ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 25 Σεπτεμβρίου

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Με τη σημερινή νέα Σελήνη θα μπορούσες να βιώσεις νέα επίπεδα σε μια τρέχουσα θέση ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία. Είσαι έτοιμη να καταβάλλεις την απαιτούμενη προσπάθεια για την επίτευξη στόχων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με τη μάθηση, την επικοινωνία και τη σύνδεση. Η επιθυμία για βελτίωση και ανάπτυξη είναι ισχυρή και οικοδομείται, για αυτό και η μέρα σου έχει ενδιαφέρον και νιώθεις αισιοδοξία.


Ταύρος
Η σημερινή νέα Σελήνη γεννά την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, τις ρουτίνες και την υγεία. Με ένα νέο ξεκίνημα μπροστά σου μπορείς να σκεφτείς εάν υπάρχει κάτι που πρέπει να γίνει ακόμα και αν είναι άυλο και που σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις τη ζωή σου πληρέστερα με υπηρεσίες, καθημερινές ρουτίνες, υγιεινή ζωή, εργασία και συνεισφορά. Τα ερωτικά ενδιαφέροντα ή ο σύντροφός σου είναι δεκτικοί αυτήν τη στιγμή για αυτό και μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το σαγηνεύσεις.

Δίδυμοι
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μια νέα αρχή με τις χαλαρές σου αναζητήσεις. Μπορεί να φέρει διασκεδαστική ενέργεια στη ζωή σου τις επόμενες εβδομάδες και να σε ενθαρρύνει να εξερευνήσεις πιο εγκάρδια τη δημιουργική, εκφραστική και ρομαντική σου πλευρά. Μπορεί να ξεκινήσεις ή να ενισχύσεις μια ρομαντική σχέση, να απολαύσεις μια νέα καλλιτεχνική εστίαση ή να ανανεώσεις το ενδιαφέρον σου για ένα χόμπι. Νιώθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και τις εσωτερικές σου ανάγκες και είσαι σε άριστη φόρμα για να αναζητήσεις υποστήριξη, οικονομική ή άλλη.

Καρκίνος
Η σημερινή νέα Σελήνη ενθαρρύνει ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο χρειάζεται προσοχή για τυχόν υπερβολές ή προβλήματα. Εάν χρειάζεται να επανασυνδεθείς με την οικογένεια ή να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο σπίτι είναι κατάλληλη η στιγμή για να το επιδιώξεις. Οι σπουδές, τα προσωπικά ενδιαφέροντα μπορεί να αποτελέσουν θαυμάσια εστίαση, καθώς η Αφροδίτη εναρμονίζεται με τον Πλούτωνα.

Λέων
Τις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να είσαι εξαιρετικά απασχολημένη με τη σημερινή νέα Σελήνη να ξυπνά την ανάγκη να προσεγγίσεις, να μάθεις, να συνδεθείς και να μοιράζεσαι. Η σύνδεση ή η επανασύνδεση με φίλους ή συγγενείς είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική. Η σημερινή επίσης όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι καταπληκτική για την ενίσχυση των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων και επειδή συνδέεται με το νέο φεγγάρι έχει περισσότερη δύναμη από το συνηθισμένο.

Παρθένος
Με τη σημερινή νέα Σελήνη ξεκινούν δυο παραγωγικές εβδομάδες για μια επιχείρηση, ένα έργο, μια ιδέα που βγάζει χρήματα και οτιδήποτε σε βοηθά να δημιουργήσεις. Μπορείς να δεσμευτείς εκ νέου σε ένα παλιό σχέδιο ή έργο. Αυτό το φεγγάρι καθαρίζει την ατμόσφαιρα και σου ανοίγει πόρτες στους τομείς των προσωπικών οικονομικών και πόρων. Η παθιασμένη ενασχόληση σου με ό,τι κάνεις τώρα, καθώς και η δύναμη με την οποία κουβαλάς τον εαυτό σου προσελκύει τη φιλική προσοχή.

