ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 19 έως 25 Δεκεμβρίου 2022

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Πολλά αστρολογικά φαινόμενα αυτήν τη βδομάδα θα καθορίσουν και το επόμενο διάστημα την εξέλιξη σου, για αυτό φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Ωστόσο η εβδομάδα περιλαμβάνει και τα Χριστούγεννα, για αυτό μην ξεχνάς τη φροντίδα του εαυτού σου, αλλά και των ανθρώπων που αγαπάς. Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις είναι πολλές που θα σε απασχολήσουν και θα αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου. Ίσως κάποιες εκκρεμότητες που επανέρχονται να σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού και χρόνου. Απόφυγε εντάσεις ή διαφωνίες με συναδέλφους προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου φήμη. Προσπάθησε να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον στη σχέση με τον αγαπημένο σου σε ευχάριστες εορταστικές δραστηριότητες και όχι σε γκρίνιες και διαφωνίες. Εάν είσαι μόνη, δεν αποκλείεται κάτι ή κάποιος από το παρελθόν να σου επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση. Εκμεταλλεύσου σωστά την κοινωνικότητα σου η οποία ενισχύεται.



Ταύρος
Έχεις τη διάθεση να απολαύσεις αυτές τις εορταστικές μέρες και να επιτρέψεις σε αυτό το καταπιεσμένο παιδί που κρύβεις μέσα σου να χαρεί. Ωστόσο η εβδομάδα σου είναι αρκετά απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων. Κάποια σχέδια σου ίσως δεν εκπληρωθούν όπως θα περίμενες για αυτό και να αναγκαστείς κατά κάποιον τρόπο να αναθεωρήσεις κάποια από αυτά. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση και τα νεύρα στα εργασιακά, καθώς όλα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Κάποιοι προϊστάμενοι ή ανώτεροι θα σε πιέσουν αρκετά αλλά θα είναι προς όφελος σου αν τους αντιμετωπίσεις με υπομονή και καλή διάθεση. Απόλαυσε με όσο προσωπικό χρόνο σου απομένει τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Κάντε το πρόγραμμα των Χριστουγέννων σεβόμενοι ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμία του άλλου. Εάν είσαι μόνη, μην μελαγχολείς και αναγνώρισε τις πραγματικές σου ανάγκες. Εάν μάθεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι σίγουρα οι επιλογές σου θα είναι σωστότερες.

Δίδυμοι
Ξεκινά για σένα μια περίοδος ενδοσκόπησης και περισυλλογής για αυτό δεν αποκλείεται αυτά τα Χριστούγεννα να έρθουν στο μυαλό σου παλιές ευχάριστες αναμνήσεις, που ναι μεν σου δημιουργούν μια γλυκιά μελαγχολία από την άλλη όμως η νοσταλγία σε κάνει χαρούμενη. Κάποιες απρόβλεπτες εργασιακές υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες του παρελθόντος ίσως να σε πιέσουν λίγο και να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Άλλωστε τακτοποιώντας τα πάντα θα καταφέρεις να απολαύσεις το επόμενο διάστημα. Η συναισθηματική σου ζωή επίσης έχει τα σκαμπανεβάσματα της, αλλά είναι στο χέρι σου να διορθώσεις τα πάντα και να μπείτε με τον ερωτικό σύντροφο σου στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Εάν είσαι μόνη και νέες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου, αλλά και παλιές θα επανέρθουν.

Καρκίνος
Αυτήν τη βδομάδα παίρνεις τον έλεγχο στα χέρια σου και βάζεις σε προτεραιότητα τις διαπροσωπικές σχέσεις και τον εαυτό σου. Παρελθοντικές καταστάσεις, πρόσωπα και πιθανοί έρωτες επανέρχονται στο προσκήνιο και ίσως σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης. Μην εμπλέκεις το συναίσθημα στην επαγγελματική σου καθημερινότητα και πορεία. Αυτό το διάστημα υπάρχει η τάση να επανέρχονται στο τραπέζι συζητήσεις ή και παλιές συμφωνίες να αναθερμαίνονται. Μην βιαστείς ωστόσο να βγάλεις συμπεράσματα ή να δεσμευτείς σε καταστάσεις που ίσως δεν γνωρίζεις αρκετά. Απόφυγε την ένταση ή τις διαφωνίες. Απόφυγε και με τον αγαπημένο σου τις αντιπαραθέσεις και απολαύστε το Χριστουγεννιάτικο κλίμα που απαιτεί αρμονία, ζεστασιά και γλυκύτητα. Εάν είσαι μόνη, ίσως είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου σε σχέση με το παρελθόν. Ναι μπορεί να νιώθεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις παζάρια και υποχωρήσεις.


