ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 13 Σεπτεμβρίου 2022

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και μπορεί να θέλεις να αφεθείς στη ροή των πραγμάτων σήμερα και αύριο. Με την τρέχουσα διέλευση της Αφροδίτης οδηγούμαστε σε πιο αρμονικές σχέσεις στη δουλειά ή σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στην καθημερινή μας ζωή. Καθώς προχωρά η μέρα, μια διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί παραμορφώσει λίγο τις απόψεις σου και να βλέπεις πιο εύκολα όλα τα ελαττώματα γύρω σου. Ταυτόχρονα έχεις την τάση να κρύβεις τις δυσκολίες από τους άλλους.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιό σου και εσύ τείνεις να πρωτοστατείς, εκφράζοντας τον εαυτό σου με διαφορετικούς και μοναδικούς τρόπους σήμερα και αύριο. Αυτή η διέλευση ζωντανεύει τα συναισθήματά σου και τονίζει την επιθυμία σου για διαδραστικότητα. Οι προσωπικές παρορμήσεις τείνουν να παρακάμπτουν τις περισσότερες άλλες ανησυχίες. Καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να είσαι ευάλωτη σε χειραγώγηση, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κατευθύνονται σε μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή.

Δίδυμοι
Έχεις την τάση να παραμένεις στο παρασκήνιο της ζωής σου σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη και θεραπευτική. Αν και αυτή είναι γενικά καλή στιγμή για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου μπορεί να σου δημιουργηθεί ένα δίλημμα ή μια ανησυχία αργότερα σήμερα. Μπορεί να υπάρξει άγχος τώρα που ίσως να σχετίζεται με ημιτελή δουλειά, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια προκλητική πτυχή.

Καρκίνος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα για μια διαμονή πάνω από δυο ημέρες και εστιάζεις όλο και περισσότερο στους στόχους ευτυχίας σου. Με την Αφροδίτη να διασχίζει αυτήν τη στιγμή τον τομέα της επικοινωνίας σου υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στη σύνδεση γενικά. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη και ικανότητα να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας κατευθύνονται σε μια δευτερεύουσα προκλητική όψη υποδηλώνοντας κάποια ένταση στις αλληλεπιδράσεις σου ή τις ανησυχίες που κυριαρχούν στον χρόνο σου.

Λέων
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος στρέφοντας την προσοχή σου στις ευθύνες και τις φιλοδοξίες σου. Επενδύεις περισσότερο συναισθηματικά στους πιο μακροπρόθεσμους στόχους ή τη φήμη σου για περισσότερο από δυο ημέρες. Με την Αφροδίτη να διασχίζει αυτήν τη στιγμή τον τομέα των πόρων σου ο πρακτικός κόσμος σου βρίσκεται στο επίκεντρο. Είναι καιρός να νιώσεις άνετα και να αναπτύξεις ή να δημιουργήσεις τους πόρους σου. Αργότερα σήμερα ωστόσο μπορεί να είναι δύσκολο να δεις ξεκάθαρα τις ευθυμίες σου.

Παρθένος
Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιο σου για μια διαμονή περισσότερο των δυο ημερών και μπορεί να νιώσεις περισσότερο στο στοιχείο σου. Αναζητάς συναισθηματική ανανέωση μέσα από νέες εμπειρίες ή ιδέες. Ενώ η Αφροδίτη στο ζώδιο σου τείνει να τονώνει την αυτοπεποίθηση σου αυτές τις μέρες μπορεί να είναι δύσκολο να δεις πέρα από τις άμεσες επιθυμίες και αισθήσεις σου αργότερα σήμερα με την Αφροδίτη σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Πλούτωνα.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της συνεργασίας σου τονίζοντας την ανάγκη σου για τους άλλους. Ωστόσο με τον Ήλιο στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής αυτές τις μέρες χρειάζεσαι λίγο επιπλέον χρόνο για τον εαυτό σου μακριά από τον έλεγχο. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει ένα μικρό εμπόδιο, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει μια άβολη γωνία με τον Κρόνο. Οι ευθύνες πλησιάζουν και ίσως να χρειαστεί να χειριστείς μερικά πράγματα και να κάνεις κάποιες προσαρμογές με βάση την επανεκτίμηση του χρόνου και της ενέργειας κάτι που θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασίας σου για μια διαμονή δυο ημερών και είσαι πιο προσανατολισμένη στις σχέσεις. Μια διαφορετική οπτική μπορεί να είναι πολύτιμη τώρα. Αργότερα σήμερα μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του κυβερνήτη σου Πλούτωνα υποδηλώνει ότι μπορείς να δεις τις καταστάσεις με καχυποψία. Προσπάθησε να μην πάρεις μεγάλες αποφάσεις με βάση τα συναισθήματα της στιγμής.

Τοξότης
Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η εστίαση στην επίλυση προβλημάτων και στο χειρισμό των λεπτομερειών μπορεί να είναι ικανοποιητική σήμερα και αύριο. Μπορεί να επινοήσεις τρόπους για να οργανώσεις ή να διαχειριστείς καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις. Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 10ο οίκο σου αυτές τις μέρες είναι γενικά μια καλή στιγμή για τη φήμη σου ή την απόλαυση της εκπλήρωσης των ευθυνών σου.

Αιγόκερος

Η Σελήνη κινείται στον τομέα της χαράς, της έκφρασης και της ψυχαγωγίας σου σήμερα και αύριο. Αναζητάς δημιουργικούς τρόπους για να εκτονώσεις την ένταση και να απολαύσεις τον εαυτό σου. Έχεις την Αφροδίτη στο πλευρό σου που εναρμονίζεται με το ζώδιο σου αυτές τις μέρες που τείνει να εξομαλύνει τις σχέσεις σου. Ωστόσο η Αφροδίτη προσεγγίζει μια δευτερεύουσα αλλά τεταμένη όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου και κάποιο άγχος είναι πιθανό, καθώς παλεύεις με την επιθυμία να εξερευνήσεις από τη μια πλευρά και τον καταναγκασμό να επιβλέπεις τι συμβαίνει γύρω σου, από την άλλη.

Υδροχόος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου σήμερα και προτιμάς να μένεις με οικεία πρόσωπα. Είναι μια καλή στιγμή να ελέγξεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου για σταθερότητα και ασφάλεια. Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 8ο οίκο σου αυτές τις μέρες είσαι γενικά σε ευνοϊκή θέση για να αντιμετωπίσεις τους πιο περίπλοκους τομείς των σχέσεων σου. Μπορεί επίσης να δεις πιο καθαρά τις επιθυμίες και τα κίνητρα και να καταλήξεις σε μια πολύ καλύτερη κατανόηση του εαυτού σου.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα και αύριο και η συζήτηση, η σκέψη και η επίλυση προβλημάτων γίνονται ευκολότερα. Η νοημοσύνη των ζητημάτων μπορεί να είναι ο τρόπος σου να αποφύγεις ένα πρόβλημα, γι’ αυτό πρόσεξε το. Αν και αυτή είναι μια καλή περίοδος για να ενισχύσεις και να προσελκύσεις τους άλλους κάποια ένταση Αφροδίτης – Πλούτωνα σήμερα μπορεί να υποδηλώνει μικρές αλλά ενοχλητικές δυσκολίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template