O τρομακτικός Elon απέλυσε πριν το καλημέρα τα κορυφαία στελέχη του Τwitter. O CEO Parag Agrawal, ο CFO Ned Segal και....

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022


Κινούμενος όπως ακριβώς όφειλε να κάνει ο Elon Musk απέλυσε πριν το καλημέρα τα κορυφαία στελέχη του Twitter οι οποίοι ήταν οι κατ΄εξοχήν τα πρόσωπα που επέβαλλαν την λογοκρισία στη πλατφόρμα και περνούσαν την αριστερίλα η οποία είναι γραμμή Biden και των χορηγών-εντολέων του Δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ.



Βy The Wrong Man

Το επόμενο διάστημα θα δείξει εάν οι εν λόγω αποκεφαλισμοί είχαν κατά κάποιο τρόπο τη συναίνεση της Εταιρίας στην οποία ανήκει έως τώρα η πλατφόρμα (αλλά και ο κόσμος!)

Ας δούμε ποιους αποκεφάλισε ο δισεκατομμυριούχος νέος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) Parag Agrawal και ο CFO Ned Segal αποχωρούν.


Ο κ. Musk απέλυσε επίσης την Vijaya Gadde, την κορυφαίο νομικό και πολιτικό στέλεχος του Twitter, καθώς και τον Sean Edgett, γενικό σύμβουλο.

Ο Elon Musk απέλυσε ακόμη πολλά στελέχη της Twitter Inc. αφού ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας, σύμφωνα με άτομα που γνωρίζουν το θέμα, κλείνοντας μια ασυνήθιστη εταιρική μάχη και δημιουργώντας μια από τις πιο σημαίνουσες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο για πιθανή ευρεία αλλαγή-θα γράψουν στη Τhe Wall Street Journal οι Lauren Thomas και Alexa Corse.

Ο κ. Musk συμφώνησε αρχικά να αγοράσει το Twitter τον Απρίλιο για 44 δισεκατομμύρια δολάρια, στη συνέχεια απείλησε να αποχωρήσει από τη συμφωνία, προτού αντιστρέψει την πορεία του ξανά αυτόν τον μήνα και δεσμευτεί να ολοκληρώσει την εξαγορά.

Προηγουμένως είχε δηλώσει δυσαρέσκεια με ορισμένες από τις κορυφαίες επιλογές στο Twitter, κάποια στιγμή απαντώντας σε ένα tweet του κ. Agrawal με ένα emoji με κακία.

Χρησιμοποίησε επίσης τον ιστότοπο για να κοροϊδέψει την κα Gadde, το κορυφαίο νομικό αφεντικό, δημοσιεύοντας στο Twitter μια εικόνα επικαλυμμένη με κείμενο που επαναλαμβανόταν ότι το Twitter είχε μια αριστερή πολιτική προκατάληψη.

(Aυτή η αριστερίλα είναι η γραμμή Biden και των χορηγών του Δημοκρατικού κόμματος-όχι για καλό σου)

Δεν ήταν αμέσως σαφές ποιοι θα κάλυπταν τις κορυφαίες θέσεις που έμειναν κενές από τις αποχωρήσεις της Πέμπτης. Το CNBC ανέφερε νωρίτερα τις αποχωρήσεις του κ. Agrawal και του κ. Segal.

Η συμφωνία, στην οποία το Twitter θα γίνει ξανά ιδιωτική εταιρεία, προσθέτει στην εκτεταμένη επιχειρηματική εμβέλεια του κ. Musk, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία της Tesla Inc., της πολυτιμότερης εταιρείας αυτοκινήτων στον κόσμο, και της εταιρείας πυραύλων Space Exploration Technologies Corp., ή SpaceX. μεταξύ άλλων προσπαθειών.

Ο κ. Μusk, ο οποίος είχε γίνει ο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος του Twitter, είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα πλήρωνε για την εξαγορά κυρίως με μετρητά, ορισμένα με συνεισφορά συνεπενδυτών και χρέος 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το κλείσιμο της συμφωνίας τερματίζει ένα πολύμηνο έπος για το αν ο κ. Μusk θα αγόραζε ή όχι την εταιρεία. Η συμφωνία θέτει επίσης μια από τις πιο εξέχουσες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο υπό τον έλεγχο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Ένας αυτοαποκαλούμενος “απολυτάρχης” της ελευθερίας του λόγου, ο κ. Μusk έχει δεσμευτεί να περιορίσει τη συγκράτηση του περιεχομένου υπέρ της έμφασης στην ελευθερία του λόγου. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση κινδυνεύει να προκαλέσει συγκρούσεις με ορισμένους διαφημιστές, πολιτικούς και χρήστες που θα προτιμούσαν μια πιο μετρημένη πλατφόρμα.

