ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 26 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της κι αυτό το επταήμερο επιφυλάσσει ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση. Οι υποχρεώσεις λιγοστεύουν, καθώς έχεις μπει για τα καλά στο εορταστικό κλίμα. Ωστόσο οι επόμενες μέρες δείχνουν ότι δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις στα εργασιακά. Μια επαγγελματική συμφωνία επανέρχεται στο τραπέζι κι αυτό επαναφέρει τη δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα σου, δημιουργώντας σου την αίσθηση ότι την επόμενη χρονιά θα καταφέρεις να φτάσεις και να ολοκληρώσεις τις φιλοδοξίες σου. Τα συναισθήματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή είναι λίγο μπερδεμένα ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν. Αν είσαι μόνη, αυτές τις μέρες δεν αποκλείεται να σε εκπλήξει μια επαναφορά προσώπου από το παρελθόν. Πράγμα που σημαίνει ότι αν επιθυμείς μια επανασύνδεση δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκπλήξεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση κοίτα να χαρείς αυτές τις μέρες και μην επαναφέρεις προβλήματα που ανήκουν στο παρελθόν.


Ταύρος
Κοινωνικές και ευχάριστες προβλέπονται οι τελευταίες μέρες της χρονιάς. Η εβδομάδα τελειώνει με την υποδοχή του νέου έτους που προκαλεί αισιοδοξία. Παρόλο που όλα στα εργασιακά λειτουργούν υποτονικά, κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις ίσως σε αναγκάσουν λίγο να πιεστείς. Καλό είναι ωστόσο να μην αφήσεις εκκρεμότητες έτσι ώστε να μπεις δυναμικά σε μια χρονιά υποσχόμενη ανάπτυξη και βελτίωση σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής εξέλιξης. Αξιοποίησε αυτές τις μέρες και πλησίασε περισσότερο τον αγαπημένο σου. Κάντε το πρόγραμμα της Πρωτοχρονιάς μαζί, δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Εάν είσαι μόνη, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έρθεις ξανά κοντά με ένα πρόσωπο που στο παρελθόν κάτι δεν πήγε καλά και είχατε απομακρυνθεί.

Δίδυμοι
Τις τελευταίες μέρες του χρόνου θέλεις να τις απολαύσεις και να τις χαρείς. Να κάνεις τις αγορές σου, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να οργανώσεις τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς. Φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες και συζητήσεις στα επαγγελματικά που θα σου δημιουργήσουν αισιοδοξία για το μέλλον. Οι σχέσεις με συναδέλφους θα αποκατασταθούν, καθώς η ατμόσφαιρα έχει άρωμα εορταστικό. Επιτέλους σου δίνεται ο χρόνος να βρεθείς περισσότερο με τον αγαπημένο σου, να κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις έτσι ώστε να έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε ή να γεφυρώσετε αποστάσεις. Εάν είσαι μόνη, μέσα από την κοινωνικότητα σου δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα άτομο που προέρχεται από το παρελθόν με τελείως διαφορετικές προϋποθέσεις.

Καρκίνος
Οι όψεις και οι ενέργειες της εβδομάδας σου δημιουργούν χαρά, αισιοδοξία και κέφι. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει και θέλεις να χαρείς την αλλαγή της χρονιάς στο τέλος της εβδομάδας. Οι κοινωνικές σου σχέσεις αναθερμαίνονται κι έτσι απολαμβάνεις τη συντροφιά αγαπημένων προσώπων που για κάποιους λόγους είχες να συναντήσεις καιρό. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις κρύβουν επίσης ενδιαφέρον και νέα ερεθίσματα που θα τροφοδοτήσουν τις φιλοδοξίες σου. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες ενισχύονται κι αυτό βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. Εάν είσαι μόνη, οι μέρες αλλά και η νέα χρονιά σου υπόσχονται πολλά, για αυτό πάρε τα πάνω σου και βγάλε από το μυαλό σου περίπλοκες ή δυσάρεστες σκέψεις.


