ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ -Τα ζώδια σήμερα 13 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η εστίαση στο σπίτι, την οικογένεια και τα προσωπικά θέματα μπορεί να είναι ευεργετική και καταπραϋντική σήμερα. Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον κατά διαστήματα σήμερα, αλλά η προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμη κριτική ή σκέψη. Μια επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια υγιή δόση ειλικρίνειας στον εαυτό σου ή μια νέα πληροφόρηση σχετικά με μια σχέση ή ένα εγχείρημα. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εστιάσεις σε δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση.


Ταύρος
Μερικές στιγμές μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι συντονισμένη. Μπορεί οι επικοινωνίες να μην είναι ιδανικές σήμερα και ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις καλό προγραμματισμό από πριν για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ο ανταγωνισμός μπορεί να παρεμποδίζει την υγιή επικοινωνία. Ευτυχώς επωφελείσαι από τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ενισχύει το κίνητρο και τις δεσμεύσεις σου. Τα συναισθήματα σου για ένα άτομο ή ακόμα και για ένα έργο ή μια ιδέα τείνουν να εντείνονται σήμερα και να είναι πιο ευχάριστα.

Δίδυμοι
Σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να εστιάσεις την ενέργεια σου σε κάτι ιδιαίτερο. Θα μπορούσες να βρεις ένα έργο ιδιαίτερα συναρπαστικό και ίσως θελήσεις να το εξερευνήσεις περισσότερο. Οι ερευνητικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα και ακόμα κι αν δεν τα καταφέρεις κάπου, απολαμβάνεις τη διαδικασία. Η σημερινή όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα έχει να κάνει με το να εστιάσεις σε αυτό που αγαπάς.

Καρκίνος
Η μέρα σε ωθεί να ακολουθήσεις ένα πάθος σου. Οι σχέσεις βελτιώνονται με περισσότερη εστίαση, παρουσία και συμμετοχή. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται ενισχύοντας την ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι και να βάζεις σωστές προτεραιότητες. Η εμπιστοσύνη στην ικανότητα σου να επιλύεις συγκρούσεις ή να ξεπερνάς τα εμπόδια φαίνεται να είναι ο λόγος για καλή τύχη. Μια σύνδεση μπορεί να είναι σημαντική και ουσιαστική. Είσαι έτοιμη να αφιερωθείς με την καρδιά σου σε μια δημιουργική δουλειά που αγαπάς.


Λέων
Αναζητάς περισσότερο βάθος στις αλληλεπιδράσεις σου ή νόημα στις δραστηριότητες σου με τη σημερινή διέλευση της Αφροδίτης – Πλούτωνα. Υπάρχει κάποια ανυπομονησία σήμερα που σχετίζεται κυρίως με τον τρόπο που επικοινωνείς. Ωστόσο μπορεί να διαπιστώσεις ότι είσαι σε καλή φόρμα αν εστιάσεις σε ένα έργο ή μια δραστηριότητα που σου αρέσει και που σχετίζεται κυρίως με την οικογένεια και το σπίτι. Κοιτάς τον εαυτό σου και τις ανάγκες ή τις επιθυμίες σου με περισσότερη ειλικρίνεια, κάτι που σε ωφελεί πολύ.

Παρθένος
Τα άγχη μπορεί να είναι η ρίζα της ανυπομονησίας σήμερα, καθώς μπορεί να μην είσαι ξεκάθαρη με το τι θέλεις να επικοινωνήσεις. Μπορεί επίσης να εκπέμπεις ανάμεικτα, ασαφή μηνύματα καθώς ένα μέρος σου αποζητά την ανεμελιά και ένα άλλο την απόλυτη συγκέντρωση. Ως αποτέλεσμα οι απαντήσεις των άλλων μπορεί να φαίνονται λίγο επιφανειακές ή αναίσθητες. Αν και μπορεί να υπάρχουν κάποια προβλήματα επικοινωνίας σήμερα είναι μια καλή στιγμή να μάθεις κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου, για ένα ιδιαίτερο άτομο ή για ένα έργο στη ζωή σου.