Σε ένα μήνυμα προς τους διαφημιστές στο Twitter την Πέμπτη, ο κ. Μusk είπε ότι αγόραζε την εταιρεία για να «έχει μια κοινή ψηφιακή πλατεία της πόλης, όπου ένα ευρύ φάσμα πεποιθήσεων μπορεί να συζητηθεί με υγιή τρόπο». Είπε ότι το Twitter «δεν μπορεί να γίνει ένα ελεύθερο για όλους τοπίο κόλασης, όπου τα πάντα μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες!».

Ο κ. Μusk είπε ότι η πλατφόρμα πρέπει να είναι «ζεστή και φιλόξενη για όλους» και πρότεινε ότι το Twitter θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες «να επιλέξουν την επιθυμητή εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως μπορείτε να επιλέξετε, για παράδειγμα, να βλέπετε ταινίες ή να παίζετε βιντεοπαιχνίδια από όλες τις ηλικίες“.



Parag Agrawal CEO. Τέλος




Vijaya Gadde-νομική (και πολιτική) σύμβουλος. Τέλος.




Ned Segal-CFO. Τέλος.




Sean Edgett-Γενικός σύμβουλος. Τέλος.




Το Twitter, και ο Elon Musk ετοιμάζονται για μια άνευ προηγουμένου νομική μάχη για την κατάρρευση της συμφωνίας.
Oι δύο πλευρές αναμένεται να παλέψουν πάνω από μια συμφωνία 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο δικαστήριο του Delaware.

Με αυτό τον τρόπο ξεκινoύσε παλαιότερο ρεπορτάζ της η Cara Lombardo στη Τhe Wall Street Journal περιγράφοντας μία δικαστική τιτανομαχία.

Η συνέχεια είναι εξίσου ανατρεπτική με τον πρωταγωνιστή της.

Tρολάροντας τον εαυτό του ακόμη και όταν πρόκειται να πληρώσει 13 δις για την εξαγορά του Twitter, το οποίο σύμφωνα με το Bloomberg θα περάσει στα χέρια του έως τις 17.00 της 28ης Οκτωβρίου, ο Elon Musk ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν νιπτήρα.

«Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το».



H ETAIΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ “ΑΝΗΚΕΙ” Ο ΚΟΣΜΟΣ





Σε ποιους έκανε τη προσφορά; Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες-μεγαλομέτοχοι του Twitter;



Kαι κυρίως ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος του Twitter;





Στη κορυφή των μεγαλομετόχων του Twitter βρίσκεται το Vanguard Group. H εταιρία στην οποία “ανήκει ο κόσμος”


Το Vanguard Group βρίσκεται επίσης ανάμεσα στους κορυφαίους μετόχους των Pfizer, Facebook, New York Times, CNN και ούκ έστιν αριθμός διασήμων brands.








Τουλάχιστο, ενδιαφέρον.

Το όνομά του είναι John C. Bogle. Πρόκειται για τον θρυλικό ιδρυτή του Vanguard Group.



Ο John C. Bogle, ο οποίος ίδρυσε το Vanguard Group of Investment Companies το 1974 και το οδήγησε σε μια γιγάντια εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων, με περιουσιακά στοιχεία 4,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων (αποτίμηση 2019) πέθανε στο σπίτι του στο Bryn Mawr της Pennsylvania την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019. Ήταν 89 ετών.

Ο προσωπικός του βοηθός, Michael Nolan, είπε ότι η αιτία ήταν ο καρκίνος του οισοφάγου. Ο κ. Bogle, ο οποίος είχε παλέψει με ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα και είχε αρκετές καρδιακές προσβολές, έλαβε μεταμόσχευση καρδιάς το 1996.

Ο John Clifton Bogle γεννήθηκε στο Montclair, N.J., στις 8 Μαΐου 1929. Ένας δίδυμος αδερφός, ο David, πέθανε το 1994.

Ο κ. Bogle αποφοίτησε από την Ακαδημία Blair στο Blairstown, N.J., και, το 1951, από το Princeton. Ήταν υπότροφος και στα δύο.

