Πέθανε ξαφνικά ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής του George Stefanopoulos από έμφραγμα. Ήταν μόλις 37 ετών

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022


Kυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022. Ίσως Χριστούγεννα.
Το τζίνι βγήκε από το λυχνάρι και πήγε κοντά στο τζάμι. Από εκεί έβλεπε έξω.
By Τhe Wrong Man


Η τηλεοπτική βιομηχανία των ΗΠΑ συγκλονίζεται από έναν νέο ξαφνικό θάνατο και οι πολίτες του κόσμου βγαίνουν βίαια από τον λήθαργο. Αυτή τη φορά ήταν ο εκτελεστικός παραγωγός της εκπομπής του δικού μας George Stefanopoulos «This Week» του ABC News, Dax Tejera, που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 37 ετών!

Ο Dax Tejera, ο εκτελεστικός παραγωγός του ABC «This Week with George Stephanopoulos» πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή σε ηλικία 37 ετών, μεταδίδει ο Patrick Reilly για τη Νew York Post.
Η Πρόεδρος του ABC News, Kim Godwin, ανακοίνωσε «με βαριά καρδιά και μεγάλη θλίψη» ότι ο Tejera πέθανε από καρδιακή προσβολή το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με ένα σημείωμα που έστειλε στο προσωπικό της εταιρείας που έλαβε η Mediaite.

Έμεινε με τη σύζυγό του Βερόνικα και τις δύο μικρές κόρες τους. Η Goodwin ανέφερε στο σημείωμα ότι θα κοινοποιήσει περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

Ο Tejera εντάχθηκε στο ABC News το 2017 ως ανώτερος παραγωγός προτού προωθηθεί στον εκτελεστικό παραγωγό του σόου του Στεφανόπουλου τον Φεβρουάριο του 2020, αναφέρει το προφίλ του στο Linkedin.


Προηγουμένως εργάστηκε για πέντε χρόνια στο NBC ως ερευνητής, συντάκτης και στη συνέχεια παραγωγός και για τέσσερα χρόνια ως εκτελεστικός παραγωγός στο «America with Jorge Ramos» στο Fusion Media Network. Αποφοίτησε από το Ντάρτμουθ με πτυχίο ιστορίας προτού παρακολουθήσει το Columbia’s Graduate School of Journalism.

Συνάδελφοί του μπήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να θρηνήσουν τον ξαφνικό θάνατο του Tejera και να αποτίουν φόρο τιμής στον αγαπημένο δημοσιογράφο.



«Θλιβερή μέρα για το ΑΒC. Ένας καλός φίλος και πρωτοποριακό στέλεχος του ABC πεθαίνει απροσδόκητα στα 37. Dax Tejera, έχω μόνο καλές σκέψεις φίλε μου», έγραψε στο Twitter ο ανώτερος ανταποκριτής του ABC News, Jim Avila.

«Απολύτως τραγικό για το ABC και τη βιομηχανία ειδήσεων», έγραψε στο Twitter ο πρώην επικεφαλής ανταποκριτής των μέσων ενημέρωσης του CNN, Brian Stelter.





Ο Dax Tejera



“Το χαμόγελό σας. Το γέλιο σου. Η αφοσίωσή σου. Η βαθιά σου αγάπη για τη Βερόνικα και τις όμορφες κόρες σου. Η περηφάνια σου για τη δουλειά σου. Ο τρόπος με τον οποίο προσέξατε την επόμενη γενιά και παλέψατε για να ανοίξετε το δρόμο για τους Λατίνους που έρχονται. Ο τρόπος που έσπασες τα εμπόδια μόνος σου», έγραψε η ανταποκρίτρια του ABC στον Λευκό Οίκο Cecilia Vega σε μια ανάρτηση στο Instagram.
«Dax Tejera, έφυγες πολύ νωρίς. Θα μας λείψουν τα πάντα από σένα.”

έγραψε ο παρουσιαστής του CNN S.E. Ο Cupp στο Twitter: «Η χειρότερη είδηση. Σπαρακτική είναι η απώλεια του φίλου και συναδέλφου @DaxTejera, ενός από τα πιο ευγενικά και λαμπερά φώτα».

Λίγο πριν…

Kυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022-κάτι σαν Χριστούγεννα. Οι δράστες χάνουν τη μπάλα.

Ο Maxi Jazz, o θρυλικός τραγουδιστής του βρετανικού συγκροτήματος ηλεκτρονικής μουσικής Faithless και η «φωνή» σε επιτυχίες όπως οι “ God Is a DJ” και “ Insomnia” πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 65 ετών.




Ο ίδιος είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο instagram τον εμβολιασμό του με τα εμβόλια ευθανασίας COVID-19 και προέτρεπε τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν το παράδειγμά του.

