ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2022

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022


Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Καριέρα, Οικονομικά θέματα, Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Απολαμβάνεις με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τη δουλειά και τις ευθύνες τώρα έχοντας την αίσθηση ότι ανοίγει το μέλλον σου. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για να συνδεθείς με άτομα σε υψηλές θέσεις ή με αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν τον σκοπό σου. Είσαι ανοιχτή σε μια νέα στάση ζωής, σε μια ιδέα ή μέθοδο που μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις και να σημειώσεις πρόοδο. Με υπευθυνότητα ή πολλή δουλειά έχεις λόγο να νιώσεις ανακούφιση ή να έχεις περισσότερη ελευθερία για απολαύσεις τώρα. Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ενθαρρύνει ένα πνεύμα προόδου και βελτίωσης.


Ταύρος
Έχεις την τάση να κολλάς σε ένα θετικό και εμπνευσμένο όραμα. Σκέφτεσαι έξω από το κουτί και ευνοούνται δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επικοινωνία, έργα που περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία ή εναλλακτικές θεραπείες και σχέσεις αγάπης. Οι εκπλήξεις αποδεικνύονται ευχάριστες στο τέλος. Το να εγκαταλείψεις αρνητικά συναισθήματα όπως αγανάκτηση ανεβάζει την ψυχολογία σου. Σε ελκύουν πράγματα ή προϊόντα που κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη ή πιο ενδιαφέρουσα. Είναι μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσεις νέες μορφές ευχαρίστησης και διασκέδασης.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες σήμερα μπορούν να σε παρακινήσουν να πειραματιστείς με διαφορετικούς τρόπους στις σχέσεις σου και ίσως μάθεις κάτι συναρπαστικό και νέο στη διαδικασία. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις συναισθημάτων σήμερα. Η απελευθέρωση του εαυτού σου από ένα μυστικό ή μια ανησυχία μπορεί να είναι αναζωογονητική για παράδειγμα. Είναι καιρός να εστιάσεις σε αυτό που λειτουργεί και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Καθώς αποδεσμεύεσαι από τις ανασφάλειες είναι πιο εύκολο να απολαύσεις τη μέρα σου.

Καρκίνος
Μπορεί να θέλεις να ενώσεις κάποια κομμάτια μεταξύ τους ή να επιλύσεις διάφορα μικρά προβλήματα σήμερα με τη διέλευση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Ωστόσο μπορεί να είναι μια εποχή έμπνευσης. Οι φίλοι τείνουν να σε υποστηρίζουν κι εσύ γρήγορα ανταποδίδεις τη χάρη. Αν και δεν είναι απαραιτήτως μέρα για να αναλάβεις ευθύνες, είναι καλή για να διευρύνεις την εμβέλειά σου. Μπορείς να απολαύσεις τη διασκέδαση ή τις σχέσεις που ωφελούν και τις δύο πλευρές. Μπορείς να ελευθερωθείς για να προχωρήσεις μπροστά καθώς η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια τριγωνική όψη.


Λέων
Η Σελήνη περνά τη μέρα σε αρμονία με το ζώδιο σου και η προσωπική απόλαυση είναι μια δυνατή έλξη. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού προκαλεί επίσης ενθουσιασμό. Αυτή η χαρούμενη σύνδεση συμβαίνει στους τομείς της παραγωγικότητάς σου, ωστόσο θα διαπιστώσεις ότι η απομάκρυνση από τις προσδοκίες και η ύπαρξη στη στιγμή οδηγεί σε μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Μπορεί να συναντήσεις κάποιον ειδικό μέσω της δουλειάς. Τα καθημερινά καθήκοντα ή η επιδίωξη των στόχων σου είναι πιο ευχάριστη και ελκυστική.

Παρθένος
Μπορεί να νιώσεις την επιθυμία να βοηθήσεις τους άλλους σήμερα και μπορεί να σου αρέσει να καθοδηγείς, να διδάσκεις ή να ηρεμείς τους ανθρώπους με τα λόγια σου και να δίνεις λύσεις σε προβλήματα. Γρήγορα μπορείς να μετατρέψεις τις συνηθισμένες περιστάσεις σε διασκεδαστικές, συναρπαστικές ή με κάποιον άλλον τρόπο να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό χρειάζεσαι επίσης κάτι λίγο διαφορετικό, αισιόδοξο και ελκυστικό. Αυτή η διέλευση σε ζωντανεύει, σε κάνει πιο κοινωνική και θαρραλέα.

