Πελέ: Κρίσιμες ώρες για το «μαύρο διαμάντι»-«Άλλη μια νύχτα μαζί» γράφει η κόρη του

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022


«Συνεχίζουμε εδώ, στον αγώνα και στην πίστη. Μια ακόμη νύχτα μαζί».
Μ' αυτά τα λόγια, η Κέλι Κριστίνα Νασιμέντο, μία από τις κόρες του Πελέ,
δημοσίευσε μια φωτογραφία του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, στο κρεβάτι του νοσοκομείου στο Σάο Πάολο, όπου βρίσκεται από τα τέλη του περασμένου μήνα.

Χθες, βράδυ Παρασκευής, η οικογένεια του Πελέ ανέβασε στα social media και ένα βίντεο, που τον δείχνει σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, εμφανώς καταβεβλημένο, να επικοινωνεί μέσω κινητού τηλεφώνου με συγγενείς και φίλους του. Κάποια μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι φαίνεται σαν να τους αποχαιρετάει.



Η Κέλι Νασιμέντο, ουσιαστικά έχει αναλάβει το έργο της ενημέρωσης του κόσμου για την πορεία της υγείας του πατέρα της κι ήταν αυτή η οποία αποκάλυψε πως ο «βασιλιάς» θα περάσει τις γιορτές στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζουμε πως ο Πελέ παλεύει την τελευταία με τον καρκίνο παχέος εντέρου, αλλά η εισαγωγή του στο νοσκοκομείο κρίθηκε σκόπιμη μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν στις αρχές της εβδομάδας είχε γίνει γνωστό πως η παραμονή του κρίθηκε απαραίτηση καθώς χρειάζεται μεγαλύτερη φροντίδα για να αντιμετωπιστεί η νεφρική ανεπάρκεια και η καρδιακή λειτουργία».

Την περασμένη Κυριακή, η Κέλι δημοσίευσε μια φωτογραφία της Φλάβια να κάνει μασάζ στο αριστερό πόδι του πατέρα τους, ενώ εκείνος παρακολουθούσε τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην τηλεόραση.

Ο άνθρωπος, που πολλοί θεωρούν ότι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, έχει λάβει πολλά μηνύματα συμπαράστασης στο διάστημα της νοσηλείας του και ιδίως από τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος ζήτησε «να προσευχόμαστε για τον βασιλιά».


Στο πλευρό του και ο γιος του Εντίνιο

Εν τω μεταξύ από σήμερα είναι στο Σάο Πάολο και ο γιος του Πελέ, Εντίνιο, ο οποίος είναι προπονητής στην Λοντρίνια στην επαρχία της Παρανά.

Ο Εντίνιο πήρε άδεια από την ομάδα του, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του για τις γιορτές και η παρουσία του προκάλεσε μια σχετική ανησυχία, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι απλά ήταν η μοναδική χρονική στιγμή που θα μπορούσε να βρεθεί δίπλα του λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την ομάδα του...
Την ίδια ώρα, η αργεντίνικη ιστοσελίδα ole έγραψε ότι στο γήπεδο της Σάντος «προετοιμάζονται για την πιθανή κηδεία του Πελέ». Καθώς φαίνεται, λένε οι Αργεντινοί, τις δύο τελευταίες ημέρες στήθηκαν δύο σκηνές στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου, ενώ εργάτες μεταφέρουν προστατευτικά κιγκλιδώματα και τοποθετούν εικόνες με τη μορφή του Πελέ.



Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template