Προσοχή: Απατεώνες στήνουν καρτέρι στην Πέτρου Ράλλη – Το κόλπο με τους υαλοκαθαριστήρες

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022


Η κίνηση που δημιουργείται στο συγκεκριμένο σημείο και τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα είναι η ιδανική συνθήκη δράσης των μελών της σπείρας
Η εικόνα είναι εντυπωσιακή. Εκατοντάδες σπασμένοι υαλοκαθαριστήρες πεταμένοι στην άκρη του δρόμου. Πρόκειται για το… αποτύπωμα της σπείρας που δρα στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό αλλά και κάτω από τη γέφυρα Ροσινιόλ.

«Είναι 5 – 6 άτομα και σου ζητάνε να σου αλλάξουν υαλοκαθαριστήρες» λένε στο MEGA αυτόπτες μάρτυρες.


Πώς εξαπατούν οδηγούς

Ανυποψίαστοι οδηγοί σταματούν στο κόκκινο φανάρι και λίγο αργότερα η σπείρα τούς έχει κλέψει κινητά, τσάντες κι ό,τι άλλο υπάρχει στο εσωτερικό.

«Ορμάνε επάνω στα αυτοκίνητα και σου λένε να στα αλλάξουμε, τους υαλοκαθαριστήρες. Έρχεται σε εμένα ένας και μου λέει: ‘άρχοντα να στα αλλάξουμε’, του λέω: ‘όχι είναι καινούργια’. Πιάνει τον υαλοκαθαριστήρα τον έναν και του κάνει μία έτσι και ξηλώνει και λέει: ‘κοίταξε χαλασμένος είναι’. Είναι πολλοί και ο ένας έρχεται στο τζάμι και σου κάνει αυτή τη ζημιά για να αλλάξεις το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα και μόλις κατεβαίνει ο οδηγός κάτω να του φωνάξει ή να το αλλάξει, υπάρχει πίσω άλλος ή άλλοι που ανοίγουν πίσω τις πόρτες που ό,τι βρούνε τα παίρνουν και εξαφανίζονται».
«Είναι αμέτρητοι»

Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του «LIVE NEWS» φαίνονται αμέτρητοι υαλοκαθαριστήρες. Αν αναλογιστεί κανείς σε πόσα αυτοκίνητα αντιστοιχούν, ποιος ξέρει πόσοι οδηγοί αντιλήφθηκαν ότι τα υπάρχοντά τους είχαν κάνει φτερά από το όχημά τους, όταν ήταν ήδη όμως, πολύ αργά.

Η κίνηση που δημιουργείται στο συγκεκριμένο σημείο και τα μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα είναι η ιδανική συνθήκη δράσης των μελών της σπείρας.

Όσους πάλι οδηγούς δεν καταφέρνουν να τους ξεγελάσουν ώστε να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, τούς βάζουν να πληρώσουν την αλλαγή του δήθεν σπασμένου τους υαλοκαθαριστήρα, δίνοντας στους απατεώνες από 20 ως 40 ευρώ.

Οδηγοί που περνούν συχνά από τις συγκεκριμένες διασταυρώσεις ισχυρίζονται ότι η σπείρα δρα ήδη αρκετούς μήνες, με τις Αρχές να αναζητούν τα μέλη της.
Δείτε το ρεπορτάζ


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template