Ο κ. Bogle έχτισε τη Vanguard, η οποία εδρεύει στο Malvern της Pennsylvania με μια πεποίθηση ακρογωνιαίο λίθο που ήταν ανάθεμα για τις περισσότερες εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων: ότι μακροπρόθεσμα, οι περισσότεροι διαχειριστές επενδύσεων δεν μπορούν να ξεπεράσουν τους γενικούς μέσους όρους της αγοράς. Δημοσίευσε και έγινε ο κύριος υποστηρικτής της τιμαριθμικής αναπροσαρμογής, της πρακτικής της δομής ενός επενδυτικού χαρτοφυλακίου για να αντικατοπτρίζει την απόδοση ενός κριτηρίου της αγοράς, όπως ο χρηματιστηριακός δείκτης Standard & Poor’s 500.

«Το Indexing ήταν η αρμοδιότητα των θεσμικών επενδυτών, αλλά ο Jack Bogle δημιούργησε την έκδοση για καταναλωτές», δήλωσε ο Daniel P. Wiener, συντάκτης του The Independent Adviser for Vanguard Investors, ενός ενημερωτικού δελτίου και ενός ιστότοπου που παρακολουθεί την εταιρεία για δεκαετίες. «Έκανε τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν τα έξοδα και τους είπε ότι το κόστος βγαίνει από την αρχή».

«Οι ιδέες μου είναι πολύ απλές», είπε στον οικονομικό αρθρογράφο Jeff Sommer των New York Times το 2012. «Στην επένδυση, παίρνεις αυτό που δεν πληρώνεις. Το κόστος έχει σημασία. Έτσι, οι έξυπνοι επενδυτές θα χρησιμοποιήσουν κεφάλαια με δείκτη χαμηλού κόστους για να δημιουργήσουν ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο μετοχών και ομολόγων και θα παραμείνουν στην πορεία. Και δεν θα είναι αρκετά ανόητοι ώστε να πιστεύουν ότι μπορούν να ξεπερνούν συνεχώς την αγορά».

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με αυτό. Από το 1984, λιγότερα από τα μισά από τα ενεργά διαχειριζόμενα αμοιβαία κεφάλαια που επενδύουν σε ένα ευρύ φάσμα αμερικανικών μετοχών έχουν ξεπεράσει σε απόδοση το Vanguard 500 Index Fund, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, με περισσότερα από 441 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση, σύμφωνα με τη Vanguard.

Το πλεονέκτημα της Vanguard προήλθε από την ασυνήθιστη εταιρική δομή που υιοθέτησε ο κ. Bogle. Η Vanguard διαχειριζόταν τα τιμαριθμοποιημένα αμοιβαία κεφάλαιά της στο κόστος, χρεώνοντας στους επενδυτές προμήθειες που ήταν πολύ χαμηλότερες από αυτές σχεδόν όλων των αντιπάλων της.


Ο κ. Bogle προχώρησε επίσης ένα βήμα παραπέρα διαφοροποιώντας τη Vanguard από άλλες εταιρείες που χορηγούν αμοιβαία κεφάλαια. Σε αντίθεση με μια εταιρεία διαχείρισης, η οποία στις περισσότερες περιπτώσεις ελέγχει το συγκρότημα αμοιβαίων κεφαλαίων και παρέχει όλες τις επενδυτικές, διοικητικές και marketing υπηρεσίες που απαιτούνται στις δραστηριότητές της, η Vanguard μοιάζει περισσότερο με μια εταιρεία αλληλασφάλισης, η οποία ανήκει σε επενδυτές στα αμοιβαία κεφάλαια, τα οποία απασχολούν τους δικούς τους αξιωματούχους και το προσωπικό. Αυτοί οι εργαζόμενοι είναι υπεύθυνοι έναντι των διευθυντών των ταμείων.
Ο κ. Bogle υποστήριξε ότι τα ταμεία Vanguard ήταν επομένως εντελώς ανεξάρτητα από τους συμβούλους τους και λειτουργούσαν αποκλειστικά προς το συμφέρον των μετόχων — ικανά να παρακολουθούν τα επενδυτικά αποτελέσματα αντικειμενικά, να διαπραγματεύονται τις συμβουλευτικές αμοιβές «σε απόσταση μεταξύ τους» και να αλλάζουν συμβούλους εάν χρειάζεται.

«Ο John Bogle άλλαξε μια βασική βιομηχανία προς τη βέλτιστη κατεύθυνση», έγραψε ο Paul A. Samuelson, ο βραβευμένος με Nobel οικονομίας του 1970, σε έναν πρόλογο του «Bogle on Mutual Funds» (1993). «Για πολύ λίγους μπορεί να ειπωθεί αυτό».

