Αυτά είναι τα κορυφαία ρολόγια της χρονιάς. Κάποια είναι απλώς φαντασιώσεις για συλλέκτες, με εξωφρενικές τιμές

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Για απλούς καταναλωτές, λάτρεις και συλλέκτες, το ρολόι αποτελεί ένα αντικείμενο με διαφορετική διάσταση για τον καθένα ξεχωριστά.
Από την πλευρά των brands, το στοίχημα είναι να παράγουν κάθε χρόνο ρολόγια που να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να διευρύνουν την απήχησή τους τόσο σε νεότερα κοινά, όσο και σε πιο παραδοσιακά. Τα υλικά, η τεχνολογία και ο ανθρώπινος νους είναι η συνταγή που συνεχίζει να αποθεώνει την ωρολογοποιία. Τα ρολόγια της χρονιάς αυτού του υψηλού επιπέδου αποτελούν σήμερα, εκτός από στυλ, αντικείμενα με επενδυτικό ενδιαφέρον και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τα περισσότερα είναι περιορισμένης έκδοσης, με αριθμημένα κομμάτια.





Rolex / Day-Date 40
Το Day-Date 40 γοητεύει με τον σχεδιασμό του, που εμπεριέχει όλα τα χαρακτηριστικά της Rolex – όλα από πλατίνα. Το ice blue καντράν αποτελεί τη διακριτική και αποκλειστική υπογραφή του ρολογιού.
Τιμή: από 67.000 €





Patek Philippe / 5202
Tα ρολόγια της Patek Philippe περιλαμβάνουν περισσότερα από ένα πράσινο καντράν, αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι η εκδοχή σε olive green απόχρωση, με χαρακτηριστική την ένδειξη της σελήνης.
Τιμή: από 55.000 €




A. Lange & Söhne / Richard Lange Minute Repeater
Το Richard Lange Minute Repeater με το λευκό καντράν περιορίζεται σε 50 μόνο τεμάχια και διατίθεται αποκλειστικά στις μπουτίκ Lange.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας




A. Lange & Söhne / Odysseus
Το Odysseus είναι η στροφή της μάρκας προς την κατηγορία σπορ ρολογιών, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, που αναζητά χρονομηχανές από ελαφριά και ανθεκτικά υλικά. Περιορίζεται σε 250 τεμάχια, και διατίθεται αποκλειστικά στις μπουτίκ Lange.Τιμή: 56.000 €






Cartier / Privé Tank Chinoise
Η συλλογή Privé της Cartier είναι μια σειρά περιορισμένης έκδοσης και αριθμημένων κομματιών. Το νέο Tank Chinoise προσφέρεται σε έξι εκδόσεις, οι πιο δημοφιλείς είναι οι απλοποιημένες επαναλήψεις της εμβληματικής σειράς σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων, ροζ χρυσό 18 καρατίων και πλατίνα με γυαλισμένες οριζόντιες ράβδους. Περιορισμένη έκδοση 150 ατομικά αριθμημένων ρολογιών.
Τιμή: 28.000 €





Chanel / J12 Black Star
Η Chanel δημιούργησε ένα ρολόι που θα μείνει στην ιστορία για το στυλ του, τον μηχανισμό του, το παζλ των 342 κεραμικών κομματιών και των 160 διαμαντιών. Περιορίζεται σε 12 τεμάχια.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας





Chopard / Alpine Eagle Flying Tourbillon
Είναι η πρώτη έκδοση tourbillon του Alpine Eagle, του κορυφαίου αθλητικού ρολογιού της Chopard. Η θήκη του έχει πάχος μόλις 8 χιλιοστών, συνδυάζεται με λατινική αρίθμηση και ανάγλυφο μπλε καντράν Aletsch.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας




Hermès / Arceau Le Temps Voyageur
Σχεδιασμένο από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Hermes, Henri d’Origny το 1978, το μοντέλο αυτό διαθέτει στο εσωτερικό του έναν πολύπλοκο μηχανισμό 122 συστατικών που ενεργοποιεί ώρες, λεπτά και ένδειξη διπλής ώρας με συνδυασμό αντίστοιχης πόλης.
Τιμή: Κατόπιν επικοινωνίας






