ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2022

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Αν κρατάς τον θυμό και αφήνεις την απογοήτευση να δημιουργείται, σήμερα μια διέλευση Άρη – Πλούτωνα μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια. Το κόλπο είναι να εντοπίσεις και να αποτρέψεις αυτήν την τεταμένη, νευρική ενέργεια να κυριαρχήσει στις επιλογές σου ή στη συμπεριφορά σου. Οι εντάσεις που σχετίζονται με την καριέρα, τους μακροπρόθεσμους στόχους και τη φήμη μπορεί να βρίσκονται στη ρίζα, αλλά μπορείς να τις εκφράσεις μέσω απογοήτευσης ή επικοινωνίας. Ο επιθετικός Άρης που είναι ανάδρομος βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτική με αυτά που λες.


Ταύρος
Οδηγείσαι στο να επιδιώξεις τις υλικές σου ανάγκες και επιθυμίες αυτές τις μέρες, αλλά σήμερα μπορεί να υπάρχει η τάση να θέλεις περισσότερα από όσα μπορεί να σου προσφέρει ο κόσμος στο παρόν. Τα παιχνίδια εξουσίας είναι δελεαστικά, ιδιαίτερα αν νιώθεις απογοήτευση για ένα θέμα ιδιοκτησίας ή ζήλιας. Σκέψου καλύτερους τρόπους για να αντιμετωπίσεις εκνευριστικές καταστάσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου όχι μόνο σήμερα, αλλά και στη συνέχεια. Ένας άνετος ρυθμός σου ταιριάζει και ανάλαφρες δραστηριότητες φτιάχνουν τη διάθεση σου.

Δίδυμοι
Οι δραστηριότητες που τραβούν το εσωτερικό σου παιδί είναι σήμερα ικανοποιητικές. Ο Άρης στο ζώδιο σου δίνει στην προσωπικότητα σου περισσότερη δύναμη, κάτι που είναι σούπερ όταν πρέπει να πετύχεις κάτι λίγο έξω από τη συνηθισμένη ζώνη άνεσης σου. Ωστόσο μερικές φορές μπορεί να ξεπεράσεις τον εαυτό σου πάνω στη βιασύνη σου να φτάσεις εκεί που θέλεις, ειδικά με τον Άρη ανάδρομο. Σήμερα ο Άρης και ο Πλούτωνας συνδέονται σε μια τεταμένη όψη και μπορεί να απογοητευτείς από τους άλλους. Νιώθεις επίσης τις επιθυμίες σου με μεγαλύτερη ένταση και τα πράγματα μπερδεύονται λίγο.

Καρκίνος
Είσαι συγκεντρωμένη και φιλόδοξη παρόλο που αποσύρεσαι κάπως και κλείνεσαι λίγο στον εαυτό σου. Μπορεί να δίνεις περισσότερη προσοχή σε ιδιωτικά θέματα και να υπάρχει κάποια δραστηριότητα στα παρασκήνια αυτές τις μέρες. Δεν βλέπεις πάντα τον άμεσο δρόμο για την επίτευξη των στόχων σου ή την επιδίωξη των επιθυμιών σου και σήμερα επιδεινώνεται αυτό με τον Άρη σε μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα. Μπορεί να προκύψουν ζητήματα θυμού που είναι δύσκολο να κατανοηθούν ή να προσδιοριστούν. Ωστόσο μπορεί να έχουν τη ρίζα τους στη δυναμική εξουσίας με ένα σημαντικό πρόσωπο ή σε σχέσεις στις οποίες αισθάνεσαι ότι υπάρχει ανισορροπία.


Λέων
Το να μοιράζεσαι την τεχνογνωσία σου είναι ευεργετικό σήμερα. Είσαι πιο ομιλητική, διανοητικά διεγερμένη και ελκύεσαι από ζωηρά περιβάλλοντα και ανθρώπους, καθώς και από ενδιαφέρουσες ιδέες. Ωστόσο ο Άρης και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια δευτερεύουσα αλλά προκλητική πτυχή σήμερα προκαλώντας μια ένταση. Αυτή η επιρροή τείνει να διεγείρει τον εγκλωβισμένο θυμό και μια νευρικότητα που δεν μπορείς να καταλάβεις πλήρως το ποια είναι η ρίζα τους. Το αποτέλεσμα αυτού μπορεί να είναι οι διαπροσωπικές εντάσεις.

Παρθένος
Με τον ανάδρομο Άρη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρξουν στιγμές που βιάζεσαι ή πιέζεσαι να φτάσεις εκεί που θέλεις. Σήμερα ο Άρης σε μια προκλητική πτυχή με τον Πλούτωνα μπορεί να προσθέσει μεγαλύτερη ένταση. Αυτό θα μπορούσε να αφορά στην εξισορρόπηση των επαγγελματικών απαιτήσεων και ευθυνών με τις ανάγκες των σχέσεων και τον προσωπικό χρόνο σου. Αντίστοιχα μπορεί να αφοσιώνεσαι σε προβληματικές περιοχές ή να απαντάς στους φόβους και να νιώθεις μια απογοήτευση από τη συμπεριφορά των άλλων.