Η ανώτερη απόδοση των αμοιβαίων κεφαλαίων Vanguard προσέλκυσε πλήθος επενδυτών και περιουσιακών στοιχείων. Τα τελευταία τρία χρόνια της δεκαετίας του 1990, η Vanguard έλαβε περισσότερα νέα χρήματα από επενδυτές από ό,τι οι επόμενες τρεις μεγαλύτερες εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων μαζί.

Η σταθερή ανάπτυξη της Vanguard παρήγαγε πλούτο για τον κ. Bogle, αλλά όχι στον βαθμό που θα μπορούσε να είχε κάνει μια άλλη ιδιοκτησιακή δομή. Για παράδειγμα, ο Edward C. Johnson III, ο πρόεδρος της Fidelity Investments, έχει καθαρή περιουσία 7,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes. Η καθαρή περιουσία του κ. Bogle εκτιμήθηκε γενικά σε 80 εκατομμύρια δολάρια το 2018.


Οι περισσότερες εταιρείες αμοιβαίων κεφαλαίων ξοδεύουν τεράστια ποσά για να προσελκύσουν νέους πελάτες. Ωστόσο, ο κ. Bogle απέφυγε τη σκέψη που βασίζεται στο προϊόν και το marketing μεγάλου μέρους του κλάδου που εξαπλώθηκε με την έκρηξη των πωλήσεων αμοιβαίων κεφαλαίων αυτή τη δεκαετία.

«Δεν επιτρέπεται ποτέ να χρησιμοποιούμε τη λέξη «προϊόν», είπε σε μια συνέντευξη το 1995. «Ακούγεται σαν οδοντόκρεμα και μπύρα».

Οι 8 βασικοί κανόνες επένδυσης του Bogle

Η απλότητα βρισκόταν στον πυρήνα της επενδυτικής φιλοσοφίας του κ. Bogle.

Eίχε μοιραστεί με τους αναγνώστες τους 8 βασικούς του κανόνες επένδυσης:

Επιλέξτε κεφάλαια χαμηλού κόστους

Εξετάστε προσεκτικά το πρόσθετο κόστος των συμβουλών

Μην υπερεκτιμάτε τις προηγούμενες επιδόσεις του αμοιβαίου κεφαλαίου

Χρησιμοποιήστε τις προηγούμενες επιδόσεις για να προσδιορίσετε τη συνέπεια και τον κίνδυνο

Προσοχή στους stars διαχειριστές αμοιβαίων κεφαλαίων (Μια προειδοποιητική ιστορία είναι αυτή του Anthony Bolton, ο οποίος ήταν αναμφισβήτητα ο πιο λαμπερός σταρ όταν διαχειριζόταν το ταμείο ειδικών καταστάσεων στο Fidelity. Ωστόσο, δεν κατάφερε να επαναλάβει την επιτυχία του όταν άλλαξε εστίαση στην Κίνα και έκτοτε ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αποσυρθεί από τη διαχείριση κεφαλαίων)

Προσοχή στο μέγεθος του ενεργητικού

Μην κατέχετε πάρα πολλά κεφάλαια

Αγοράστε το χαρτοφυλάκιό σας και κρατήστε το


Η φήμη του ως σφιχτός στα οικονομικά ήταν καλά κερδισμένη. Στο πρωινό με έναν δημοσιογράφο το 1993, σε ένα προαστιακό εστιατόριο της Φιλαδέλφειας κοντά στα κεντρικά γραφεία της Vanguard, ο κ. Bogle κατάλαβε ότι θα ξεπερνούσε το κόστος του μπουφέ με 5,95 δολάρια παραγγέλνοντας από το μενού. Αν είχε μια συνάντηση νωρίς το πρωί στη Νέα Υόρκη, θα έπαιρνε νωρίς το λεωφορείο Amtrak Metroliner αντί να πληρώσει για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Manhattan.

Παραιτήθηκε επίσημα από διευθύνων σύμβουλος της Vanguard τον Ιανουάριο του 1996 και παρέμεινε πρόεδρος μέχρι το τέλος του 1999. Ο Μortimer Tim Buckley είναι ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος.

Ο κ. Bogle παντρεύτηκε την Eve Sherrerd το 1956. Απέκτησε 4 κόρες, τη Barbara Bogle Renninger, τη Jean Bogle, τη Nancy Bogle St. John και τη Sandra Bogle Marucci, δύο γιους, τον John Jr. και τον Andrew, 12 εγγόνια και έξι δισέγγονα.

Ο κ. Bogle έδινε τακτικά τον μισό μισθό του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

«Η μόνη μου λύπη για τα χρήματα», είπε το 2012, «είναι ότι δεν έχω περισσότερα να δώσω».