Λέων
Οι τελευταίες μέρες της χρονιάς κυλούν ευχάριστα, καθώς η αίσθηση της υποδοχής της νέας χρονιάς σου δημιουργεί την αίσθηση αισιοδοξίας και δυναμικής. Ωστόσο οι σκέψεις που αφορούν στα φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια σου δεν φεύγουν από το μυαλό σου. Πιθανές ανησυχίες ίσως να σου δημιουργήσουν κάποιες στιγμές εσωστρέφεια. Άφησε τους φίλους και τον ερωτικό σύντροφο σου να σε παρασύρουν στο κλίμα χαράς και να σου μεταδώσουν την αισιόδοξη διάθεση τους. Κοινωνικές επαφές ίσως να σου δώσουν νέες κατευθύνσεις, ιδέες ή νέα ερεθίσματα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, η λάμψη σου ενισχύεται ακόμα περισσότερο, καθώς τελικά το κέφι και το χαμόγελο σου πάνε πολύ! Έτσι δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία ή μια υπάρχουσα να αλλάξει μορφή και να εξελιχθεί σε ερωτική.

Παρθένος
Αυτήν τη βδομάδα λάμπεις, επικοινωνείς και βγάζεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Φημίζεσαι για την οργάνωση και πρόληψη σου κι έτσι έχεις ήδη τακτοποιήσει τις εργασιακές υποχρεώσεις της εβδομάδας και όχι μόνο. Έχεις προγραμματίσει ακόμα και τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνεις τη νέα χρονιά έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρα σου. Η καριέρα παραμένει στην πρώτη σειρά των προτεραιοτήτων σου. Η ερωτική σου διάθεση στα τέλη της εβδομάδας ανεβαίνει στα ύψη και η λάμψη σου ενισχύεται από τα δυνατά φώτα της Πρωτοχρονιάς κι έτσι αν είσαι μόνη ερωτικά γοητεύεις τους πάντες. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση είναι ευκαιρία να παρασύρεις τον αγαπημένο σου σε έντονες στιγμές πάθους και ρομαντισμού.

Ζυγός
Η χρονιά τελειώνει κι αυτό σου δημιουργεί αισιοδοξία και καλή διάθεση. Έχεις βάλει νέους στόχους και το μυαλό σου κινείται γύρω από στρατηγικές και σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, την επαγγελματική αλλά και την οικονομική. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και παλιές αλλά και πρόσφατες γνωριμίες γεμίζουν τις μέρες σου με ευχάριστες στιγμές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το επταήμερο στη ζωή σου, για αυτό και δεν σταματάς να φλερτάρεις και να γοητεύεις τους πάντες. Μπορείς να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον αγαπημένο σου, να του προετοιμάσεις εκπλήξεις που θα αναζωπυρώσουν το πάθος. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είναι γεμάτο κέφι, χορό και τραγούδι με τα άτομα που νιώθεις ότι ταυτίζεσαι απόλυτα.

Σκορπιός

Είσαι αποφασισμένη να είσαι η νικήτρια της ερχόμενης χρονιάς. Οι επαφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ανεβάζουν ακόμα περισσότερη την ήδη αισιόδοξη και γλυκιά διάθεση σου. Έχεις την ανάγκη να προσφέρεις αγάπη, δώρα και αγκαλιές σε αυτούς που αγαπάς. Η διευθέτηση των επαγγελματικών υποχρεώσεων σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αλλά δεν φαίνεται να έχει επιπτώσεις και συνέπειες που δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις. Το Σαββατοκύριακο η ερωτική διάθεση ανεβαίνει κι έτσι μοιραία η σχέση με τον αγαπημένο σου απογειώνεται. Εάν είσαι μόνη, νέοι έρωτες και συναρπαστικές εμπειρίες σε περιμένουν κι αυτό στο επιβεβαιώνει το ένστικτο σου.