Ζυγός
Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σου και αυτό κρατά τα προσωπικά σχέδια σου στο επίκεντρο. Τα άτομα στη ζωή σου, ειδικά ο σύντροφος ή κάποιο άλλο σημαντικό πρόσωπο, μπορεί να φαίνεται λίγο ελεγκτικό σήμερα με μια διέλευση του Άρη με τον Πλούτωνα. Τα παιχνίδια δύναμης έχουν τις ρίζες τους στον φόβο της απώλειας. Μπορεί να απογοητευτείς από μια γνώμη που πιθανά δεν κατανοείς ή να αισθάνεσαι ανήσυχη και έτοιμη να δραπετεύσεις, αλλά παρόλα αυτά κολλάς συναισθηματικά.

Σκορπιός
Οι ενέργειες του σήμερα ευνοούν το να βρεις χρόνο για προβληματισμό, διαλογισμό και συναισθηματική αποτοξίνωση. Οι επιχειρηματικές ιδέες είναι ιδιαίτερα υγιείς και φωτεινές και ο χρόνος που αφιερώνεις στη σκέψη ή στην εργασία μόνη σου καρποφορεί. Ωστόσο σήμερα με μια προκλητική πτυχή μπορεί να υπάρχει η τάση να ενεργείς καταναγκαστικά ή να βλέπεις τα προβλήματα μεγαλύτερα από ότι είναι, με τον Άρη και τον Πλούτωνα να συγκρούονται. Θα μπορούσες επίσης να αισθανθείς καχύποπτη ή απογοητευμένη, αν κάποιος πιστεύεις ότι σου κρύβει πληροφορίες.

Τοξότης
Η σύνδεση με τους στόχους και τα όνειρα σου για τη ευτυχία μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση σήμερα. Η αίσθηση της κοινότητας ή της επιθυμίας σου να αλληλεπιδράσεις ανοιχτά και ελεύθερα με τους άλλους είναι ζωτικής σημασίας. Με τον Άρη σε μια προκλητική όψη με τον Πλούτωνα επίσης σήμερα, βάλε στόχο να προσέχεις τις αυτόματες απαντήσεις σε άλλους. Υπάρχει μια τάση να φοβάσαι ότι θα χάσεις μια θέση, έναν τίτλο ή κάποιο άτομο κι αυτό να σε οδηγήσει σε λανθασμένες συμπεριφορές. Μπορεί να απογοητευτείς ή να απογοητεύσεις.

Αιγόκερος
Τα ζητήματα εργασίας και υγείας συνεχίζουν να είναι ένα δυνατό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες και αυτό μπορεί πολύ συχνά να λειτουργεί προς όφελος σου. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν στιγμές που η ανυπομονησία ή η αντιμετώπιση των καθυστερήσεων να επηρεάσουν αρνητικά και η αίσθηση του επείγοντος να σου χαλάσει τη διάθεση. Με τον Άρη και τον Πλούτωνα σε μια μικρή προκλητική όψη σήμερα απόφυγε την τάση να μεγεθύνεις τα πράγματα ή μικρά προβλήματα να σου γίνονται εμμονή. Με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου είναι πιθανό να περιμένεις πάρα πολλά από τον εαυτό σου ή να φοβάσαι ότι θα χάσεις κάτι πολύτιμο.

Υδροχόος
Μια σύγκρουση Άρη – Πλούτωνα σήμερα μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολη για σένα, επειδή ο Άρης είναι σε θέση συμβατή με το ζώδιο σου. Παρόλα αυτά μπορεί να επιφέρει μια μικρή ένταση καθώς τα πάθη αυξάνονται και μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι η αίσθηση του επείγοντος για να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου μπορεί να σε οδηγήσει να πιέσεις περισσότερο τον εαυτό σου από όσο μπορείς και αντέχεις. Είναι μια στιγμή που μπορεί να κοιτάξεις τους άλλους με καχυποψία, καθώς μπορεί να νιώθεις ότι σου κρατούν μια κρυφή ατζέντα.

Ιχθείς
Πρόσεξε σήμερα να μην πιέσεις πολύ τον εαυτό σου. Με τη σημερινή μικρή προκλητική όψη μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα υπάρχει μια τάση να κρίνουμε λάθος τι μπορούμε να κάνουμε ή σε ποιο χρονικό πλαίσιο μπορούμε να το κάνουμε. Επιδίωξε να αντιμετωπίσεις ανοιχτά τα προβλήματα και τις κρυφές δυσαρέσκειες αντί να τους επιτρέψεις να αλλοιώσουν τη συμπεριφορά σου. Ωστόσο οι όποιες εντάσεις είναι προσωρινές και μπορεί να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη κατανόηση και σε ξεκαθαρίσματα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template