Οικογένεια Λούβαρη: Άλλαξε χέρια η βίλα της Εκάλης

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022


Βγήκε σήμερα σε πλειστηριασμό η οικία της οικογένειας Λούβαρη στην Εκάλη, η οποία κατακυρώθηκε στις 900.001 ευρώ, δηλαδή με 1 ευρώ πάνω από την τιμή εκκίνησης.

Ο πλειστηριασμός, με επισπεύδουσα την Intrum, στρεφόταν κατά του επιχειρηματία Αλέξανδρου Λούβαρη και του πατέρα του Γιώργου Λούβαρη, πρώην στενού συνεργάτη του Σ. Κόκκαλη.
Τι περιλαμβάνει το ακίνητο

Πρόκειται για μεζονέτα η οποία έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 1406,41τ.μ. και η οποία περιλαμβάνει:

• Υπόγειο επιφάνειας 156,17τ.μ. αποτελούμενο από σαλόνι με κουζίνα σε ενιαία διάταξη, δωμάτιο υπηρεσίας, wc, sauna, αποθηκευτικό χώρο, λεβητοστάσια, ανελκυστήρα ατόμων και κοινόχρηστο χώρο στάθμευσης τεσσάρων οχημάτων.

• Ισόγειο εμβαδού 155,27τ.μ. που περιλαμβάνει σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα, καθημερινό καθιστικό με σκεπαστό αίθριο, χωλλ και λουτρό.

• Α’ όροφο επιφάνειας 127,715τ.μ. αποτελούμενο από δύο υπνοδωμάτια, wc και λουτρό.

• Δώμα εμβαδού 99,56τ.μ. που περιλαμβάνει δύο υπνοδωμάτια, wc, λουτρό και μικρό καθιστικό.

Σημειώνεται ότι όλα τα επίπεδα επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική κλίμακα και ανελκυστήρα. Στον διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο υπάρχει πισίνα επιφάνειας 50 τ.μ.

Με βάση τα στοιχεία της έκθεσης η μεζονέτα έχει ανεγερθεί το 1983 και από την εξωτερική αυτοψία που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση από πλευράς συντήρησης.

Το ακίνητο κουβαλάει υποθήκες από το 1990, αλλά και πέντε κατασχέσεις (από ΙΚΑ, Εφορίες κ.λπ.), με την τελευταία στις 10 Φεβρουαρίου 2022, για 200.000 ευρώ (μέρος της συνολικής απαίτησης).Η προϊστορία

Ο Γιώργος Λούβαρης υπήρξε φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, στενός συνεργάτης του Σ. Κόκκαλη (σε ηγετικές θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, επί εποχής Κόκκαλη), ενώ το όνομά του ενεπλάκη στο σκάνδαλο Κοσκωτά, για το οποίο και αθωώθηκε, αλλά και σε εκείνο για τις προμήθειες των πυραύλων «Μάτζικ 2» από την Πολεμική Αεροπορία, για το οποίο επίσης αθωώθηκε από το Εφετείο. Ο Αλέξανδρος Λούβαρης είναι επιχειρηματίας.


Πριν από την κρίση είχε ανοίξει μαζί με συνεταίρους κατάστημα της τουρκικής αλυσίδας εστιατορίων κεμπάπ, Tike, στην Κηφισιά, μετά το εστιατόριο-μπαρ «Faro Capo», ενώ σήμερα δηλώνει CEO στην Alpha net consultants Ltd, Co-founder & Vice President στη Mercato Blockchain AG, CEO στην Adventus P.C. Holdings, αλλά και ιδιοκτήτης της Namdo trading Ltd.   
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template