Λέων
Όσο νιώθεις ότι η χρονιά φτάνει στο τέλος της τόσο περισσότερο νιώθεις την ανάγκη να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Αν και ξεκινά μια περίοδος ενδοσκόπησης για σένα δεν χρειάζεται να το παρακάνεις. Απόλαυσε το εορταστικό κλίμα γύρω σου και περιορίσου στις εντελώς απαραίτητες υποχρεώσεις. Ο εκνευρισμός δεν είναι καλός σύμβουλος κυρίως στα εργασιακά, για αυτό φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους. Παρόλο που το μέλλον της εξέλιξης σου γίνεται εμμονή είναι προτιμότερο να βρεις τρόπους να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου και να προτιμήσεις να εργαστείς συλλογικά. Τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας μπορεί να φέρουν κάποιες ανατροπές στα σχέδια που έχετε κάνει με τον αγαπημένο σου. Αντιμετωπίστε τες με καλή διάθεση και μην τα βάζετε ο ένας με τον άλλον. Εάν είσαι μόνη, υπάρχει έντονα η τάση να επανέρθει ένα πρόσωπο στη ζωή σου που στο παρελθόν δεν σου έχει αφήσει και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Παρθένος
Καιρός να χαλαρώσεις λιγάκι και να ξεκουράσεις όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό σου. Για αυτό δώσε προτεραιότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου που σε χαλαρώνουν και σε κάνουν να περνάς όμορφα. Τη δυνατότητα να διαμορφώσεις εσύ τις καθημερινές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου την έχεις. Κάποιες ωστόσο καθυστερήσεις στα εργασιακά δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η υπομονή κρίνεται απαραίτητη. Ένα παλιό πλάνο, σχέδιο ή πρόταση πιθανά να επανέρθει γύρω στο τέλος της εβδομάδας, αλλά δεν είσαι διατεθειμένη να προβληματιστείς τώρα. Οπότε επιμελώς το αναβάλλεις για αργότερα. Πολλές συνειδητοποιήσεις στον συναισθηματικό τομέα σε κάνουν να στρέφεσαι ή να επιστρέφεις στο παρελθόν. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, θέλεις και μπορείς να επαναφέρεις το πάθος και τον ρομαντισμό στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Η αλήθεια είναι πως αυτές τις μέρες χρειάζεται μια τρυφερότητα.

Ζυγός
Αυτήν τη βδομάδα το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Για αυτό αφιερώνεις τον περισσότερο χρόνο σου στις σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, τη διακόσμηση του σπιτιού σου και στο πρόγραμμα των Χριστουγέννων. Αγορές και δωράκια είναι ένας τρόπος να τους δείξεις πόσο τους σκέφτεσαι και πόσο σημαντικοί είναι κάποιοι άνθρωποι για σένα. Όσο μπορείς συγκεντρώσου στις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μην προβληματίζεσαι με το αν κάποιες συμπεριφορές κάποιων συνεργατών γίνονται λίγο απόμακρες και σου προκαλούν έκπληξη. Μια αναθεώρηση στη συναισθηματική ζωή σου ίσως είναι απαραίτητη. Εάν είσαι μόνη, πάρε τις αποφάσεις σου. Αν επιδιώκεις μια επανασύνδεση είναι καιρός να κάνεις μια προσέγγιση ή να αποκοπείς εντελώς έτσι ώστε να κάνεις χώρο στην καρδιά σου για κάτι καινούριο. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα συναρπαστική αρχή.

Σκορπιός
Επικοινωνίες, επαφές και επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου αυτήν τη βδομάδα. Έχεις τη διάθεση να απολαύσεις τα Χριστούγεννα και να μπεις απόλυτα στο εορταστικό κλίμα. Στα εργασιακά δεν αποκλείεται να επανέλθουν καταστάσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος στο προσκήνιο. Μπορεί να νιώσεις μια πίεση όμως έχεις την ικανότητα να το ελέγξεις. Μια παλιά συνεργασία μπορεί να επανέλθει με άλλα δεδομένα πολύ πιο ικανοποιητικά για τα συμφέροντα σου. Τα συναισθήματα είναι έντονα και πολύχρωμα και η φαντασία σου, σου δίνει τη δυνατότητα να εκπλήξεις ευχάριστα αυτούς που αγαπάς. Η σχέση με τον αγαπημένο σου βελτιώνεται σημαντικά, το πάθος αυξάνεται και οι εξομολογήσεις και από τις δυο πλευρές σας φέρνουν πολύ πιο κοντά. Εάν είσαι μόνη, παλιές γνωριμίες που επανεμφανίζονται αλλά και νέες σου κινούν το ενδιαφέρον και κάνουν αυτές τις γιορτές πολύ πιο ευχάριστες.

