Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Ξαφνικά στο Νοσοκομείο με φρικτούς πόνους στο στήθος ο Benjamin Netanyahu. Είχε κάνει 4 εμβόλια Pfizer


Ξαφνικά ο 4 φορές εμβολιασμένος με εμβόλια COVID-19 πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu
ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την ηγεσία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συναγωγής του Yom Kippur.

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Αναφορά χωρίς πηγή λέει ότι είχε φρικτούς πόνους στο στήθος.

Σύμφωνα με δήλωση εκ μέρους του αρχηγού του κόμματος Likud, ο Netanyahu 72 ετών, άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των προσευχών, στη Μεγάλη Συναγωγή της Ιερουσαλήμ.

Η δήλωση ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε πολλούς ελέγχους στη συναγωγή, πριν αποφασίσει να πάει στο Ιατρικό Κέντρο Shaare Zedek της πόλης. Ήταν ακόμα στο νοσοκομείο αργότερα το βράδυ της Τετάρτης.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου Kan χωρίς πηγή, ο Netanyahu υπέφερε από φρικτούς πόνους στο στήθος!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον οδηγό του.

Eδώ ο πρώην πρωθυπουργός λαμβάνει το πρώτο τρύπημα του “ασφαλούς και αποτελεσματικού”




Ο πρωθυπουργός Yair Lapid ευχήθηκε στον Netanyahu ταχεία ανάρρωση.

Το Ισραήλ πηγαίνει στις πέμπτες εκλογές σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια την 1η Νοεμβρίου. Ο Netanyahu διεκδικεί να εκδιώξει τον Lapid, έχοντας διατελέσει πρωθυπουργός για 12 συνεχόμενα χρόνια από το 2009-21.

Το Ισραήλ κλείνει κάθε χρόνο στο Yom Kippur, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς να διακόπτουν τη λειτουργία τους κατά τη διάρκεια των διακοπών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...