Ζυγός
Η σκέψη και η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο χαοτική σήμερα. Είσαι ιδιαίτερα πρακτική αυτές τις μέρες, αλλά ένα άλλο μέρος σου θα προτιμούσε να μην δώσει σημασία στους κανόνες. Μπορεί να υπάρξει μια βιαστική δουλειά ή μια απροσδόκητη αλλαγή στα σχέδια σου που καλύπτει την ανάγκη σε κάποιο επίπεδο αλλά μπορεί να σε αφήσει νευρική. Ενώ μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις επικοινωνίας ή αποσυνδέσεις σήμερα μια επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα σε τονώνει. Ίσως αποκτήσεις μια νέα κατανόηση των πόρων και των ταλέντων σου.

Σκορπιός
Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα εναρμόνισης των επιθυμιών και των επικοινωνιών σου και μπορεί να είσαι λίγο ανήσυχη, καθώς ένα μέρος σου λαχταρά κάποιον συναισθηματικό ενθουσιασμό αλλά δεν είσαι σίγουρη πως να τον αποκτήσεις. Ωστόσο η μέρα έχει ισχυρές δυνατότητες για να προσελκύσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση. Θα μπορούσες ακόμα να αισθάνεσαι ότι σε υποστηρίζουν και σε εκτιμούν οι φίλοι ή ο σύντροφος. Η ανάπτυξη και η βελτίωση των συνδέσεων σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο, καθώς η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας εναρμονίζονται.

Τοξότης
Το ένστικτό σου είναι εξαιρετικό σήμερα με πράγματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου σήμα. Ίσως να κρύβεις και έναν άσο στο μανίκι σου. Επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποιες αποσυνδέσεις στην επικοινωνία, ίσως είναι καλύτερο να παίρνεις τα πράγματα αργά και βήμα βήμα, όσο η επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βοηθά να θέσεις σωστές προτεραιότητες. Τα πάθη και τα ενδιαφέροντα σου έρχονται στο επίκεντρο. Μπορεί επίσης να προκύψει νέα γνώση σχετικά με οικονομικές ανησυχίες ή θέματα ασφάλειας. Οι επιθυμίες είναι ιδιαίτερα έντονες καθώς τείνεις να τις κρατάς για τον εαυτό σου.

Αιγόκερος
Οι επικοινωνίες μπορεί να είναι λίγο άτονες σήμερα. Ίσως παρερμηνεύσεις κάτι, ίσως δυσκολευτείς να συνεννοηθείς. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ανυπόμονη με οδηγίες και άτομα που δεν σε πιάνουν γρήγορα. Επιδίωξε να διατηρήσεις τη δική σου επικοινωνία θετική και όλα θα πάνε καλά. Ευτυχώς μια διέλευση Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βοηθά να δεις τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων σήμερα και οι γνώσεις που αποκτάς μπορεί να είναι καθοριστικές. Οι ελκτικές δυνάμεις σου είναι ισχυρές.

Υδροχόος
Μπορεί να υπάρξει κάποια ανταγωνιστικότητα ή κάποια ανυπομονησία στις επικοινωνίες σου σήμερα. Νιώθεις λίγο αποσυντονισμένη και διχάζεσαι ανάμεσα στην έντονη ανάγκη σου για διασκέδαση και στην ανάγκη σου να δημιουργήσεις. Ωστόσο υπάρχει επίσης θετική ενέργεια για να νιώσεις μια ισχυρότερη αίσθηση σκοπού ή αποστολής σε πρακτικούς αλλά και επαγγελματικούς τομείς. Οι καλές πράξεις του παρελθόντος μπορούν τώρα να φέρουν ανταμοιβές. Βλέπεις αυτό που εκτιμάς πιο καθαρά από το συνηθισμένο βελτιώνοντας τις σχέσεις και την αίσθηση των χρημάτων.

Ιχθείς
Νιώθεις ότι δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα, αλλά υπάρχει η δυνατότητα για πλούσιες ανακαλύψεις. Μπορεί να λάβεις συμβουλές που σε ενοχλούν αλλά αν το σκεφτείς καλύτερα θα δεις ότι μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμες σε κάποια σημεία. Απολαμβάνεις ένα πάθος πάθος σου και έχεις ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού ή της αποστολής σου με τη διέλευση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η υποστήριξη ή η συμμετοχή σε μια ομάδα μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template