Σήμερα επικεφαλής του Vanguard Group είναι ο κ. Mortimer “Tim” J. Buckley.

Τον κ. Tim Buckley και τη νομική ομάδα του θα βρει απέναντί του ο κ. Εlon Musk.

Ο κ. Buckley είναι ο τέταρτος διευθύνων σύμβουλος της Vanguard από την ίδρυσή της το 1975. Ο αρχικός ιδρυτής της εταιρείας, John C. Bogle, πίστευε ακράδαντα στην ιδέα ότι μια εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων δεν πρέπει να έχει εξωτερικούς ιδιοκτήτες. Για το σκοπό αυτό, ξεκίνησε τη Vanguard ως εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων ιδιοκτησίας πελατών στην οποία οι μέτοχοι κατέχουν τα κεφάλαια και τα αμοιβαία κεφάλαια κατέχουν τη Vanguard.



Ο κ. Buckley εγκρίθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο του The Vanguard Group το 2017 για να αναλάβει τη θέση του CEO της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2018. Κληρονόμησε μια εταιρεία που είχε τριπλασιάσει τα περιουσιακά της στοιχεία υπό την ηγεσία του Bill McNabb και επέβλεπε 4,4 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Την εποχή του διορισμού του ως Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Buckley είπε: «Μου αρέσει που όλοι μας ακολουθούν. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι επενδύουν και το βγάζουμε πέρα ​​από τα σύνορα οποιασδήποτε χώρας», σύμφωνα με το Charlotte Observer.

Η εκπαίδευση του Buckley περιλαμβάνει πτυχίο οικονομικών από το Harvard College καθώς και MBA από το Harvard Business School. Οι ρόλοι που έχει αναλάβει στο Vanguard περιλαμβάνουν:Chief Information Officer from 2001–2006
Head of Retail Investor Group from 2006–2012
Chief Investment Officer from 2013–2018

Στη πραγματικότητα ο κ. Buckley καλείται να διαχειριστεί ταυτόχρονα την κερδοφόρα επιβίωση των Twitter και Pfizer εν μέσω μιας καταιγίδας πληροφοριών που θέλουν τα εμβόλια τόσο της Pfizer (όσο και της Moderna) αναποτελεσματικά για την αντιμετώπιση μίας δυστοπικής προέλευσης πανδημίας για την οποία η πλειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και ο κορυφαίος Aμερικανός καθηγητής του Columpia, Jeffrey David Sachs πιστεύουν ότι είναι προιόν εργαστηριακού ιού δλδ κατασκευασμένου από ανθρώπινο χέρι και αυτό που απομένει είναι να δούμε εάν από ατύχημα ή επίτηδες εξαπολύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας.

Η αποστολή του κ. Buckley-κεντρική photo, δεν είναι εύκολη σε έναν κόσμο που μας εκπλήσσει καθημερινά, είτε με δολοφονίες όπως η πρόσφατη του πρώην Ιάπωνα Πρωθυπουργού, είτε με ξέσπασμα πολέμων (ένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας παίζει πλέον ψηλά στην agenda), είτε μιας παγκόσμιας καταιγίδας λαικής οργής με άγνωστη κατάληξη.

Παρά την παγκόσμια επικοινωνιακή προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων, όποια κι εάν ήταν η αποστολή τους φαίνεται να αποτυγχάνει και οι μεν και οι δε θα πρέπει να διαχειριστούν πλέον τις συνέπειες.

Όλα πλέον μοιάζουν να είναι θέμα χρόνου. Κι αυτό που μένει να δούμε είναι εάν ο χρόνος θα ευνοήσει την Vanguard ή τον τολμηρό Musk. Ακόμη κι εν μέσω πολέμου που θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε παγκόσμιο.

Ζούμε εποχές για ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες όπως έλεγε και η αγγελία του κ. Musk όταν ζητούσε μπαρουτοκαπνισμένους δικηγόρους για την νομική ομάδα του.

–Στείλτε μου ένα ασυνήθιστο και ξεχωριστό σημείο υπεροχής σας που χαρακτήρισε το πιο σπουδαίο ως τώρα επίτευγμά σας…, πρότεινε ο κ. Musk.

Ήταν τέτοια η προπαγάνδα υπέρ των εμβολίων COVID-19 που έπνιγε φωνές που κανείς δεν μπορεί εύκολα να παραβλέψει όπως τα επιχειρήματα του κ. Cory Zue μέσα από το άρθρο του που δημοσιεύσαμε τον Ιανουάριο του 2022.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template