Daily Mail- Tρόμος στη Νέα Υόρκη. Αίφνης επανεμφανίστηκε και η Πολυομελίτιδα [polio]

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022


Τρόμος στη Νέα Υόρκη.

Αίφνης επανεμφανίστηκε και η Πολυομελίτιδα-polio την οποία εντελώς συμπτωματικά προανήγγειλε διαρκώς ο Bill Gates τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τη Daily Mail «εκατοντάδες» Νεοϋορκέζοι μπορεί να έχουν ήδη μολυνθεί από Πολιομυελίτιδα, προειδοποιεί ο επικεφαλής υγείας της Empire State – καθώς ο ιός ανιχνεύεται στα λύματα μιας ΔΕΥΤΕΡΗΣ κομητείας


Ο επικεφαλής υγείας της Νέας Υόρκης προειδοποιεί ότι εκατοντάδες κάτοικοι της πολιτείας μπορεί να έχουν ήδη μολυνθεί από Πολιομυελίτιδα.
Οι αξιωματούχοι ανέφεραν το πρώτο τους κρούσμα του ιού εδώ και χρόνια τον περασμένο μήνα, γεγονός που σηματοδοτεί ότι πιθανότατα πολλά άλλα ασυμπτωματικά κρούσματα δεν παρακολουθούνται
Το πρώτο κρούσμα εντοπίστηκε στην κομητεία Rockland, ενώ δύο δείγματα πολιομυελίτιδας βρέθηκαν σε λύματα στην κομητεία Orange.
Οι αξιωματούχοι καλούν τους κατοίκους να εμβολιαστούν (!) για να αποφευχθεί η αναζωπύρωση του καταστροφικού ιού.

Βy Mansur Shaheen αναπληρωτής συντάκτης υγείας για το Dailymail.Com


Ενημερώθηκε: 19:38 BST, 5 Αυγούστου 2022

Οι αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης προειδοποιούν ότι εκατοντάδες κάτοικοι του Empire State μπορεί να έχουν ήδη μολυνθεί από τον καταστροφικό ιό της πολιομυελίτιδας αφού εντοπίστηκε στα λύματα μιας δεύτερης κομητείας της πολιτείας.

Η κρατική επιτήρηση εντόπισε παρουσία του ιού της πολιομυελίτιδας σε τουλάχιστον δύο διαφορετικές περιοχές της Κομητείας Orange της Νέας Υόρκης – περίπου μία ώρα οδικώς από τη Νέα Υόρκη – τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Έρχεται μέσα σε λίγες εβδομάδες από τη στιγμή που αξιωματούχοι ανακοίνωσαν ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα πολιομυελίτιδας στην κομητεία Rockland – ακριβώς βορειοδυτικά του δήμου Bronx του Big Apple. Ο ιός εντοπίστηκε επίσης στα λύματα Rockland τον περασμένο μήνα.
Λόγω της προηγμένης επεξεργασίας νερού στην Αμερική, είναι σπάνιο άτομο να καταλήξει να πίνει πραγματικά μολυσμένο νερό βρύσης. Ωστόσο, είναι πιθανό τα κόπρανα να καταλήξουν σε μια επιφάνεια με την οποία αλληλεπιδρά ένα άτομο και να καταλήξει να μεταδώσει τον ιό.

Επειδή η πολιομυελίτιδα είναι είτε ήπια είτε ασυμπτωματική στην πλειονότητα των περιπτώσεων, είναι πιθανό ότι η ανίχνευση μιας συμπτωματικής περίπτωσης σημαίνει ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν εκατοντάδες άλλες που δεν θα ανιχνευθούν ποτέ. Η εύρεση του ιού σε δείγματα λυμάτων σε πολλές κομητείες επιβεβαιώνει τους φόβους ότι ο ιός εξαπλώνεται στην πολιτεία εδώ και καιρό πριν εντοπιστεί η υπόθεση Rockland.

Ένα εμβολιασμένο άτομο δεν έχει πολλά να ανησυχεί και οι ΗΠΑ έχουν εμβολιαστική κάλυψη άνω του 90%. Πολλοί έπρεπε να λάβουν τα τρυπήματα για να πάνε στο δημοτικό σχολείο. Ο εμβολιασμός διαρκεί εφ’ όρου ζωής και δεν απαιτείται αναμνηστικό για να παραμείνει ένα άτομο ασφαλές από τον ιό.Οι αξιωματούχοι καλούν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί για να αποτρέψει την αναζωπύρωση του καταστροφικού ιού. Η Orange και η Rockland είναι και οι δύο μεταξύ των κομητειών με τη χαμηλότερη κάλυψη εμβολίων κατά του ιού – στο 59% και 60% αντίστοιχα.
Τα κοινά συμπτώματα της πολιομυελίτιδας περιλαμβάνουν υψηλές θερμοκρασίες, υπερβολική κόπωση, πονοκεφάλους, έμετο, δυσκαμψία στον αυχένα και μυϊκό πόνο.