Τοξότης
Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου και αρχίζεις να βλέπεις και να αντιμετωπίζεις πολύ πιο θετικά τα γεγονότα και τις εξελίξεις που έρχονται. Τα οικονομικά είναι ένα άγχος σου, όμως έχεις βάλει στόχο να βελτιώσεις με όποιο τίμημα την κατάσταση. Για αυτό άλλωστε χαλάς ίσως και περισσότερα χρήματα σε δώρα από ότι θα έπρεπε. Αξιοποίησε τη διαίσθηση σου σε εργασιακά θέματα που βαθιά μέσα σου ίσως λίγο φοβάσαι. Απόφυγε στο τέλος της εβδομάδας και κυρίως στα οικογενειακά μαζέματα και τραπέζια τις περίπλοκες συζητήσεις που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένταση. Κάνε την ανατροπή και δείξε σε όλους ότι δεν επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάσει τη διάθεση. Μικρές συναισθηματικές ανασφάλειες φρόντισε να τις καλύψεις μέσα από την προσφορά τόσο στον αγαπημένο σου όσο και σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Εάν είσαι μόνη, μια επαναφορά ή μια επαναπροσέγγιση από άτομο του παρελθόντος σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα.

Αιγόκερος
Το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα ξαναφέρνει το χρώμα, τη ζωντάνια το κέφι και την αισιοδοξία σου στο προσκήνιο. Μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες, να βελτιώσεις τις σχέσεις ή να βάλεις πλώρη για νέες περιπέτειες. Κάποιες μικρές εντάσεις στα εργασιακά ή κάποιες καθυστερήσεις μην επιτρέψεις να σου χαλάσουν τη διάθεση ή να κλονίσουν σημαντικές για την καριέρα σου σχέσεις. Προτίμησε να μιλήσεις στον αγαπημένο σου για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου και μην απομακρύνεσαι επικοινωνιακά από κοντά του. Δώσε σε αυτά τα Χριστούγεννα το χρώμα και τη διαφορετικότητα που τους αξίζει. Αυτές οι μέρες χρειάζονται ζεστασιά και αγάπη. Εάν είσαι μόνη, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο δρόμο σου παλιές αγάπες και έρωτες.

Υδροχόος
Αυτήν τη βδομάδα κάνεις λίγο στην άκρη τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου και ασχολείσαι περισσότερο με τον εσωτερικό κόσμο σου και τις ανάγκες σου. Ίσως το πνεύμα των Χριστουγέννων σε βάζει στη διαδικασία αναθεώρησης και ανασκόπησης του βαθύτερου εαυτού σου. Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ωστόσο δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν άγχος. Μην μένεις αμετακίνητη στις απόψεις σου στα εργασιακά. Ίσως αν ακούσεις κάτι καινούριο ή μια διαφορετική άποψη να βγεις από διλήμνατα και να δώσεις λύσεις που σε δυσκολεύουν. Μια εσωστρεφή στάση απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σας. Προτίμησε να του ανοιχτείς και να του επιτρέψεις να σε παρασύρει σε όμορφες ρομαντικές και ζουζουνιάρικες στιγμές. Εάν είσαι μόνη, ένας παλιός, απωθημένος ή πλατωνικός έρωτας δεν αποκλείεται να δώσει νόημα στις όμορφες αλλά και νοσταλγικές, λίγο μελαγχολικές μέρες των Χριστουγέννων.

Ιχθείς
Όσο κυλούν οι μέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο μπαίνεις στο κλίμα των Χριστουγέννων. Έχεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να περάσεις όμορφες, ζεστές και αγαπησιάρικες στιγμές μαζί τους. Αν και δεν είναι εύκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένη στα εργασιακά, κάποιες υποθέσεις σου απαιτούν την προσοχή σου. Για αυτό φρόντισε να παραμείνεις ήρεμη έτσι ώστε να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Μην ξεφεύγεις από τους οικονομικούς προϋπολογισμούς σου από την ανάγκη σου να εκπλήξεις ευχάριστα τους άλλους. Περιόρισε τις αγορές σου και μην παίρνεις σβάρνα τα μαγαζιά. Μην επαναφέρεις στενάχωρες στιγμές του παρελθόντος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Απόλαυσε το πάθος και τον έρωτα και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα δώσε τους χρόνο. Εάν είσαι μόνη, είναι μια περίοδος επιστροφών και όχι απαραίτητα καταστροφών. Μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template