατρικής τους άδειας».

Το ACOG, όπως και το CDC, συνιστά τις πειραματικές ενέσεις για «εγκύους».

«Το γεγονός ότι η ABOG θα συνιστούσε αυτό το «εμβόλιο» στην εγκυμοσύνη είναι αποτρόπαιο και μπορεί κάλλιστα να είναι η μεγαλύτερη καταστροφή στην ιστορία της μαιευτικής», έγραψε ο Thorp σε ένα άρθρο στο Gazette of Medical Sciences (GMS), με τίτλο: Patient Betrayal: Η διαφθορά της υγειονομικής περίθαλψης, η ενημερωμένη συναίνεση και η σχέση ιατρού-ασθενούς.

AARON SIRI> XAΡΗ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ PFIZER ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ 75-95 ΧΡΟΝΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΌΤΗΤΑΣ



Xάρη σε ένα νεαρό επίμονο Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης, υπήρξε μία πρώτη ρογμή στο Σιδηρούν Θόλο της Pfizer, εδώ όπου καταγράφονται οι παρενέργειες των εμβολίων της.

Tην ίδια στιγμή η FDA ζητεί εμπάργκο 75-95 χρόνων ώστε να δώσει στη δημοσιότητα ένα “θησαυροφυλάκιο” 451.000 εγγράφων τα οποία υποτίθεται ότι μελέτησε σε διάστημα 180 ημερών για να δώσει την άδεια στο εμβόλιο της Pfizer.

Καθώς ηχούν στα αυτιά μας οι προτροπές του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, των διάσπαρτων Καπραβέλων και Βασιλακόπουλων, της Μαρίας Θεοδωρίδου και του τάγματος των υπολοίπων τηλεπεριφερόμενων του εγχώριου επιστημονικού θιάσου οι οποίοι κάνουν λόγο για τα ασφαλή εμβόλια της Pfizer, πάρτε μια βαθιά ανάσα> Aπό τα ελάχιστα έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα (ο FDA ζητά εμπάργκο 95 ετών) ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης των παρενεργειών.

Ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri-κεντρική photo-, είναι ο πρώτος στο κόσμο που θα προκαλέσει ρήγμα σε ένα παγκόσμιο τείχος σιωπής των εμπλεκομένων οργανισμών όπως ο ΠΟΥ, ο ΕΜΑ και φυσικά ο αντίστοιχοι φορείς του κάθε κράτους των ελληνικών συμπεριλαμβανομένων.

Τα άκρως εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer, τα οποία ήταν συνώνυμα με την ακραία έλλειψη διαφάνειας που αποκαλύφθηκε από τις ενέργειες των κεντρικών κυβερνητικών υπηρεσιών, τους τελευταίους 20 μήνες, που οδηγούν τους επικριτές της επίσημης αφήγησης να απαιτούν «να μας δείξουν τα δεδομένα», τελικά αποκαλύπτονται.

Οι πρώτες εκατοντάδες ανανεωμένες σελίδες από ένα θησαυροφυλάκιο 451.000 εγγράφων είναι ήδη αρκετές ώστε να δώσουν μία γεύση του εφιάλτη. Την ίδια στιγμή κορυφαίος Γάλλος φαρμακοβιομήχανος θα εξολογηθεί σε Ελληνίδα ανταποκρίτρια στη Γαλλία ότι θα πρέπει να περιμένουμε ένα παγκόσμιο τσουνάμι αυτοάνοσων ασθενειών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template