«Με βάση τα προηγούμενα κρούσματα πολιομυελίτιδας, οι Νεοϋορκέζοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για κάθε ένα κρούσμα παραλυτικής πολιομυελίτιδας που παρατηρείται, μπορεί να υπάρχουν εκατοντάδες άλλα άτομα που έχουν μολυνθεί»
, δήλωσε η Δρ Mary Bassett, επίτροπος υγείας της πολιτείας.

«Σε συνδυασμό με τα τελευταία ευρήματα λυμάτων, το Τμήμα αντιμετωπίζει το μεμονωμένο κρούσμα πολιομυελίτιδας ως απλώς την κορυφή του παγόβουνου πολύ μεγαλύτερης πιθανής εξάπλωσης.

«Καθώς μαθαίνουμε περισσότερα, αυτό που γνωρίζουμε είναι ξεκάθαρο: ο κίνδυνος της πολιομυελίτιδας είναι παρών στη Νέα Υόρκη σήμερα. Πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτή τη στιγμή διασφαλίζοντας ότι οι ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των εγκύων, και τα μικρά παιδιά ηλικίας 2 μηνών είναι ενημερωμένα με τον εμβολιασμό τους».

Αξιωματούχοι της πολιτείας της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν προσπάθειες παρακολούθησης της πολιομυελίτιδας ως απάντηση στην υπόθεση που επιβεβαιώθηκε στις 21 Ιουλίου.

Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε έναν Ορθόδοξο Εβραίο στα 20 του. Ο ίδιος είναι ανεμβολίαστος (!) και προσβλήθηκε από την εκδοχή του ιού που προέρχεται από το εμβόλιο.

Η πολιομυελίτιδα που προέρχεται από το εμβόλιο μπορεί να σχηματιστεί όταν ένα άτομο λαμβάνει ένα εμβόλιο ζωντανού ιού – μια από του στόματος ανοσοποίηση που μπορεί να μεταδώσει τον ιό σε άλλους μέσω μόλυνσης με κόπρανα.Αυτό το εμβόλιο δεν χρησιμοποιείται πλέον στην Αμερική, που σημαίνει ότι πιθανότατα μεταδόθηκε από άτομο που το έλαβε στο εξωτερικό και τελικά το έφερε πίσω σε αυτόν τον Νεοϋορκέζο.

Υπέστη παράλυση ως αποτέλεσμα της μόλυνσης του και τώρα αναρρώνει στο σπίτι μετά από παραμονή στο νοσοκομείο. Αναφέρθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι εξακολουθεί να δυσκολεύεται να περπατήσει.

Η πολιομυελίτιδα είναι μια σοβαρή ιογενής λοίμωξη που ήταν συνηθισμένη σε όλο τον κόσμο.

Ο ιός ζει στο λαιμό και τα έντερα για έως και έξι εβδομάδες, με τους ασθενείς να μολύνονται περισσότερο από επτά έως 10 ημέρες πριν και μετά την έναρξη των συμπτωμάτων.

Αλλά μπορεί να εξαπλωθεί στο νωτιαίο μυελό προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και παράλυση.

Ο ιός είναι πιο συχνός σε βρέφη και μικρά παιδιά και εμφανίζεται υπό συνθήκες κακής υγιεινής.

Πόσο θανατηφόρο είναι;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δείχνουν καθόλου σημάδια μόλυνσης, αλλά περίπου ένας στους 20 ανθρώπους έχει ήπια συμπτώματα όπως πυρετό, μυϊκή αδυναμία, πονοκέφαλο, ναυτία και έμετο.

Περίπου ένας στους 50 ασθενείς αναπτύσσει έντονο μυϊκό πόνο και δυσκαμψία στον αυχένα και την πλάτη.


Λιγότερο από το ένα τοις εκατό των περιπτώσεων πολιομυελίτιδας καταλήγουν σε παράλυση και ένα στα 10 από αυτά οδηγεί σε θάνατο.

Από εκείνους που αναπτύσσουν συμπτώματα, αυτά τείνουν να εμφανίζονται τρεις έως 21 ημέρες μετά τη μόλυνση και περιλαμβάνουν:

Οι άνθρωποι μπορούν να κολλήσουν πολιομυελίτιδα μέσω σταγονιδίων στον αέρα όταν κάποιος βήχει ή φτερνίζεται ή εάν έρθει σε επαφή με τα κόπρανα ενός μολυσμένου ατόμου.

