Hunter και Joe Biden: H «σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση» με την 14χρονη Natalie, ανιψιά και εγγονή αντίστοιχα

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022


Καθώς ακόμη και ο Brian Stelter του φιλικού CNN υποστηρίζει ότι το σκάνδαλο του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden είναι «πραγματικό πρόβλημα» για τον Joe Biden και «όχι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης»
που μπορεί να εμποδίσει την υποψηφιότητα του Βiden για το 2024 το οικογενειακό porno της οικογένειας Biden βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά στο επίκεντρο είναι η νεαρή ανιψιά και εγγονή αντίστοιχα των Hunter και Joe Biden, Natalie Biden.

Ο Ηunter εμφανίζεται να έχει τέτοια σχέση με την 14χρονη ανιψιά του Natalie ώστε να μοιράζεται και το κρεβάτι του μαζί της, ενώ η ίδια σε δημόσιες εμφανίσεις εμφανίζεται να είναι αδυναμία και του παππού της και πλανητάρχη Joe Biden η μοναδική αποστολή του οποίου-όπως όλα δείχνουν-ήταν να εμβολιάσει με τα θανάσιμα εμβόλια COVID το πληθυσμό των ΗΠΑ, να διαλύσει με εργαλείο τους μετανάστες και τους δικαιωματιστές τον κοινωνικό ιστό της χώρας του και να αυξήσει τα κεφάλαια για τη κλιματική αλλαγή.


Δεκάδες πρώην αξιωματούχοι των Υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι η ιστορία του φορητού υπολογιστή ήταν ρωσική παραπληροφόρηση ενόψει των γενικών εκλογών του 2020.

Κατά τη διάρκεια ενός τμήματος στην εκπομπή “Αξιόπιστες πηγές” του CNN την Κυριακή, ο οικοδεσπότης Brian Stelter συζήτησε το γεγονός ότι ο Hunter Biden βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα με τον καλεσμένο του Michael LaRosa, πρώην γραμματέα Τύπου της Πρώτης Κυρίας Jill Biden.


Η συζήτηση πυροδοτήθηκε όταν ο Stelter αναφέρθηκε σε μια στήλη των New York Times της Maureen Dowd που προέτρεπε τον πρόεδρο να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή. Στη συνέχεια ανέφερε το Υπουργείο Δικαιοσύνης που εξετάζει τις εικαζόμενες φορολογικές παραβάσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Hunter.

«Τι γίνεται με τον γιο του;» ρώτησε ο Stelter. “Τι γίνεται με τον Hunter; Ο Hunter είναι υπό ομοσπονδιακή έρευνα, οι κατηγορίες μπορεί να έρθουν ανά πάσα στιγμή, αυτό δεν είναι απλώς μια ιστορία των δεξιών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα για τους Βiden.”

«Θα μπορούσε να αποφασίσει να μην είναι υποψήφιος για επανεκλογή δεδομένου του γιου του;» ρώτησε ο Stelter.


“Κοιτάξτε, παίρνουν αποφάσεις ως οικογένεια και θα πάρουν αυτήν την απόφαση όταν έρθει η ώρα”, απάντησε o LaRosa.

Ενόψει των εκλογών του 2020, η ιστορία του Hunter Biden για τον φορητό υπολογιστή χαρακτηρίστηκε ψευδώς “ρωσική παραπληροφόρηση” από δεκάδες πρώην αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών. Το Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες απέκλεισαν την ιστορία εμποδίζοντας τους ανθρώπους να κοινοποιήσουν τον σύνδεσμο προς το άρθρο της New York Post που απεκάλυπτε το θέμα και ντοκουμέντα από τον υπολογιστή του Hunter.

Aνάμεσα στα ντοκουμέντα υπέρχει και άφθονο υλικό που έρχεται να επιβεβαιώσει την πρώην σύζυγο του Hunter, Ηalie η οποία στο βιβλίο της ισχυρίζεται ότι ο Hunter είχε σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση με την 14χρονη τότε ανιψιά του. Mόνο που και η ίδια παρόλο που ήταν σύζυγος του νεκρού αδελφού του βρέθηκε μετά τον θάνατο του Beau να έχει σχέση με τον Hunter!


