Οι Αλβανοί μισθοφόροι στην Ουκρανία αμείβονται 2.000 δολ. τον μήνα και έως 35.000 δολ. οι επίλεκτες δυνάμεις της Δύσης

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022


Έως και το 70% των ουκρανικών δυνάμεων στην πρώτη γραμμή του Luhansk ειδικά προς την κατεύθυνση του Svatovo είναι μισθοφόροι.

Σχεδόν το 60%, φτάνοντας ήδη το 70% των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι μισθοφόροι, ειδικά από την Ανατολική Ευρώπη αλλά και από την Δυτική Ευρώπη.
Ωστόσο οι αμοιβές των μισθοφόρων δεν είναι αναλογικές.
Οι Αλβανοί μισθοφόροι αμείβονται από 2.000 έως 3.000 δολάρια και επίλεκτες δυνάμεις από ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν 35.000-40.000 δολάρια το μήνα.

Για μια ακόμη φορά, οι Αλβανοί εμφανίζονται οι φθηνότεροι μισθοφόροι μαζί με τους Σύριους και Ιρακινούς.

Οι Ρωσικές δυνάμεις καταφέρνουν σοβαρά πλήγματα στον Ουκρανικό στρατό

Τα ρωσικά στρατεύματα χτυπούν πέντε θέσεις διοίκησης των Ουκρανικών δυνάμεων σκοτώνοντας περίπου 100 ουκρανούς στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων μισθοφόρων, σε επίθεση με πυραύλους στην περιοχή Kupyansk.
«Τα πλήγματα από επιχειρησιακά-τακτικά και στρατιωτικά αεροσκάφη, πυραύλους και πυροβολικό έπληξαν πέντε θέσεις διοίκησης του ουκρανικού στρατού στις περιοχές της πόλης Kharkiv, τις κοινότητες Kramatorsk στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, Nikopol στην περιοχή Dnepropetrovsk, Zelyony Gai στο την περιοχή Kherson και το Bereznegovatoye στην περιοχή Mikolayev, καθώς και 43 μονάδες πυροβολικού, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό σε 157 περιοχές.

Τα χτυπήματα κατέστρεψαν επίσης πέντε αποθήκες πυρομαχικών και όπλων στις περιοχές των οικισμών Torskoye, Malinovka και Zhelannoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, Dimitrovo στην περιοχή Zaporozhye και Shevchenko στην περιοχή Mikolayev.
Τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν ένα ουκρανικό αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα Buk-M1 στο Donetsk.
Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις έπληξαν το αρχηγείο της Διοίκησης της Ουκρανικής Αεροπορίας στα νοτιοδυτικά προάστια του Δνείπερου.

Οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν περίπου 100 Ουκρανούς στρατιώτες, συμπεριλαμβανομένων μισθοφόρων, σε επίθεση με πυραύλους στην περιοχή Kupyansk.

«Στην κατεύθυνση Kupyansk, στις περιοχές των οικισμών Dvurechnaya, Petropavlovka και Kupyansk στην περιοχή Kharkiv, οι πυραυλικές επιθέσεις κατά των ομάδων ανθρώπινου δυναμικού της 14ης και 92ης μηχανοκίνητης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού εξολόθρευσαν έως και 100 στρατιώτες και μισθοφόρους

Τα ρωσικά στρατεύματα εξαπέλυσαν πυραυλικά πλήγματα κατά των εργαστηρίων επισκευής αεροσκαφών του εργοστασίου Motor Sich στην περιοχή Zaporozhye και κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών του ουκρανικού στρατού, ένα σύστημα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης HIMARS, καθώς και δύο ουκρανικά ελικόπτερα Mi-24».

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις πραγματοποίησαν πλήγματα κατά των τριών ταξιαρχιών του ουκρανικού στρατού στις περιοχές Krivoi Rog και Andreyevka, σκοτώνοντας έως και 250 Ουκρανούς.
«Στις περιοχές Krivoi Rog και Andreyevka, τα πλήγματα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατά μονάδων της 24ης μηχανοκίνητης, 17ης τεθωρακισμένης και 128ης ταξιαρχίας ορεινής επίθεσης του ουκρανικού στρατού στις περιοχές των οικισμών Belaya Krinitsa, Arkhangelskoye, Lyubimovka και Nizolotaya Baltaska κατέστρεψαν, 12 οχήματα μάχης πεζικού, 20 οχήματα και σκότωσαν 250 στρατιώτες.

Στην περιοχή του οικισμού Aleksandrovka στην περιοχή Dnepropetrovsk, ένα ραντάρ ενός πυραυλικού συστήματος εδάφους-αέρος S-300 καταστράφηκε».

Τα ρωσικά στρατεύματα σκότωσαν περισσότερους από 120 ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Krasny Liman, χτυπώντας την 66η μηχανοκίνητη ταξιαρχία του ουκρανικού στρατού.

Οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν οκτώ ουκρανικά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, κατέστρεψαν δύο βαλλιστικούς πυραύλους Tochka-U και εννέα πυραύλους HIMARS και Olkha.


Συντριπτικές οι απώλειες των Ουκρανών

Συνολικά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέστρεψαν 312 ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη, 157 ελικόπτερα, 2.145 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 379 συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος, 5.336 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 860 συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης και 3.445 πυροβόλα όπλα, όλμους και 6.226 ειδικά στρατιωτικά μηχανοκίνητα οχήματα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής τους επιχείρησης στην Ουκρανία
.

www.bankingnews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template