Αυτό περιλαμβάνει φαγητό, νερό, ρούχα ή παιχνίδια.

Υπάρχει ακόμα η πολιομυελίτιδα στις ΗΠΑ;

Το τελευταίο κρούσμα μετάδοσης από άτομο σε άτομο στις ΗΠΑ ήταν το 1979, το οποίο χαρακτηρίστηκε και το τελευταίο άγριο κρούσμα πολιομυελίτιδας.

Ωστόσο, υπήρξαν αρκετές δεκάδες περιπτώσεις ιών πολιομυελίτιδας που προέρχονται από εμβόλια, αν και ήταν εφάπαξ, χωρίς περαιτέρω μετάδοση.

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν τώρα περίπου το 92,6 τοις εκατό των Αμερικανών έχουν εμβολιαστεί κατά της πολιομυελίτιδας μέχρι τα δεύτερα γενέθλιά τους.

Αυτό είναι κάτω από το όριο του 95% που λέει ο ΠΟΥ είναι απαραίτητο για να σταματήσει ένα ξέσπασμα.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) συνιστούν ότι όλα τα παιδιά πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της πολιομυελίτιδας.

Χορηγείται ως τέσσερις βολές στο πόδι ή το χέρι, με την πρώτη να χορηγείται σε ηλικία δύο μηνών, τη δεύτερη σε τέσσερις μήνες, την τρίτη μεταξύ έξι και 18 μηνών και την τελική δόση μεταξύ τεσσάρων και έξι ετών.

Δείτε τώρα τι έγραφε ο “προφήτης” των κατασκευασμένων ιών Bill Gates ένα χρόνο πριν για την ΠολιομυελίτιδαΟι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τι είναι αυτό-κεντρική photo σιδερένιου πνεύμονα.

Και αυτό είναι καλό γιατί δείχνει πόση πρόοδο έκανε ο κόσμος κατά της πολιομυελίτιδας, μια απαίσια και τώρα κατά πολύ ξεχασμένη ασθένεια.
Αυτή η μεταλλική δεξαμενή είναι ένας σιδερένιος πνεύμονας, ένας μηχανικός αναπνευστήρας που έσωσε τις ζωές χιλιάδων θυμάτων της πολιομυελίτιδας.

Ο Bill Gates επέστρεψε και γράφει/Gates Notes


Η πολιομυελίτιδα επιτίθεται στο νευρικό σύστημα του σώματος, καθιστώντας τους ασθενείς παράλυτους. Στις χειρότερες περιπτώσεις παραλύει τους αναπνευστικούς μύες και κάνει πολύ δύσκολο για αυτούς να αναπνεύσουν, μερικές φορές με αποτέλεσμα το θάνατο.
Χρησιμοποιώντας αλλαγές στην πίεση του αέρα, ο σιδερένιος πνεύμονας τραβάει αέρα μέσα και έξω από τους πνεύμονες του ασθενή, επιτρέποντας τους να αναπνεύσουν και να μείνουν ζωντανοί.

Κατά τη διάρκεια της έξαρσης της επιδημίας πολιομυελίτιδας στις Η.Π.Α στις δεκαετίες 1940 και 1950, σειρές από σιδερένιους πνεύμονες γέμιζαν τα νοσοκομεία για τη θεραπεία χιλιάδων ασθενών με πολιομυελίτιδα, περισσότεροι εκ των οποίων ήταν παιδιά.
Η αιτία που δεν βλέπουμε σιδερένιους πνεύμονες πια είναι τα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας, τα οποία πρωτοπαρασκευάστηκαν στη δεκαετία του ΄50. Τα εμβόλια ήταν τόσο αποτελεσματικά στο να προστατεύσουν τους ανθρώπους από την ασθένεια που το 1988, ο κόσμος αποφάσισε να εξαλείψει την ασθένεια. Από τότε, κρούσματα άγριου τύπου έπεσαν πάνω από 99,9%- από παραπάνω από 350000 το χρόνο σε 125 χώρες σε λιγότερα από 200 κρούσματα πέρυσι σε μόνο δύο χώρες-Αφγανιστάν και Πακιστάν. Χάρη σε αυτήν την προσπάθεια εξάλειψης, εκατομμύρια άνθρωποι περπατάνε σήμερα ενώ αλλιώς θα ήταν παράλυτοι τώρα.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο κόσμος θυμήθηκε πόσο πολύτιμη πηγή είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα πολιομυελίτιδας. Χιλιάδες εργαζόμενοι της πολιομυελίτιδας έστρεψαν την προσοχή τους για να βοηθήσουν στην συγκράτηση της εξάπλωσης της COVID-19 με το να διδάσκουν τις κοινωνίες πως να παραμείνουν ασφαλείς, μοιράζοντας σαπούνι και αντισηπτικό χεριών, και υποστηρίζοντας την παρακολούθηση της ασθένειας και τον εντοπισμό των επαφών.