Ζυγός
Μπορείς να συζητήσεις δύσκολα θέματα χωρίς να είσαι υπερβολικά ευαίσθητη σήμερα. Η καλοσυνάτη ειλικρίνεια μπορεί να είναι μέρος αυτού. Μια διέλευση Αφροδίτης – Ουρανού σε βοηθά να βγεις από μια αρκετά σοβαρή νοοτροπία και να αποσπάσεις τις πιο αυθόρμητες πλευρές σου. Η σημερινή μέρα επίσης είναι ισχυρή για την επίλυση προβλημάτων, τη σύνδεση μέσω υποστηρικτικών συνομιλιών και την καλύτερη κατανόηση ενός έργου εργασίας ή σπιτιού. Ίσως μάθεις μερικές πραγματικά χρήσιμες πληροφορίες.

Σκορπιός
Είναι μια υπέροχη μέρα για να εξετάσεις τα όνειρα, τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου. Στόχος να αγκαλιάσεις το σήμερα ως ευκαιρία, να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Υπάρχει μια πιθανότητα να βρεις κάποιον στο ίδιο ή σε παρόμοιο μήκος κύματος με εσένα. Η μέρα μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι χαρούμενη ακόμα και απελευθερωτική. Η ειλικρίνεια σου μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη και είσαι ιδιαίτερα γοητευτική. Μια σχέση μπορεί να φτάσει σε νέο επίπεδο ή μπορεί να προκύψει μια συζήτηση που αφήνει πίσω σου ένα πρόβλημα.

Τοξότης
Η απόλαυση μιας παράκαμψης από τη συνηθισμένη ρουτίνα είναι πιθανή σήμερα. Μια αλλαγή ρυθμού είναι καλή για εσένα τώρα και είναι ωραίο να ανυπομονείς για το μέλλον. Μπορεί να υπάρξει ένα κύμα ενθουσιασμού σχετικά με τη δημιουργία χρημάτων ή τα εργασιακά ζητήματα και νέοι τρόποι για να βελτιώσεις την υγεία, τη δουλειά ή τις ρουτίνες σου μπορεί να εμφανιστούν δυνατά τώρα. Με την ελαφρώς αποκομμένη ενέργεια ενός τριγώνου Αφροδίτης – Ουρανού είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αφήσεις πίσω απογοητεύσεις.

Αιγόκερος
Τα δημιουργικά ταλέντα είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες. Μπορεί να κερδίσεις το ενδιαφέρον κάποιου είτε πρόκειται για έναν συνεργάτη ή για τον σύντροφο. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου είναι μια απελευθερωτική και διασκεδαστική διέλευση που γίνεται ακόμη περισσότερο καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον Ουρανό σήμερα. Μια μέρα πριν από τη νέα Σελήνη είναι καλή ιδέα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον εαυτό σου αντί να προχωρήσεις. Ωστόσο μπορείς να λάβεις πληροφορίες που θα σε ωφελήσουν πολύ. Οι ιδέες σου είναι εφευρετικές και καλά θα κάνεις να τις εμπιστευτείς.

Υδροχόος
Απόλαυσε το θάρρος να εκφράσεις ή να εξερευνήσεις τις επιθυμίες σου σήμερα. Μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να μοιραστείς κάτι ιδιωτικό ή να απελευθερωθείς από βαριά συναισθήματα. Μπορεί να υπάρξει μια νέα εξέλιξη σε ένα προσωπικό θέμα. Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού είναι αυθόρμητο, καθιστώντας το μια εξαιρετική στιγμή για να ανακατέψεις τα πράγματα ή να ξεφύγεις από ένα μοτίβο. Ωστόσο είναι καλύτερο να μην κλειδώσεις συμφωνίες σήμερα, καθώς η νέα Σελήνη αύριο μπορεί να φέρει νέες κατευθύνσεις.

Ιχθείς
Έχεις το κίνητρο να εστιάσεις σε θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορεί να υπάρχει ένα αίσθημα ανακούφισης ή απαλλαγής από μια ανησυχία. Ίσως προκύψει μια υποχρέωση που σχετίζεται κυρίως με ένα φίλο ή με έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Ίσως πάλι κάτι ανοιχτό σε αφήνει τώρα να νιώσεις λίγο πιο ελεύθερη ή πιο ανάλαφρη. Μια σύνδεση Αφροδίτης – Ουρανού που είναι ενεργή σήμερα ενθαρρύνει κάποιους να σε προσεγγίσουν. Ευτυχώς είναι ένα μάλλον απομονωμένο, ελαφρύ και μη δεσμευτικό είδος ενέργειας που είναι εύκολο να το απολαύσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template