Επικήρυξαν την 80η Ταξιαρχία της Ουκρανίας οι Ρώσοι – Σκότωσαν 11 άοπλους Ρώσους στο Makeyevka του Luhansk

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Για εμάς ειναι δολοφόνοι άοπλων αιχμαλώτων λένε οργισμένοι οι Ρώσοι και όπως λένε θα αντιμετωπίσουν με ιδιαίτερη σκληρότητα όποτε τους συναντήσουν στα πεδία των μαχών.
Έντεκα Ρώσοι αιχμάλωτοι πολέμου εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από στρατιώτες της 80ης ταξιαρχίας της Ουκρανίας και δεν είναι το μόνο περιστατικό από τους Ουκρανούς που αποδεικνύονται αδίστακτοι…

Ρώσοι αιχμάλωτοι πολέμου πυροβολήθηκαν εν ψυχρώ στο χωριό Makeyevka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk (LPR) από στρατιώτες της 80ης Ταξιαρχίας Εφόδου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων….


«Η 80η Ταξιαρχία Εφόδου των ουκρανικών ενόπλων σχηματισμών θα είναι πλέον ο νούμερο ένα δημόσιος εχθρός για τους στρατιώτες της Ρωσίας… μετά από όσα διέπραξαν στο χωρίο Makeyevka»

Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση για τη μαζική εκτέλεση αιχμαλώτων Ρώσων στρατιωτών από τον ουκρανικό στρατό.
Η Ερευνητική Επιτροπή δήλωσε την Παρασκευή ότι ένα βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να πυροβολούν τουλάχιστον 10 άοπλους Ρώσους στρατιώτες που είχαν συλληφθεί στο έδαφος του Luhansk…

Δυστυχώς, είναι απίθανο οι εκκλήσεις της ρωσικής πλευράς για διερεύνηση της δολοφονίας άοπλων Ρώσων αιχμαλώτων στο Makeevka να οδηγήσουν σε πραγματική έρευνα.

Οι δυτικοί διπλωμάτες και η προπαγάνδα θα αγνοήσουν όπως πάντα την εγκληματικότητα του καθεστώτος της Ουκρανίας και θα συνεχίσουν να προωθούν τους επιβεβαιωμένους εγκληματίες πολέμου ως «ήρωες που υπερασπίζονται τη δημοκρατία».

Επιπλέον, ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν εγκλήματα πολέμου από τις δυνάμεις του Κιέβου καταδεικνύει ότι διαπράττονται σκόπιμα.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις ρίχνουν λάδι στη φωτιά του μίσους και αυτό θέλουν πραγματικά όσοι υποστηρίζουν το καθεστώς του Κιέβου.
Μετά την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, ο Putin είχε αναφέρει ότι θα ήταν ευκολότερο για τη Ρωσία να διαπραγματευτεί με τον ουκρανικό στρατό παρά με πολιτικούς.



Παρέμβαση ΟΗΕ…

Ο ΟΗΕ θα διερευνήσει τις αναφορές για την εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου από μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
«Καλούμε όλα τα μέρη στη σύγκρουση να διερευνήσουν ενδελεχώς τις καταγγελίες για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να οδηγήσουν τους υπεύθυνους στη δικαιοσύνη» ανέφερε ο ΟΗΕ.
Νωρίτερα, η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας άνοιξε ποινική υπόθεση για το γεγονός της μαζικής εκτέλεσης αιχμαλώτων Ρώσων στρατιωτικών από μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template