Τα Κέντρα Λειτουργίας Έκτακτης Ανάγκης Πολιομυελίτιδας- τοπικά, επιτόπια γραφεία που λειτουργούν για να σταματήσουν την εξάπλωση της πολιομυελίτιδας και έχουν επίσης διαχειριστεί και άλλες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της Ebola-γρήγορα έκαναν στροφή για να καθοδηγήσουν την ανταπόκριση στην COVID-19. Και το Παγκόσμιο Δίκτυο Εργαστηρίου Πολιομυελίτιδας, το οποίο αποτελείται από 145 εργαστήρια στον κόσμο, συμμετέχει στην υποστήριξη των προσπαθειών παρακολούθησης της COVID-19.

Έχουμε επιτέλους ό,τι χρειάζεται για να εξαφανίσουμε την πολιομυελίτιδα από προσώπου γης. Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Εξάλειψης Πολιομυελίτιδας, μια δημόσια -ιδιωτική συνεργασία που συμπεριλαμβάνει το ίδρυμά μας, έχει αποδείξει ότι μπορεί να απαντήσει στις τοπικές προκλήσεις για να εξαφανίσει την ασθένεια από χώρα σε χώρα. Η πρωτοβουλία συνεχίζει να επικεντρώνεται στην υιοθέτηση εργαλείων και προσεγγίσεων για να κάνει τις εκστρατείες εμβολιασμού πιο αποτελεσματικές έτσι ώστε κάθε παιδί να προστατευθεί. Και το πιο σημαντικό από όλα έχουμε χιλιάδες αφοσιωμένους εργαζόμενους σε αυτή την περίπτωση.

Παράλληλα, για να είμαστε ωμοί, κινδυνεύουμε να χάσουμε ό,τι έχουμε παλέψει να κερδίσουμε τόσο σκληρά μέχρι τώρα.
Δεν έχουμε φτάσει στις περιοχές του Αφγανιστάν και του Πακιστάν. Ξεσπάσματα άλλων τύπων πολιομυελίτιδας συνεχίζουν να εμφανίζονται σε υπό-ανοσοποιημένες κοινότητες στην Αφρική και την Ασία. Και η πανδημία συνεχίζει να διακόπτει τις εκστρατείες κατά της πολιομυελίτιδας και τους εμβολιασμούς ρουτίνας.Για να αντιμετωπίσει αυτές τις προκλήσεις, η Παγκόσμια Πρωτοβουλία Εξάλειψης Πολιομυελίτιδας έχει προσαρμόσει την στρατηγική της, συμπεριλαμβάνοντας την ισχυροποίηση της ενσωμάτωσής της με άλλα προγράμματα υγείας, βελτιώνοντας την εμβολιαστική κάλυψη και την υγεία των τοπικών κοινοτήτων.

Η γνώση, η ικανότητα και η υποδομή που χτίστηκε για να τελειώσει την πολιομυελίτιδα και όλο την οδύνη που προκαλεί θα χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό και την ανταπόκριση σε άλλες μεγάλες επείγουσες καταστάσεις υγείας. Αυτή είναι μία επένδυση ωφέλιμη για όλους.

Αλλά θα χρειαστεί συνεχιζόμενη υποστήριξη και πόρους, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών πρωταθλητών όπως τις Η.Π.Α, το Ηνωμένο Βασίλειο και Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, για τηρήσει τις υποσχέσεις της.
Ο σιδερένιος πνεύμονας ήταν ένα από τα μεγαλύτερα εργαλεία στην καταπολέμηση ενός από τα χειρότερα αποτελέσματα της πολιομυελίτιδας.

Σήμερα είναι η σιδερένια θέληση των χιλιάδων εργαζομένων της πολιομυελίτιδας και των υποστηρικτών τους που είναι ταγμένοι να τελειώσουν τη δουλειά.

Χάρη στην αφοσίωση του Rotary και άλλων εταίρων, καθώς και της αφοσιωμένης πολιτικής ηγεσίας των χωρών που επηρεάστηκαν από την πολιομυελίτιδα, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου κανένα παιδί δεν θα μείνει παράλυτο από πολιομυελίτιδα ξανά.

2020-2030> H ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΜέσω αυτού του πειράματος γενετικής μηχανικής, έχουν κυριολεκτικά εγχύσει «σπόρους του χαμού» σε καθημερινούς ανθρώπους σαν ένα σπρέι κατσαρίδων.