Την ίδια στιγμή εκεί έξω στις χώρες της Ευρώπης χιλιάδες άνθρωποι που έχουν μείνει άνεργοι εξαιτίας της βουλιμίας των αρμοδίων υπουργών να εφαρμόσουν τις εντολές εμβολιασμού περιμένουν τη στιγμή που θα δουν τους εντολείς των υποχρεωτικοτήτων να οδηγούνται στη Δικαιοσύνη ή να πάψουν να είναι υπουργοί.

Η είδηση για τον θάνατο του Maxi Jazz δημοσιεύθηκε μάλλον από “λάθος” και στο κρατικό ΑΠΕ (είναι βλέπεις και τα Χριστούγεννα της ραθυμίας) και ήδη έχει σημάνει συναγερμός και ίσως πέσουν κεφάλια μια και το ΑΠΕ, η Καθημερινή, ο ΣΚΑΙ, το protothema, η ΕφΣυν, η Αυγή και σχεδόν όλα τα κομματικά έντυπα ασχέτως ιδεολογίας προώθησαν με βουλιμία τα εμβόλια ως πανάκεια για την αντιμετώπιση μιας planδημίας που προήλθε από έναν εργαστηριακό ιό ο οποίος εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας σε ημερομηνίες κοντινές στην 18η Οκτωβρίου 2019, τη μέρα δλδ που στη Νέα Υόρκη ελάμβανε χώρα το ΕVENT 201, μια αποκαλούμενη προσομοίωση πανδημίας.

Καθώς οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού COVID-19 φθάνουν κατά ριπάς χάρη στον Εlon Musk που εξαγόρασε το Twitter από την εταιρία-παγκόσμιο κολοσσό Vanguard oι κυβερνήσεις του δυτικού κόσμου που ώθησαν τους πολίτες τους να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19 βρίσκονται πλέον σε κινούμενη άμμο.

Το ίδιο και οι πολιτικοί ηγέτες και αξιωματούχοι που παρότρυναν τους πληθυσμούς σε αυτού του είδους την ανθρωποθυσία.

(Διαβάστε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία)

Όπως λέει και ο φίλος του Κουρδιστού Πορτοκαλιού και πρώην επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Ισραήλ καθηγητής Shmuel Shapira δημοσιεύοντας στο προφίλ του το ρηθέν του Mahatama Gandhi>



Στην Ελλάδα τώρα, το πολιτικό προσωπικό στο σύνολό του, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, έως τον κ. Τσίπρα, τον κ. Ανδρουλάκη, τον κ. Κουτσούμπα, τον κ. Βαρουφάκη, παρότρυναν τους πολίτες να εμβολιαστούν και να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολίου όπως το έθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ενώ επιφανείς πνευματικοί άνδρες της χώρας, όπως η τηλεπερσόνα Μήτσος Καμπουράκης, χαρακτήριζε ανόητο τον ανιψιό του δολοφονημένου Προέδρου JFK, ο οποίος διέκρινε αμέσως τι συμβαίνει στον πλανήτη και όλους όσους αρνηθήκαμε το τρύπημα ψεκασμένους.

Οι Καμπουράκηδες του κόσμου φυσικά είναι ο καθρέφτης μέρος της μαλθακής και ηττημένης κοινωνίας μας καθώς και των επιχειρηματιών (οι οποίοι έχουν την ψευδαίσθηση ότι διαθέτουν χρήματα ενώ πολύ σύντομα θα πέσουν από τα σύννεφα) ιδιοκτητών των χαζοκάναλων.


Πάμε να δούμε την συνέχεια της είδησης για τον θάνατο ενός ακόμη εμβολιασμένου-ανάμεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες-του Maxi Jazz όπως τον μετέδωσε Χριστουγεννιάτικα το ΑΠΕ χωρίς να το πάρει χαμπάρι ο τολμητίας διευθυντής του.




«Ήταν ένας άνθρωπος που άλλαξε τη ζωή μας με τόσους πολλούς τρόπους. Έδωσε νόημα και μήνυμα στη μουσική μας» ανέφεραν τα άλλα δύο βασικά μέλη των Faithless, οι Ρόλο και Σίστερ Μπλις, σε ανάρτηση στο Facebook.

«Ήταν επίσης ένας υπέροχος άνθρωπος που διέθετε χρόνο σε όλους και είχε βαθιά και προσιτή σοφία», πρόσθεσαν.

Το συγκρότημα ανέφερε ότι ο Τζαζ πέθανε γαλήνια στον ύπνο του. Τα αίτια του θανάτου δεν διευκρίνιστηκαν.

(Σιγά μη διευκρινιστούν.)

Ο Τζαζ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Μάξγουελ Φρέιζερ, γεννήθηκε στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο, το 1957.

Το 1995 συνέβαλε στην ίδρυση των Faithless που στη συνέχεια έγιναν ένα από τα δημοφιλέστερα χορευτικά συγκροτήματα στη Βρετανία και στον κόσμο.

 

 

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template