Hublot / Square Bang Unico All Black
Το Unico της Hublot είναι πλέον διαθέσιμο σε τετράγωνη θήκη και η μάρκα δημιουργεί πέντε μοντέλα στη σειρά Square Bang Unico. Η ειδική έκδοση All Black των 250 κομματιών είναι η συνέχεια της επιτυχημένης σειράς All Black που παρουσιάστηκε το 2006 και αποτέλεσε την αφετηρία μιας νέας τάσης.
Τιμή: 26.000 €




IWC / Top Gun “Woodland” και “Lake Tahoe”
Ελαφρύ και εξαιρετικά δυνατό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές και τα χτυπήματα. Η IWC χρησιμοποιεί το κεραμικό υλικό από τη δεκαετία του ’80, αλλά τα σύγχρονα μοντέλα, όπως το Top Gun Edition του 2019 έχουν αυξήσει τη ζήτηση. Η εταιρεία κυκλοφόρησε δύο νέα Top Guns: το «Lake Tahoe» σε λευκό και το «Woodland» σε πράσινο. Ο αριθμός του κάθε μοντέλου περιορίζεται σε 1.000 κομμάτια ετησίως.
Τιμή: 11.000 €





Jaeger-LeCoultre / Master Hybris Artistica 945 Galaxia και Atomium
Έργο τέχνης. Καταγράφει όλα όσα μπορεί να εμπνευστεί μια ειδική ομάδα ωρολογοποιών όταν θέλει να γράψει ιστορία. Ο χάρτης ουρανού περιβάλλεται από έναν περίτεχνο δικτυωτό θόλο 18 καρατίων, με πλανήτες και αστερισμούς που απεικονίζονται χρησιμοποιώντας grisaille, μια τεχνική επισμάλτωσης με λεπτές αποχρώσεις του γκρι χρησιμοποιώντας λευκό σε μαύρο ή μπλε σμάλτο. Μόνο πέντε κομμάτια.
Τιμή: Πέντε κομμάτια σε λευκό χρυσό 18 καρατίων – 535.000 € και πέντε κομμάτια σε ροζ χρυσό 18 καρατίων – 515.000 €







Panerai / Luminor Goldtech Calendario Perpetuo
Με την κλασική διαμόρφωση της κίνησης που προσαρμόζει αυτόματα την ημέρα και την ημερομηνία κάθε μήνα, ενώ διορθώνει τα δίσεκτα έτη, το νέο Luminor Goldtech Calendario Perpetuo είναι ένα περιορισμένης έκδοσης ρολόι και διατίθεται μόνο σε 33 κομμάτια.
Τιμή: 83.700 €







Piaget / Altiplano Ultimate Concept
Η Piaget επανήλθε με το πιο λεπτό ρολόι στον κόσμο, το Ultimate Concept, με την πλάκα του καντράν διακοσμημένη με αστέρια που φωτίζονται από το Super-LumiNova. Τα 2 χιλιοστά του Altiplano Ultimate Concept έγιναν η αφετηρία για πολλές καινοτομίες της Piaget. Το Altiplano Ultimate Concept είναι προσαρμόσιμο στις απαιτήσεις των ιδιοκτητών και έτσι κατασκευάζεται μόνο κατόπιν αιτήματος.
Τιμή: Μοναδικό, κατόπιν αιτήματος







Ulysse Nardin / Freak S
Με κάθετη, τρισδιάστατη κίνηση, φιλοξενούν το πρώτο αυτόματο σύστημα διπλής ταλάντωσης. Τα ρολόγια Freak, το Freak S, η ώρα ρυθμίζεται με μια στροφή της στεφάνης. Περιορισμένη έκδοση, με μόλις 75 κομμάτια
Τιμή: 137.200 €






TAG Heuer / Monaco Gulf Special Edition
Το Monaco ξεχωρίζει για σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, όπως η μεγάλη θήκη που κόβεται σε ορθή γωνία. Εγγυάται αντοχή σε βάθος 100 μέτρων και διαθέτει μηχανισμό Caliber Heuer 02 που είναι ορατός από το πίσω μέρος της θήκης.
Τιμή: 7.500 €



Vacheron Constantin / Traditionelle Perpetual Calendar Chrono
Διαθέτει δύο πολυπλοκότητες υψηλής ποιότητας: έναν χρονογράφο και ένα διαρκές ημερολόγιο που δεν χρειάζεται προσαρμογή μέχρι το 2100. Το αέναο ημερολόγιο εμφανίζει μια φάση σελήνης με έναν έναστρο ουρανό και δύο τρισδιάστατα φεγγάρια.
Τιμή: Κατόπιν αιτήματος


πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template