Με βάση μια εκτίμηση του 2011, πιστεύει ότι επιπλέον 700 εκατομμύρια θα σκοτωθούν από αυτό το βιολογικό όπλο – και γνωρίζουν για τους κινδύνους από το 2005.

By Joseph Mercola July 16, 2022/THE EPOCH TIMES

H Iστορία με μία ματιά

Ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια, αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό

Η πρωτεΐνη ακίδας που παράγουν τα εμβόλια COVID-19 είναι ένας γνωστός βιολογικός παράγοντας που προκαλεί ανησυχία
Ο Martin πιστεύει ότι ο αριθμός που μπορεί να πεθάνει μπορεί να είχε αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού»
Ο στόχος για τη δεκαετία του εμβολιασμού ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% παγκοσμίως, που θα ήταν περίπου 700 εκατομμύρια νεκροί. Αυτό μπορεί να ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια έως 100 εκατομμύρια ανθρώπους που πεθαίνουν από εμβόλια COVID-19 στις ΗΠΑ.


Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι από τώρα έως το 2028».

Η προβλεπόμενη έλλειψη ρευστότητας των προγραμμάτων Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid μέχρι το 2028 υποδηλώνει ότι «όσο λιγότερα άτομα είναι αποδέκτες αυτών των προγραμμάτων, τόσο το καλύτερο».

Ο Martin πιστεύει ότι αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που τα άτομα ηλικίας 65 ετών και άνω στοχοποιήθηκαν πρώτα με πυροβολισμούς COVID-19

Σε αυτή την αποκαλυπτική συνέντευξη με τον Greg Hunter του USAWatchdog.com, ο David Martin, Ph.D., παρουσιάζει στοιχεία ότι οι ενέσεις COVID-19 δεν είναι εμβόλια αλλά βιολογικά όπλα που χρησιμοποιούνται ως μορφή γενοκτονίας σε ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό.1


Τον Μάρτιο του 2022, ο Martin κατέθεσε ομοσπονδιακή αγωγή κατά του Προέδρου Βiden, του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και των Κέντρων για Υπηρεσίες Medicare και Medicaid ισχυριζόμενος ότι οι πυροβολισμοί COVID-19 μετατρέπουν το σώμα σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων, που κατασκευάζει πρωτεΐνη ακίδας. Όχι μόνο ο όρος «εμβόλιο» είναι παραπλανητικός όταν αναφέρεται σε εμβόλια για τον COVID-19, αλλά είναι και ανακριβής καθώς πρόκειται στην πραγματικότητα για μια μορφή γονιδιακής θεραπείας.2

«Και όχι μόνο δεν πρόκειται να μας μηνύσουν, ξέρετε, για συκοφαντική δυσφήμιση ή παραπληροφόρηση, αλλά στην πραγματικότητα θεωρούμε τους ανθρώπους ποινικά υπεύθυνους για την εγχώρια τρομοκρατία τους, τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας και την ιστορία του οπλισμού του κορωνοϊού που χρονολογείται από το 1998. » λέει ο Martin.3

Ο SARS-CoV-2 βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δεκαετίες

Ο Martin ασχολείται με την παρακολούθηση αιτήσεων και εγκρίσεων για διπλώματα ευρεσιτεχνίας από το 1998. Η εταιρεία του, M-Cam International Innovation Risk Management, είναι ο μεγαλύτερος ανάδοχος στον κόσμο άυλων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούνται στη χρηματοδότηση σε 168 χώρες. Η M-Cam έχει επίσης παρακολουθήσει παραβιάσεις των συνθηκών βιολογικών και χημικών όπλων για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μετά τον φόβο του άνθρακα τον Σεπτέμβριο του 2001.4

Σύμφωνα με τον Martin, υπάρχουν περισσότερες από 4.000 πατέντες που σχετίζονται με τον κοροναϊό SARS. Η εταιρεία του έχει επίσης κάνει μια ολοκληρωμένη ανασκόπηση της χρηματοδότησης της έρευνας που περιλαμβάνει τη χειραγώγηση των κοροναϊών που προκάλεσαν το SARS ως υποκατηγορία της οικογένειας των κορωνοϊών βήτα.

Μεγάλο μέρος της έρευνας χρηματοδοτήθηκε από τα Εθνικά Ινστιτούτα Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) υπό τη διεύθυνση του Δρ Anthony Fauci.5

Ο Martin εξήγησε:6

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τους ακροατές και τους θεατές σας να θυμούνται ότι ήταν το 1999 όταν ο Anthony Fauci και ο Ralph Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας Chapel Hill αποφάσισαν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν όπλα για τον κορονοϊό που κατοχύρωσαν το 2002 — και ακούσατε σωστά αυτή την ημερομηνία, είναι ένας χρόνος πριν από το ξέσπασμα του SARS στην Κίνα.

