ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 9 Αυγούστου 2022

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για μεταμόρφωση και θεραπεία για αυτό επιδίωξε να αποφύγεις την προσκόλληση σε ό,τι είναι οικείο και κυρίως αν σε κρατά πίσω από τους στόχους σου. Οι εσωτερικές πιέσεις τείνουν να εκτονώνονται καθώς η μέρα προχωρά και η διαίσθηση αλλά και η λογική σε οδηγούν σε σωστές αποφάσεις και ενέργειες. Η καλή και ειλικρινής επικοινωνία με τον αγαπημένο σου εξασφαλίζουν μια όμορφη και ρομαντική βραδιά έτσι όπως αρμόζει και στις καλοκαιρινές μέρες άλλωστε. Εάν είσαι μόνη, επικοινωνίες με παλιούς αγαπημένους και φίλους σε κάνουν να αισθάνεσαι αισιοδοξία.

Ταύρος
Στόχος σου είναι να ρίξεις μια νέα ματιά σε απογοητευτικές καταστάσεις κάνοντας ένα βήμα πίσω και βλέποντας τι είναι αυτό που μπορεί να σε εμπόδιζε μέχρι σήμερα. Οι σημερινές διελεύσεις είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων. Πρόσεξε την ανυπομονησία που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα ή σε λανθασμένες αποφάσεις. Η μέρα είναι ισχυρή για δραστηριότητες που προάγουν τη σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η συμφιλίωση με το παρελθόν σε απελευθερώνει και σε γαληνεύει.

Δίδυμοι
Η ανυπομονησία σήμερα μπορεί να επηρεάσει τη μέρα σου και την ομαλή εξέλιξη των υποθέσεων σου. Η βοήθεια ενός φίλου ή γνωστού σου δίνει μια πραγματική ώθηση προς τα εμπρός. Οι κοινωνικές δραστηριότητες επίσης ή η δικτύωση είναι ενισχυτικές και ευχάριστες. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και οι συναντήσεις μαζί τους είναι ευχάριστες και ενδυναμωτικές. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά αυτές τις μέρες θα σε θυμηθούν άνθρωποι που δεν φαντάζεσαι.

Καρκίνος
Η Σελήνη σήμερα σε ενθαρρύνει να διαφοροποιηθείς. Αν και είσαι λίγο πιο επικοινωνιακή είναι καλύτερο να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά. Επίσης μην παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά και απογοητεύεσαι χωρίς λόγο. Το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν δεν είναι πάντα μια εύκολη διαδικασία αλλά σήμερα νιώθεις έτοιμη να το κάνεις, ιδιαίτερα σε ό,τι σχετίζεται με τα συναισθηματικά, ερωτικά σου.

Λέων
Με τη μετακίνηση της Σελήνης για μερικές μέρες δέχεσαι συναισθηματική τροφή ή ερεθίσματα καθώς απολαμβάνεις απλές δραστηριότητες και ασχολείσαι με πρακτικά θέματα με μικρούς αλλά αποτελεσματικούς τρόπους. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια λάθη σήμερα είναι βέβαιο ότι θα μάθεις απ’ τις διαφορές και τελικά θα νιώσεις πιο κοντά με κάποιον. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να δείξεις τα συναισθήματα σου με πράξεις.

Παρθένος
Η Σελήνη φέρνει τα συναισθήματα σου στην επιφάνεια. Σου προσφέρεται αυξημένη δύναμη στα συναισθήματα ειδικά σε αυτά που έχεις κρύψει κάτω απ’ το χαλί. Ωστόσο είναι προτιμότερο να μην αντιδράσεις πολύ γρήγορα ή να βγάλεις συμπεράσματα. Η μέρα σε βοηθά να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα των καταστάσεων και υποθέσεων σου. Μπορείς να μετακινήσεις βουνά γι’ αυτό και διατηρείς τον πλήρη έλεγχο της συναισθηματικής σου ζωής.

Ζυγός
Τα πάθη αυξάνονται σήμερα και μπορεί να νιώσεις αγάπη ή και απογοήτευση. Ως αποτέλεσμα μπορεί να υπάρξει επιπλέον ευαισθησία και μερικά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Αναζητάς τρόπους για να απαλλαγείς από τις ενοχές ή την υπερβολική δέσμευση. Αν αφήσεις πίσω σου τη μνησικακία θα νιώσεις καλύτερα και θα βελτιώσεις τις σχέσεις με τους γύρω σου ή τους συνεργάτες. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, δεν χρειάζεται να πέφτεις σε μελαγχολία γιατί έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις στον δρόμο σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα για λίγες μέρες και η συνεργασία βρίσκεται στο επίκεντρο. Νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση και να την εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο. Ένας σύντροφος ή ένας ιδιαίτερος φίλος μπορεί να σε προσεγγίσει περισσότερο ή η εμπιστοσύνη σε μια σχέση να ενισχυθεί. Μικρές εντάσεις μην επιτρέψεις να κλονίσουν τις σταθερές σχέσεις σου στα εργασιακά. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, το παρελθόν εμποδίζει το μέλλον γι’ αυτό φρόντισε να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι γύρω σου σε προσέχουν περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Αυτήν την περίοδο του σεληνιακού μήνα είσαι περισσότερο προσανατολισμένη στους στόχους σου. Τα πάθη είναι δυνατά καθώς και οι πειρασμοί. Ευτυχώς είσαι έτοιμη να ανταπεξέλθεις σχεδόν σε οποιαδήποτε πρόκληση καθώς η μέρα προχωρά. Συναρπαστικές συνδέσεις φέρνουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται σε μια περιοχή του χάρτη σου που σε ενθαρρύνει να εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα και στην απόκτηση προοπτικής στη ζωή σου. Αυτή η διέλευση προάγει μια πιο ενεργή και ανοιχτή προσέγγιση στον κόσμο σου. Ωστόσο οι επικοινωνίες μπορεί να είναι λίγο προκλητικές και καλά θα κάνεις να διατηρήσεις τον έλεγχο ειδικά σε ό,τι σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή και το παιχνίδι του έρωτα.

Υδροχόος
Μπορεί σήμερα να υπάρξει ένας ανταγωνιστικός τόνος αλλά η δυνατότητα να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς είναι ισχυρή. Οι σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν με περισσότερη προσοχή αλλά είναι επίσης αρκετά ευάλωτες στις πιέσεις. Η απελευθέρωση του κρυμμένου θυμού θα πρέπει να γίνεται με τρόπους που δεν θα μειώνουν εσένα ή τους άλλους. Επίσης μπορείς να μάθεις πολλά μέσα από περιστασιακές ή και επιπόλαιες, ανάλαφρες συζητήσεις.

Ιχθείς
Το να νιώθεις πιο αισιόδοξη με τους στόχους ή τις ευθύνες σου σήμερα μπορεί να σε οδηγήσει σε μια αίσθηση εσωτερικής χαράς και γαλήνης, ακόμη και με μικρές εντάσεις που δεν αποκλείεται να σημειωθούν. Οι ενέργειες της ημέρας είναι αντιδραστικές αλλά είναι μια καλή στιγμή για να αντιστρέψεις τις καταστάσεις θετικά. Οι μετακινήσεις ενισχύουν τον προσωπικό σου μαγνητισμό κι αυτό βελτιώνει και ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template