Σε νέους ιδιοκτήτες τα ακίνητα Ρέμου – Πηλαδάκη & Χανδρή – Στα αζήτητα η Ίριδα των Μπόμπολα

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022


Σε νέο ιδιοκτήτη κατέληξε το ακίνητο των κουμπάρων Αντώνη Ρέμου και Αντώνη Πηλαδάκη στο Κορωπί, το οποίο βγήκε στο σφυρί έναντι 514,8 χιλ. ευρώ και κατακυρώθηκε με ένα ευρώ διαφορά. Επισπεύδουσα ήταν η Τράπεζα Πειραιώς.

Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 22.390 τ.μ. άρτιο και οικοδομήσιμο, εκτός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης. Σημειώνεται πως για το συγκεκριμένο αγροτεμάχιο είχε εκδοθεί άδεια οικοδόμησης για ανέγερση τριώροφου κτιρίου η οποία όμως ποτέ δεν υλοποιήθηκε.

Η εταιρεία που βρέθηκε ανάμεσα στους οφειλέτες της τράπεζας ονομάζεται Ρ. & Π. Επενδύσεις Ακινήτων, εδρεύει στη Γλυφάδα και ιδρύθηκε από τον τραγουδιστή και τον επιχειρηματία το 2005. Το 2019 και το 2020 ο τζίρος της ήταν μηδενικός, αν και την τελευταία χρήση της οποίας τα οικονομικά στοιχεία είναι διαθέσιμα, έγραψε ζημιές σχεδόν 860 χιλ. ευρώ.


Σε νέα χέρια κατέληξε κι ένα ακίνητο της άλλοτε κραταιάς κυρίας της Ιπποτούρ και συζύγου του εφοπλιστή Ιωάννη Χανδρή, Αλεξάνδρας. Ο λόγος για μία μονοκατοικία – στολίδι στην Πλάκα, ιδιοκτησίας της Vecchia Κτηματικής μέχρι τη στιγμή της κατάσχεσης, στην οποία ρόλο είχε και η Αλεξάνδρα Χανδρή – Τερζή. Η εταιρεία έχει μηδενικά έσοδα και στο διοικητικό της συμβούλιο συμμετέχουν και στελέχη της πρώην εισηγμένης Ιπποτούρ. Το ακίνητο έφυγε από τα χέρια της Τράπεζας Πειραιώς έναντι 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ το το οποίο επιβλήθηκε η κατάσχεση φτάνει τα 516.500 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, στα αζήτητα έμεινε η Ίριδα Εκτυπωτική, το μεγαλύτερο καθετοποιημένο βιομηχανικό συγκρότημα εκτυπώσεων στην Ελλάδα και τη νοτιοανατολική Ευρώπη παρότι βγήκε σε πλειστηριασμό με έκπτωση. Η τιμή εκκίνησης ορίστηκε την τελευταία φορά έναντι 10,9 εκατομμυρίων, με επισπεύδουσα την Εθνική Τράπεζα ως εκπρόσωπος ομολογιούχων, υπέρ της οποίας υπάρχει και προσημείωση 58,5 εκατομμυρίων.

Το ακίνητο στο 20o χιλιόμετρο της Λεωφόρου Λαυρίου βρίσκεται σε οικόπεδο 62,4 στρεμμάτων και περιλαμβάνει τις εκτυπωτικές εγκαταστάσεις εφημερίδων, περιοδικών, διαφημιστικών, βιβλίων, αποθήκες χάρτου, τους χώρους τεχνικής υποστήριξης και τα γραφεία της διοίκησης.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template