Ξέρετε, ήξεραν ότι ήταν ένα βιολογικό όπλο από το 2005. Ήξεραν ότι ήταν αποτελεσματικό στο να βλάψει τους πληθυσμούς, να εκφοβίσει και να εξαναγκάσει τους πληθυσμούς».
Ralph Baric

Οι πυροβολισμοί COVID-19 είναι μια «πράξη βιοτρομοκρατίας»

Σύμφωνα με τον Martin, η πρωτεΐνη ακίδας που κατασκευάζουν οι λήψεις COVID-19 είναι μια προσομοίωση υπολογιστή μιας χίμαιρας της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού. «Στην πραγματικότητα, δεν είναι εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Είναι μια οδηγία ακίδας πρωτεΐνης για να κάνει το ανθρώπινο σώμα να παράγει μια τοξίνη και αυτή η τοξίνη έχει προγραμματιστεί ως γνωστός βιολογικός παράγοντας ανησυχίας σε σχέση με τα βιολογικά όπλα την τελευταία μιάμιση δεκαετία», είπε. 7

Αντί να αποτελούν μέτρο δημόσιας υγείας, όπως γινόταν ευρέως, οι πυροβολισμοί για τον COVID-19 είναι μια πράξη βιολογικών όπλων και βιοτρομοκρατίας.

Ο Martin μοιράστηκε ότι το 2015, ο Δρ Peter Daszak, επικεφαλής της EcoHealth Alliance που διοχέτευσε ερευνητικά δολάρια από το NIAID στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan για την έρευνα του κορωνοϊού, δήλωσε-8:

«Πρέπει να αυξήσουμε την κατανόηση του κοινού για την ανάγκη για ιατρικά αντίμετρα όπως το εμβόλιο για τον πανικό κορωνοϊό. Βασικός μοχλός είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα οικονομικά θα ακολουθήσουν τη δημοσιότητα. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη διαφημιστική εκστρατεία προς όφελός μας, για να φτάσουμε στα πραγματικά ζητήματα. Οι επενδυτές θα ανταποκριθούν εάν δουν κέρδος στο τέλος της διαδικασίας».Peter Daszak

Ο Daszak, τον οποίο ο Martin αναφέρει ως «ο επικεφαλής του ξεπλύματος χρήματος», «στην πραγματικότητα δήλωσε ότι όλη αυτή η άσκηση ήταν μια εκστρατεία εγχώριου τρόμου για να κάνει το κοινό να αποδεχθεί την παγκόσμια πλατφόρμα εμβολίων χρησιμοποιώντας ένα γνωστό βιολογικό όπλο. Και αυτά είναι τα δικά τους λόγια, όχι η ερμηνεία μου», είπε ο Martin.9David Martin, Ph.D

Martin>100 εκατομμύρια στις ΗΠΑ μπορεί να πεθάνουν λόγω πυροβολισμών COVID

Τόσο οι βολές COVID-19 της Pfizer όσο και της Moderna περιέχουν αλληλουχίες νουκλεϊκών οξέων που δεν αποτελούν μέρος της φύσης και δεν έχουν εισαχθεί προηγουμένως στο ανθρώπινο σώμα. Αυτό ισοδυναμεί με ένα πείραμα γενετικής μηχανικής που δεν πέρασε από μελέτες σε ζώα ή κλινικές δοκιμές.
Ωστόσο, ήδη άνθρωποι πεθαίνουν από τους πυροβολισμούς και, δηλώνει ο Martin, «πολλοί ακόμη θα» λόγω ζητημάτων όπως θρόμβοι αίματος, βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα και προβλήματα με το ήπαρ, τα νεφρά και την πνευμονική λειτουργία.10


Αναμένεται επίσης μια επίθεση αναπαραγωγικών περιπτώσεων και καρκίνου που σχετίζονται με τους πυροβολισμούς. «Το γεγονός είναι ότι ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων που υφίστανται ένεση κουβαλούν ήδη τους σπόρους του θανάτου τους», είπε ο Martin.11 Όσο για το πόσοι μπορεί να πεθάνουν, ο Martin πιστεύει ότι οι αριθμοί μπορεί να είχαν αποκαλυφθεί το 2011, όταν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε τη «δεκαετία εμβολιασμού» τους:12«Με βάση τη δική τους εκτίμηση για το 2011, και… αυτή είναι μια ανατριχιαστική εκτίμηση, αλλά πρέπει απλώς να την εκθέσουμε… Όταν το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το κινεζικό CDC, το Jeremy Farrar Wellcome Trust και άλλοι δημοσίευσαν το The Decade of Vaccination για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας το 2011, ο δηλωμένος στόχος τους ήταν η μείωση του πληθυσμού κατά 15% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Βάλτε το στην προοπτική, πρόκειται για περίπου 700 εκατομμύρια ανθρώπους νεκρούς… και αυτό θα έδινε τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό σίγουρα ως αναλογία του πληθυσμού με ένεση κάπου μεταξύ 75 και 100 εκατομμυρίων ανθρώπων».Όταν ρωτήθηκε σε ποιο χρονικό διάστημα μπορεί να πεθάνουν αυτοί οι άνθρωποι, ο Martin πρότεινε «υπάρχουν πολλοί οικονομικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ελπίζουν ότι θα είναι από τώρα έως το 2028».