Τοξότης
Κέφι και χαρά έχει η τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς και η υποδοχή της νέας. Αυτές οι μέρες σε βοηθούν να πλησιάσεις ή και να συγχωρήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που το προηγούμενο διάστημα σε είχαν πληγώσει. Είσαι άλλωστε πάντα γενναιόδωρη και μεγαλόψυχη. Δίνεις πάντα ευκαιρίες στους άλλους να βελτιωθούν και να μάθουν τι σημαίνει προσφορά και αγάπη. Ωστόσο κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις σου αποσπούν έστω και λίγο το ενδιαφέρον, καθώς δεν σηκώνουν αναβολή. Μια εξέλιξη σε κάνει να αισιοδοξείς ακόμα περισσότερο για τη μετέπειτα πορεία της καριέρας σου. Περνάς αρκετό χρόνο με τον αγαπημένο σου, τον φροντίζεις και του προετοιμάζεις εκπλήξεις. Εάν είσαι μόνη, μια έκπληξη σου επιφυλάσσει η υποδοχή της νέας χρονιάς.

Αιγόκερος
Γεγονός είναι πως οι εκπλήξεις σε βγάζουν από την ζώνη της άνεσης σου, όμως αυτήν τη φορά φαίνεται ότι σε βοηθά να απελευθερωθείς από τις προκαταλήψεις σου και τις συνήθειες σου. Η τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς κλείνει με την υποδοχή της νέας, η οποία φέρνει και υπόσχεται αρκετά δώρα και εξελίξεις. Πραγματικά έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα από τις εργασιακές υποχρεώσεις σου και μπορείς να το εξασφαλίσεις στον εαυτό σου. Ο τομέας των οικονομικών σε απασχολεί ιδιαίτερα, για αυτό φρόντισε να μην ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, καθώς στη συνέχεια θα σε γεμίσει άγχος. Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς νιώθεις έναν αέρα ανανέωσης για αυτό και τη χαίρεσαι με την καρδιά σου. Ο ερωτικός τομέας επίσης φαίνεται να φέρνει συναρπαστικές εκπλήξεις.

Υδροχόος
Σου αρέσουν τα δώρα και οι εκπλήξεις κι αυτή η εβδομάδα σε κάνει να χαίρεσαι πραγματικά. Το μυαλό σου είναι διαρκώς απασχολημένο για το πως θα οργανώσεις τη βραδιά του ρεβεγιόν, τι θα προσφέρεις και πως θα δείξεις την αγάπη σου σε αυτούς που αγαπάς. Επαγγελματικά ζητήματα και υποχρεώσεις μπαίνουν στον αυτόματο πιλότο που όμως έχεις προγραμματίσει καλά κι έτσι οι ανησυχίες δεν έχουν χώρο στο μυαλό σου. Στη συνέχεια θα υπάρξουν ευκαιρίες που πραγματικά θα σε εκπλήξουν. Ένα ερωτικό ειδύλλιο του παρελθόντος σε ξαφνιάζει ευχάριστα, καθώς κάνει την επανεμφάνιση του. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, η συναισθηματική ασφάλεια είναι σημαντική για σένα και τη λαμβάνεις από τη συμπεριφορά και τις εκπλήξεις του αγαπημένου σου.

Ιχθείς
Η εβδομάδα και οι επόμενες μέρες σου δημιουργούν χαρά και αισιοδοξία. Περιμένεις με αγωνία την υποδοχή της νέας χρονιάς και το μυαλό σου δεν σταματά να οργανώνει τη βραδιά και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται στο απόλυτο επίκεντρο. Είσαι βέβαιη πως οι επαγγελματικές σου σχέσεις θα διευρυνθούν και ότι η επιτυχία δεν είναι τελικά ένα τόσο μακρινό ή άπιαστο όνειρο. Έχεις ήδη κάνει τις κατάλληλες επαφές κι αυτό σε καθησυχάζει και σε ενθουσιάζει. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται κι αυτό εξυπηρετεί απόλυτα την ερωτική ζωή σου. Ίσως η βραδιά της Πρωτοχρονιάς να σε εμπνεύσει και να σε οδηγήσει σε μια πρόταση ή επισφράγισης της υπάρχουσας σχέσης σου. Εάν είσαι μόνη, η νέα χρονιά φέρνει συναρπαστικά δώρα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template