Bentley Bentayga Odyssean Edition: Plug-in υβριδική… εξειδίκευση

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022


Το δημοφιλές μοντέλο της βρετανικής φίρμας αποκτά ακόμα μία ειδική έκδοση με τα διακριτικά Odyssean η οποία επωφελείται από σειρά ιδιαίτερων λεπτομερειών και εφοδιάζεται αποκλειστικά με το V6 plug-in υβριδικό σύνολο


Πριν περίπου ένα χρόνο η βρετανική φίρμα αποκάλυψε μια ειδική έκδοση για την Flying Spur με τα διακριτικά Odyssean και έμπνευση το EXP 100GT Concept το οποίο, κατά κάποιο τρόπο, υπήρξε η απαρχή του εξηλεκτρισμού της Bentley. 

Την σκυτάλη της μεταχείρισης Odyssean παίρνει η Bentayga αποκτώντας μια ομώνυμη ειδική έκδοση η οποία θα κατασκευαστεί σε 70 μονάδες.



Όπως ίσχυε και για την αντίστοιχη έκδοση της Flying Spur, η έμφαση στην Bentayga Odyssean Edition έχει δοθεί στην άνεση των επιβατών που προδιαγράφεται ακόμα πιο γενναιόδωρη με την συνδρομή όλων των όπλων που διαθέτει η βρετανική φίρμα δηλαδή «τη σχεδίαση, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία», όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται.



Στην αθέατη πλευρά της έκδοσης παρεπιδημεί το plug-in υβριδικό σύνολο που αποτελείται από κινητήρα βενζίνης εσωτερικής καύσης, ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 18 kWh προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 450 ίππων και 700 Nm ροπής και ηλεκτρική αυτονομία 45 χλμ.




Σε ό,τι αφορά τις ιδιαιτερότητες της έκδοσης, ξεχωρίζει από τις χαρακτηριστικές καφέ, Pale Brodgar, όπως τις ονομάζει η Bentley λεπτομέρειες στους τροχούς των 22 ιντσών, στους προφυλακτήρες, στο περίγραμμα των φωτιστικών σωμάτων και στα κατώτερα πλευρικά τμήματα.



Οι δυνητικοί ιδιοκτήτες της θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε έξι αποχρώσεις για το εξωτερικό για τις οποίες η Bentley έχει φροντίσει να ταιριάζουν με τις καφέ λεπτομέρειες.




Στις περγαμηνές του πιο φιλικού προς το περιβάλλον συνόλου υπακούν και ορισμένες λεπτομέρειες του εσωτερικού όπως το ξύλο που επενδύει το ταμπλό και άλλες λεπτομέρειες στο οποίο αξιοποιεί ένα πιο οικολογικό φινίρισμα.



Βέβαια από την εξίσωση δεν λείπει το δέρμα το οποίο η Bentley συνεχίζει να επιλέγει λόγω της αξιοπιστίας του και της ανθεκτικότητας του στο πέρασμα του χρόνου.



Την εικόνα συμπληρώνουν τα διακριτικά της έκδοσης στην τρίτη κολώνα καθώς και οι χαρακτηριστικές ρομβοειδείς επενδύσεις των καθισμάτων που συνδυάζονται με αποτελούμενες κατά 100% από βρετανικό μαλλί στις λοιπές «υφασμάτινες» επιφάνειες.



Ο εξοπλισμός υπακούει στην ίδια γενναιοδωρία με την έκδοση Azure περιλαμβάνοντας τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα Front Seat Comfort Specification με τις 22 επιλογές ρύθμισης και το σύστημα ψύξης/θέρμανσης. 
Στο παλμαρέ της έκδοσης περιλαμβάνεται επίσης ενεργό cruise control, σύστημα διατήρησης της πορείας στη λωρίδα κυκλοφορίας και σύστημα υποβοήθησης σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template