Προγράμματα Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid έως το 2028.

«Όσο λιγότεροι άνθρωποι είναι αποδέκτες Κοινωνικής Ασφάλισης, Medicare και Medicaid, τόσο το καλύτερο», είπε ο Martin. «Δεν αποτελεί έκπληξη, είναι πιθανώς ένα από τα κίνητρα που οδήγησαν στη σύσταση ότι τα άτομα άνω των 65 ετών ήταν τα πρώτα άτομα που έλαβαν ένεση».
«Γιατί ξαφνικά ακυρώνονται 700 πτήσεις την ημέρα επειδή, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν πιλότους; … το βρώμικο μυστικό … είναι ότι πολλοί πιλότοι που αντιμετωπίζουν μικροαγγειακά προβλήματα και προβλήματα πήξης, και αυτό τους κρατά έξω από το πιλοτήριο, το οποίο είναι ένα καλό μέρος για να μην τους έχετε εάν πρόκειται να υποστούν θρόμβο και ακολούθως εγκεφαλικό ή καρδιακή προσβολή», είπε ο Martin.

«Αλλά το πρόβλημα είναι ότι θα αρχίσουμε να βλέπουμε ακριβώς το ίδιο φαινόμενο στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Στην πραγματικότητα, η στόχευση στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης είναι μεγάλη, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε γιατρούς και νοσηλευτές που θα είναι μεταξύ των ασθενών και των νεκρών. Και αυτό σημαίνει ότι οι άρρωστοι και οι ετοιμοθάνατοι επίσης δεν λαμβάνουν φροντίδα.»15

Γιατί οι λήψεις COVID μπορεί να αλλάξουν το DNA σας


Έχει τονιστεί από τα μέσα ενημέρωσης και τους αξιωματούχους δημόσιας υγείας ότι τα εμβόλια COVID-19 δεν αλλάζουν το DNA. Ωστόσο, ο Martin εφιστά την προσοχή σε μια ελάχιστα γνωστή επιχορήγηση από το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών, γνωστή ως Δαρβινικά χημικά συστήματα,16 που περιελάμβανε έρευνα για την ενσωμάτωση του mRNA σε στοχευμένα γονιδιώματα.Σύμφωνα με τον Martin:17

«Η Moderna ξεκίνησε… με την πλάτη μιας 10ετούς επιχορήγησης του Εθνικού Ιδρύματος Επιστημών. Και αυτή η επιχορήγηση ονομαζόταν Δαρβινικά χημικά συστήματα… το έργο που οδήγησε στη δημιουργία της ίδιας της εταιρείας Moderna ήταν ένα έργο όπου ανακάλυπταν συγκεκριμένα πώς να γράψουν το mRNA στο γονιδίωμα οποιουδήποτε στόχου αναζητούσαν.

Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας μονοκύτταρος οργανισμός, θα μπορούσε να είναι ένας πολυκύτταρος οργανισμός ή θα μπορούσε να είναι ένας άνθρωπος. Και το γεγονός είναι ότι η Moderna ξεκίνησε με το να έχει αποδείξει ότι το mRNA μπορεί να διαμολυνθεί και να εγγραφεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα».

Είναι εντελώς άγνωστο ποιες θα είναι οι βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του αναλόγου της πρωτεΐνης ακίδας που υπάρχει μέσα σε άτομα που έλαβαν ενέσεις COVID-19. Ωστόσο, όσον αφορά την αλλαγή του γονιδιώματος, ο Martin δηλώνει ότι τα δεδομένα δείχνουν ότι το mRNA έχει την ικανότητα να γράφει στο DNA των ανθρώπων και «ως εκ τούτου, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις δεν πρόκειται να είναι απλώς συμπτωματικές. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις θα είναι ότι το ανθρώπινο γονιδίωμα των ατόμων που θα υποβληθούν σε ένεση πρόκειται να αλλάξει.»18

Η απάτη αφαιρεί την ασπίδα ευθύνης της Big Pharma

Η επίθεση άνθρακα του 2001, η οποία προήλθε από ιατρική και αμυντική έρευνα, οδήγησε στην ψήφιση του νόμου PREP, ο οποίος αφαιρούσε την ευθύνη για τους κατασκευαστές ιατρικών αντιμέτρων έκτακτης ανάγκης.