Ζυγός
Η σημερινή νέα Σελήνη αφορά εσένα και παρουσιάζει μια νέα εμφάνιση, εικόνα ή πιο αυθεντική εκδοχή του εαυτού σου στον κόσμο. Ναι, εξακολουθείς να σκέφτεσαι τα επόμενα βήματά σου αλλά έχεις περισσότερη δύναμη από ότι συνήθως για να αναλάβεις την ευθύνη και να επηρεάσεις τις επόμενες μέρες. Είσαι στο επίκεντρο και έστω και με μια αβεβαιότητα παίρνεις τα ηνία στα χέρια σου. Τα οικονομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν ή να κάνεις βήματα που θα σε φέρνουν σε καλύτερη οικονομική θέση. Όσο για τον έρωτα γίνεσαι η πρωταγωνίστρια κι αυτή που επιλέγει.

Σκορπιός
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να υποδηλώνει μια νέα αρχή που σχετίζεται με το κλείσιμο, την ανάπαυση και τη συναισθηματική θεραπεία. Θα ήταν καλύτερο να αφιερώσεις στον εαυτό σου χρόνο για αποτοξίνωση, επεξεργασία και χαλάρωση. Ορισμένες παρασκηνιακές εργασίες ή προσπάθειες που γίνονται ιδιωτικά μπορεί να είναι ελκυστικές ή απαραίτητες. Αυτή η νέα Σελήνη σου δίνει την ενεργειακή ώθηση για να κλείσεις έργα και να φροντίσεις καλύτερα τη συναισθηματική σου υγεία.

Τοξότης
Η σημερινή νέα Σελήνη μιλάει για την επιχειρηματικότητα, τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για νέες τεχνολογικές προσπάθειες. Τις επόμενες μέρες θα έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση από το συνηθισμένο για το ποιες από τις ιδέες και τα σχέδιά σου έχουν πραγματικές δυνατότητες και μπορεί να είναι σχετικά εύκολο να απορροφηθείς από ένα έργο. Αυτό το φεγγάρι δίνει επίσης τη δυνατότητα για μια νέα αρχή στην κοινωνική σου ζωή και πολλές ευκαιρίες στον έρωτα.

Αιγόκερος
Μπορείς να θέσεις στόχους για τη ζωή σου με τη νέα Σελήνη να εμφανίζεται σήμερα στον ηλιακό 10ο οίκο σου, αλλά να είσαι έτοιμη να κάνεις την έρευνα σου πριν προχωρήσεις. Το παρελθόν έχει πολύτιμα μαθήματα να σου δώσει, αν και οι αποφάσεις θα πρέπει πιθανώς να περιμένουν ακόμα με τον ανάδρομο Ερμή. Μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα έχει επιπλέον δύναμη και επιρροή και ο προσωπικός μαγνητισμός σου είναι ισχυρός. Η γοητεία σε συνδυασμό με τις διαφορετικές ιδέες σου φιγουράρει έντονα και σε κάνει ακαταμάχητη.

Υδροχόος
Η σημερινή νέα Σελήνη μπορεί να σου δώσει πνοή και σε ορισμένους τομείς της ζωής σου ανυπομονείς, όμως νιώθεις καλά. Αυτό το φεγγάρι αποτελεί ισχυρό κίνητρο μέσω γεγονότων και ανακαλύψεων για μια νέα προσέγγιση στη μάθηση και στη ζωή γενικότερα. Είναι καιρός να επιδιώξεις νέες πρωτοβουλίες που διευρύνουν την εμπειρία σου και βαθαίνουν την κατανόηση για το σκοπό της ζωής σου τις επόμενες μέρες και εβδομάδες.

Ιχθείς
Η σημερινή νέα Σελήνη σε παρακινεί να να διευθετήσεις ένα θέμα. Λαμβάνεις μια κοσμική ώθηση για να μοιραστείς, να υποστηρίξεις και να απολαύσεις μια σχέση ή ένα έργο σε μεγαλύτερο βάθος. Προβλέπονται νέα ξεκινήματα με κοινά οικονομικά ή χρέη. Ένα νέο ξεκίνημα με μια οικεία σχέση ή με ένα ιδιαίτερο έργο πάθους είναι επίσης πιθανό. Μια όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα δημιουργεί περισσότερο πάθος και σε παρακινεί να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template