ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2022

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ένα ζωτικό μέρος σου θέλει να κάνει ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά σου, αλλά δεν είναι εύκολο να απομακρυνθείς εντελώς. Το να βρίσκεσαι στο ενδιάμεσο ή στο κενό μπορεί να είναι πιο αντιπαραγωγικό και είναι λογικό να αναζητάς μια υγιή ισορροπία ή να επιλέξεις μια πλευρά. Μπορεί τελικά να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή, αλλά το να φτάσεις σε αυτό το σημείο μπορεί να σε ενοχλήσει αν δεν είσαι έτοιμη. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα της καριέρας, των ευθυνών και των καθηκόντων και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σου είναι έντονα στο μυαλό σου.


Ταύρος
Η συγκέντρωση τείνει να χαθεί κάποιες στιγμές σήμερα και η αποφασιστικότητα υποφέρει επίσης λίγο. Οι επικοινωνίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν κάποια απογοήτευση, ίσως και αγανάκτηση σήμερα. Προσπάθησε να δαμάσεις την τάση σου να πεισμώνεις, καθώς αυτό δεν σε οδηγεί πουθενά. Είναι καλύτερο να αναζητήσεις τρόπους για να εκτονώσεις τις εντάσεις και να κάνεις θετικές αλλαγές. Ευτυχώς η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον τομέα του πνεύματος και της ανακάλυψης ενθαρρύνοντας σε να αλλάξεις τη ρουτίνα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον ηλιακό 8ο οίκο σου και αυτήν την περίοδο παρατηρείς στοιχεία ανθρώπων και καταστάσεων που προηγουμένως ήταν κρυμμένα σε σένα. Τα επίπεδα εστίασης και συγκέντρωσης σου είναι ως επί το πλείστον αρκετά ισχυρά και μια πιο εστιασμένη προσέγγιση της ζωής σου είναι καλή αυτήν τη στιγμή. Το συναισθηματικό κεντράρισμα και η παρουσία μπορούν να τονώσουν τις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μια έλξη μεταξύ της ανάγκη σου να παρακολουθείς την προσωπική σου ζωή και της φιλοδοξίας του να πετύχεις μακροπρόθεσμους στόχους.

Καρκίνος
Οι διαφορές απόψεων μπορεί να είναι έντονες σήμερα και το αίσθημα υπερφόρτωσης σε νοητικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε λάθη αν βιάζεσαι. Εάν αισθάνεσαι έτσι μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεσαι κάποια ψυχική ανανέωση. Αν και η μεγάλη έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας σου δείχνει ανταμοιβές από τη μάθηση, την κοινή χρήση και τη σύνδεση. Επίσης μπορεί να νιώσεις αντίσταση αν προσπαθήσεις να πιέσεις τα πράγματα, κυρίως στα συναισθηματικά.


Λέων
Όσο κι αν θέλεις να φροντίσεις τις δουλειές και να βάλεις τα πράγματα σε τάξη κάποια πράγματα που δεν έχεις κάνει ή εκκρεμότητες μπορεί να παρέμβουν. Αναμφίβολα μπορεί να εμφανιστεί δυσαρέσκεια, μικρές δυσκολίες στην επίτευξη μιας συμφωνίας. Ωστόσο αν μπορείς να περιορίσεις τους περισπασμούς και να εστιάσεις στις δικές σου προτεραιότητες μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να απαλλαγείς από κάποιες μικροδουλειές. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό αν αναλάβεις αυτά τα πράγματα. Θέλεις να είσαι χρήσιμη ή παραγωγική με τη Σελήνη στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου στο μεγαλύτερο κομμάτι της μέρας.