Αυτό σημαίνει ότι όσο οι ΗΠΑ βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επιτρέπονται πράγματα όπως τα «εμβόλια» κατά του COVID-19 βάσει εξουσιοδότησης χρήσης έκτακτης ανάγκης. Και όσο ισχύει η άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, οι κατασκευαστές αυτών των πειραματικών γονιδιακών θεραπειών δεν είναι οικονομικά υπεύθυνοι για οποιαδήποτε βλάβη προέρχεται από τη χρήση τους.

Δηλαδή, υπό την προϋπόθεση ότι είναι «εμβόλια». Εάν αυτές οι ενέσεις ΔΕΝ είναι εμβόλια, τότε η ασπίδα ευθύνης πέφτει, επειδή δεν υπάρχει ασπίδα ευθύνης για ένα ιατρικό αντίμετρο έκτακτης ανάγκης που είναι η γονιδιακή θεραπεία. Επιπλέον, οι αγωγές που μπορούν να αποδείξουν τις εταιρείες που εμπλέκονται σε απάτη θα αναιρούν επίσης την ασπίδα ευθύνης. Ο Μartin δηλώνει: 19

«Ένα από τα βολικά πράγματα σχετικά με τον νόμο PREP είναι ότι η ασπίδα ασυλίας έναντι της ευθύνης είναι στην πραγματικότητα τόσο καλή όσο και η απουσία απάτης. Διότι αν υπήρξε απάτη στη γνωστοποίηση των γεγονότων, που οδήγησε σε άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης, τότε όλη η ασπίδα ασυλίας εξαφανίζεται.

Επομένως, ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό για συνομιλίες όπως αυτή που πρέπει να προωθηθούν και να προηγηθούν είναι επειδή οι φαρμακευτικές εταιρείες — και σε αυτές περιλαμβάνονται η Pfizer και η Moderna και η J&J — γνωρίζουν ότι διαιωνίζουν μια απάτη. Το σπουδαίο με αυτό είναι ότι όταν διαπιστωθεί αυτή η απάτη, το 100% της ευθύνης επιστρέφει σε αυτούς. Oταν μια απάτη ήταν η βάση για μια απάτη, τότε έχουμε στην πραγματικότητα μια σειρά από άλλα νομικά μέσα που σας επιτρέπουν να τρυπήσετε αυτό το πέπλο. Τελικά, δεν υπάρχει αμφιβολία… και είναι αρκετά προφανές με βάση τα τρέχοντα δεδομένα θνησιμότητας και νοσηρότητας που δεδομένου του γεγονότος ότι, όταν πρόκειται για βιολογικά όπλα και βιοτρόμο, κάθε καταμέτρηση επιφέρει πρόστιμο 100 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό μας δίνει το ομοσπονδιακό καταστατικό.

Η ποινή για την εταιρική εγχώρια τρομοκρατία, όταν έχετε ανά καταμέτρηση υποχρεώσεις 100 εκατομμυρίων δολαρίων ανά pop — αυτή είναι μια υπαρξιακή απειλή που αφαιρεί μια εταιρεία όπως η Pfizer ή μια εταιρεία όπως η Moderna. Και για αυτό εργαζόμαστε καθημερινά».

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόοδο των εν εξελίξει νομικών υποθέσεων που επιδιώκουν να αποκαλύψουν την αλήθεια – ότι μια εγκληματική οργάνωση επιδιώκει να αποκτήσει τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού μέσω της δημιουργίας κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βιοόπλων που διατίθενται στο εμπόριο ως νέοι ιοί και ενέσεις – μπορείτε να βρείτε όλα οι λεπτομέρειες στο ProsecuteNow.io, έναν ιστότοπο που συντάχθηκε από τον Martin και τους συνεργάτες του.20

Δημοσιεύθηκε αρχικά στις 16 Ιουλίου 2022 στο Mercola.com
Πηγές και Αναφορές


Originally published July 16, 2022 on Mercola.com
Sources and References

1 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022
2 Europe Reloaded March 23, 2022
3 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 1:21
4, 5 Substack July 24, 2021
6 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 9:52
7, 8, 9 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 3:26
10, 11 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 6:22
12 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 7:58
13, 14 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 12:40
15 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 13:38
16 National Science Foundation, Darwinian Chemical Systems
17, 18 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 17:21
19 Rumble, Greg Hunter’s USA Watchdog June 28, 2022, 52:01
20 Prosecute Now

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template