«Λουκέτο» σε 150 καταστήματά της βάζει η Bed Bath & Beyond – Πού βρίσκονται

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022


Ο επιχειρηματικός κολοσσός Bed Bath & Beyond έδωσε στη δημοσιότητα μία λίστα με μερικά από τα συνολικά 150 καταστήματα που πρόκειται να κλείσει στις ΗΠΑ.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης οικιακών ειδών η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, είχε γνωστοποίησει ήδη από τον Αύγουστο τα σχέδιά της να προχωρήσει στο κλείσιμο περίπου του 20% των σημείων πώλησης λόγω «χαμηλής παραγωγικότητας».

Τα λουκέτα αποτελούν μέρος μία ευρύτερης προσπάθειας να σταθεροποιηθούν τα οικονομικά της εταιρείας και να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία των πωλήσεων. Στα τέλη Αυγούστου, η Bed Bath εξασφάλισε περισσότερα από 500 εκατομμύρια δολάρια σε νέα χρηματοδότηση, συμπεριλαμβανομένου ενός δανείου. Οι περικοπές όμως δεν περιορίζονται στο κλείσιμο των σημείων λιανικής. Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε μείωση του προσωπικού της τάξης του 20%.

Η Bed Bath & Beyond δημοσίευσε μια λίστα με 56 καταστήματα τα οποία θα κλείσει. Βρίσκονται όλα στις ΗΠΑ, από την Καλιφόρνια και τη Νεβάδα μέχρι το Οχάιο και τη Φλόριντα.


Ο κολοσσός του λιανικού εμπορίου λειτουργεί ακόμα τρεις αλυσίδες. Είχε 135 καταστήματα Buybuy Baby και 51 καταστήματα με την επωνυμία Harmon, Harmon Face Values ​​ή Face Values, από το τέλος του πρώτου οικονομικού τριμήνου. Ωστόσο, άνοιξε πέντε καταστήματα Buybuy Baby κατά το πρώτο τρίμηνο.

Ήδη, η παρουσία της Bed Bath & Beyond στη λιανική αγορά έχει συρρικνωθεί σημαντικά. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει μειωθεί κατά περίπου 35% καθώς η εταιρεία έκλεισε ακόμη δύο καταστήματα. Είχε συνολικά 1.478 καταστήματα, στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2020. Την ίδια περίοδο φέτος, είχε συνολικά 955 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων 769 καταστημάτων Bed Bath & Beyond. Το μέλλον της εταιρείας είναι αβέβαιο καθώς βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή.

Η εταιρεία έχει προγραμματίσει να ανακοινώσει τα συνολικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου αργότερα μέσα στον Σεπτέμβριο.

Επιπλέον, βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέου επικεφαλής που θα ανάβει τα ηνία της εταιρείας από την προσωρινή Διευθύνουσα Σύμβουλο και Οικονομική Διευθύντριά της.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο CFO της εταιρείας Γκουστάβο Αρνάλ αυτοκτόνησε πηδώντας από το παράθυρο ουρανοξύστη στο Μανχάταν. Η μετοχή της Bed Bath & Beyond στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, δέχθηκε έντονες πιέσεις.


Το CNBC δημοσίευσε τη λίστα και τις τοποθεσίες των καταστημάτων που κλείνουν.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template