Παρθένος

Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση μεταξύ της επιθυμίας σου για συντροφικότητα και της επιθυμίας σου να επιδιώξεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ωστόσο μπορεί να αφαιρέσεις μέρος της εστίασης από τα σχέδια σου και το να απελευθερώσεις την ένταση να είναι ανταποδοτικό. Ακόμη και με κάποια συναισθήματα αγανάκτησης μπορεί να κατανοήσεις καλύτερα τι χρειάζεσαι και τι μπορούν να σου προσφέρουν οι άλλοι μέσα από τα γεγονότα της ημέρας. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε μια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη που επηρεάζει τη χαρά, τη δημιουργικότητα και την ψυχαγωγία.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας στον ηλιακό 4ο οίκο σου και η τάση να κολλάς με οικεία πρόσωπα και μέρη καλύπτει μια ανάγκη. Το να ελέγχεις τις πιο εσωτερικές σου ανάγκες έρχεται φυσικά και μπορεί επίσης να είναι ικανοποιητικό. Έχεις καλή αίσθηση για τις οικογενειακές στρατηγικές και την υγεία. Μπορεί να μην σου είναι πάντα εύκολο να εστιάσεις ή να συγκεντρωθείς σήμερα.

Σκορπιός
Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη μεταξύ των προσωπικών συμφερόντων και της δέσμευσης με κάποιον. Ίσως πάλι από τη μία να θέλεις τη συνεργασία και από την άλλη να επιθυμείς να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο. Αν και μπορεί να είναι απογοητευτικό το να διαφωνείς με τους άλλους, οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να καταλήξουν να αποκαλύψουν τις κρυφές σου επιθυμίες. Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε ενθαρρύνει να μάθεις, να μοιραστείς και να διαφοροποιηθείς.

Τοξότης
Μπορεί να μην είναι εύκολο να νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση σήμερα χωρίς τον φόβο ότι χάνεις κάτι. Οι διελεύσεις τείνουν τώρα να σε αφήνουν λίγο διχασμένη και μπορεί να είναι δύσκολο να φτάσεις στο σημείο συμβιβασμού, αλλά σίγουρα δεν είναι απρόσιτο. Πρέπει απλώς να συνδεθείς με τις πραγματικές σου ανάγκες και προτεραιότητες. Η ανάγκη άνεσης αποκτά ιδιαίτερη σημασία σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Αιγόκερος
Η Σελήνη περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο ζώδιο σου αναδεικνύοντας τη συναισθηματική φύση και τις συναισθηματικές ανάγκες σου. Η ζωή φαίνεται λίγο πιο πολύχρωμη από ότι συνήθως. Ωστόσο η διάθεσή σου έχει τα πάνω και τα κάτω της. Κάποιος μπορεί να φαίνεται σαν υποκινητής ή μπορεί να προωθεί την ατζέντα του. Ακόμα κι έτσι έχεις κάτι να μάθεις για τον εαυτό σου μέσα από συγκρούσεις. Μπορεί να βρεθείς να προσπαθείς να ευχαριστήσεις κάποιον και ταυτόχρονα να παλεύεις για ανεξαρτησία, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μπερδεμένες καταστάσεις ή περιττή απογοήτευση.

Υδροχόος
Είσαι σε καλύτερη θέση σήμερα να δεις που έχει χαθεί η ισορροπία στη ζωή σου. Με τη Σελήνη στο 12ο οίκο σου το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μπορεί να αναζητήσεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου με χαλαρωτικές δραστηριότητες. Δεν είναι μια φιλόδοξη στιγμή στο μυαλό σου αλλά εξωτερικές αναταραχές είναι ωστόσο πιθανές.

Ιχθείς

Οι δυσαρέσκειες ή οι απογοητεύσεις που δημιουργούνται ιδιαίτερα στη ρομαντική ή κοινωνική σου ζωή μπορεί να φτάσουν στο αποκορύφωμα σήμερα. Μην επιτρέψεις στους άλλους να σε πιέζουν και στόχευσε στο να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές. Η Σελήνη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον κοινωνικό σου τομέα υποδηλώνοντας μια έντονη επιθυμία για συναισθηματική ανανέωση μέσω χαλαρών δραστηριοτήτων και αλληλεπιδράσεων.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template