Κατά παράβαση του νόμου υποχρεωτικής αναφοράς του Delaware για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ένας επιχειρηματικός εταίρος του Hunter Biden καθώς και ο πρώην ψυχίατρος του πρώτου γιου δεν ανέφεραν τους ισχυρισμούς της Hallie ότι ο Ηunter είχε «σεξουαλικά ακατάλληλη σχέση» με τη 14χρονη ανιψιά του κόρη του νεκρού αδελφού του.

Στις 11 Ιουλίου 2018, ο Ηunter εμφανίζεται να μιλά με τον πρώην συνέταιρό του, τον καταδικασμένο εγκληματία Devon Archer: «Ναι, φαίνεται σαν μια ατελείωτη δοκιμασία της λογικής μου. Το να μισείς τόσο πολύ όσο να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ επικίνδυνο. Η Ηalie δεν με αφήνει να δω τη Νatalie χωρίς τον πατέρα μου παρών. Μπορείς να το φανταστείς; Αυτό το γαμημένο με εμποδίζει να μιλήσω ή να βρεθώ κοντά στη Νatalie.

H Natalie βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο των συνομιλιών του Joe Biden με τον γιο του Hunter.

Στις 14 Ιουλίου 2018, ο Hunter παραπονιέται στον πατέρα του Joe με επίκεντρο τη 14χρονη ανιψιά του: «Και παρεμπιπτόντως είπε στη Νatalie ότι μπορώ να τη δω οποιαδήποτε στιγμή, αλλά ότι θέλεις να είσαι εκεί για την προστασία της. Η Naomi δεν μπορεί να το κάνει γιατί μπορώ να χειραγωγήσω τη Νaomi μέσω εκφοβισμού και να κάνω ό,τι θέλω στη Νatalie…

Ο αείμνηστος Beau Biden, ο οποίος ήταν ο πατέρας του φερόμενου ανήλικου θύματος του Hunter, έφερε τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά των παιδιών στο επίκεντρο των οκτώ ετών του ως Γενικός Εισαγγελέας του Delaware, μετά την επιτυχή δίωξη ενός παιδίατρου που καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με περισσότερα από 80 παιδιά.

Ο Beau, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του εγκεφάλου το 2015, εξήγησε τα στατιστικά στοιχεία της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών σε μια ομιλία του: «Η χώρα μας πρέπει να καταλάβει ότι ένα στα τέσσερα κορίτσια υφίσταται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Ένα στα έξι αγόρια δέχεται σεξουαλική επίθεση πριν γίνει δεκαοκτώ. Μόνο ένα στα δέκα από αυτά τα παιδιά το αναφέρει ποτέ επειδή εννέα στους δέκα από τους δράστες γνωρίζουν το θύμα ή έχουν οικεία σχέση με το θύμα».

«Το Delaware έχει μια υποχρεωτική απαίτηση αναφοράς. Οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι τα παιδιά δεν είναι υπεύθυνα για την προστασία του εαυτού τους – οι ενήλικες είναι. Και, γι’ αυτό, στο Delaware έχουμε έναν υποχρεωτικό νόμο αναφοράς που λέει ότι εάν υποψιάζεστε εύλογα ότι ένα παιδί κακοποιείται ή παραμελείται, έχετε υποχρεωτικό καθήκον να το αναφέρετε στις αρχές επιβολής του νόμου», συνέχισε.

«Η ευημερία και η ευημερία ενός παιδιού είναι δική μας υπόθεση… Όταν το βλέπετε αυτό, μην αποστρέφετε τα μάτια σας, ακολουθήστε το ένστικτό σας για να παρέμβετε και να βοηθήσετε και κάντε κάτι γι’ αυτό. Όχι μόνο επειδή είναι το σωστό, αλλά γιατί το επιβάλει και ο νόμος».


































































Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template