ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2022

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Ενώ θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα ενδιαφέρεσαι περισσότερο να ασχοληθείς με τις πρακτικές σου επιδιώξεις παρά να ασχοληθείς με τους στόχους ευτυχίας σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και έχεις την τάση να επικεντρώνεσαι σε επιθυμίες και όνειρα. Εκτιμάς τους κοινούς στόχους, τα ενδιαφέροντα και τις απόψεις και είναι πιο εμφανείς στις σχέσεις σου αυτήν τη στιγμή. Επίσης τα σχέδια μπορεί να μην πάνε ακριβώς όπως αναμένεται με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό.


Ταύρος
Το κίνητρο υπάρχει για να κάνεις κάποιες πολύτιμες αλλαγές στη ζωή σου. Το ένστικτό σου είναι επίσης ισχυρό. Εάν αισθάνεσαι ότι έχεις μείνει πίσω με τις ευθύνες σου μπορεί να στοχεύσεις στο να αποφύγεις τους περισπασμούς. Μπορεί να αναζητήσεις την άνεση των κανόνων σήμερα αν και ένα μέρος σου είναι επαναστατικό για οτιδήποτε φαίνεται να σε δένει. Ευτυχώς μόλις διαχειριστείς τη συγκέντρωση σου, τα επιχειρηματικά ένστικτα ή η αίσθηση του τι αξίζει τον χρόνο σου είναι ισχυρά.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στον τομέα του πνεύματός σου όλη μέρα λαχταράς περισσότερο χρόνο και φως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ταυτόχρονα η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε αυτήν την περιοχή του χάρτη σου σήμερα, προτρέποντας σε να είσαι παραγωγική και να έχεις τον έλεγχο. Το να μάθεις κάτι χρήσιμο μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσες να απολαύσεις μια σοβαρή μελέτη ή σκέψη. Είναι καλή ιδέα να διοχετεύσεις το πάθος σου σε έναν αξιόλογο σκοπό ή έργο.

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να διορθώσεις προβληματικούς τομείς, για να σημειώσεις πρόοδο σε ειδικά έργα ή σε σχέσεις, αλλά και για να κάνεις έναν οικονομικό προγραμματισμό . Έχεις την τάση να λειτουργείς ή να παρατηρείς από το παρασκήνιο προς το παρόν με τη Σελήνη στον ηλιακό 8ο οίκο σου όλη μέρα, αλλά διατηρείς μεγάλη δύναμη σε αυτήν τη θέση. Έχεις επίσης την τάση να αμφισβητείς τον εαυτό σου και να ερευνάς.

Λέων
Θα μπορούσες να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη στο να σχετίζεσαι και να συνδέεσαι καλά σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου όλη μέρα. Οι υποχρεώσεις σου προς κάποιον θα μπορούσαν να είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσεις τον εαυτό σου σε ασχολίες που σε ικανοποιούν πνευματικά. Επιδιώκεις περισσότερη ισορροπία και υπομονή και οι αλληλεπιδράσεις σου με ένα σημαντικό πρόσωπο μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις κάτι σχετικό με τον εαυτό σου και τη ζωή σου.

Παρθένος
Με τη Σελήνη στον ηλιακό 6ο οίκο σου όλη μέρα μπορείς να βοηθάς ή να υποστηρίζεις τους άλλους και επικεντρώνεσαι σε καθημερινές υποθέσεις. Οι επιδιώξεις υγείας και ευεξίας επίσης βρίσκονται στο επίκεντρο. Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αλλά σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό και δεν είσαι ικανοποιημένη με τη μονοτονία της ρουτίνα και μπορεί να είναι καλή ιδέα να βρεις τρόπους να παραμείνεις αφοσιωμένη. Η πιθανή δυσαρέσκεια μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για αλλαγές.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ευχαρίστησης, του ρομαντισμού και της δημιουργικής έκφρασης τονίζοντας την ανάγκη σου για αναψυχή. Ακόμα κι έτσι η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σε αυτήν την περιοχή του ηλιακού χάρτη σου και το να είσαι παραγωγική είναι επίσης σημαντικό για σένα. Η προσθήκη κάποιας δομής στον ελεύθερο χρόνο σου μπορεί να είναι χρήσιμη. Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου είναι επίσης σημαντική κυρίως σε θέματα που αφορούν στον έρωτα και το συναίσθημα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 4ο οίκο σου διεγείροντας την ανάγκη σου για προσωπικό χώρο και ασφάλεια. Επειδή η Σελήνη συναντά τον Κρόνο, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποια δουλειά πριν χαλαρώσεις. Ο Κρόνος σου υπενθυμίζει τις οικιακές σου υποχρεώσεις. Ενώ η προδιάθεση σου για το σπίτι σήμερα θα μπορούσε να συγκρουστεί με ένα σημαντικό άτομο ή με τις δικές σου ανάγκες για συντροφικότητα, είναι λογικό να κοιτάξεις μέσα σου πριν κάνεις σημαντικές αλλαγές.

Τοξότης
Ενώ είσαι περίεργη για πολλά διαφορετικά πράγματα σήμερα μπορεί να είναι πιο παραγωγικό αν βρεις κάτι, είτε πρόκειται για ένα θεαματικό έργο είτε μια ιδέα που μπορείς να το ακολουθήσεις ανεξάρτητα. Λίγη αυτοπειθαρχία χρειάζεται. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να ξυπνήσουν την ανάγκη να χειριστείς ένα θέμα αντί να το κρατήσεις για αργότερα. Η πρόσθετη προσοχή σε εποικοδομητικά και πρακτικά έργα μπορεί να είναι ανταποδοτική.

Αιγόκερος
Είσαι ιδιαίτερα συντονισμένη στην ανάγκη σου να χειριστείς ή να οργανώσεις τις πρακτικές σου υποθέσεις σήμερα. Το να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια ή στα χρήματα και τα προσωπικά σου υπάρχοντα μπορεί να είναι στο επίκεντρο και αρκετά ανταποδοτικό. Επωφελείσαι από το να σκέφτεσαι μπροστά και όχι να ασχολείσαι μόνο με τα άμεσα θέλω σου. Ίσως σε εμπνέει μια αίσθηση τακτικότητας και κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια να οργανώσεις τον χώρο της εργασίας σου.

Υδροχόος
Είναι πιθανό να βρεις μεγαλύτερη ικανοποίηση όταν ακολουθήσεις τον δικό σου ρυθμό σήμερα. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου, συναντώντας τον Κρόνο εκεί, αλλά και συγκρουόμενος με τον πλανητικό κυβερνήτη σου τον Ουρανό. Μπορεί να έχεις περισσότερες υποχρεώσεις από ότι συνήθως και να χρειάζεσαι μεγαλύτερη οργάνωση. Θα μπορούσες επίσης να αισθάνεσαι αμυντική απέναντι στα συναισθήματα ή τον προσωπικό χώρο σου ή να υπάρξουν διαταραχές προς τη διαχείριση.

Ιχθείς
Ενώ μπορεί να είσαι απασχολημένη σήμερα ο χρόνος που αφιερώνεις στη σκέψη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος για να επαναπροσανατολιστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη μέρα, υποδεικνύοντας την ανάγκη σου να κοιτάξεις μέσα ή πίσω σου αν ψάχνεις για απαντήσεις και μπορείς να απολαύσεις αυτήν τη στιγμή της ενδοσκόπησης. Ωστόσο η δυσαρέσκεια μπορεί να μεγεθυνθεί σήμερα για αυτό κάνε ένα διάλειμμα, αν είναι δυνατόν, προκειμένου να κάνεις τις σωστές κινήσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template