Lionel Messi- Έκανε τη ντρίπλα της ζωής του και απέφυγε τα mRNA εμβόλια

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022


Tη ντρίπλα της ζωής του έκανε το θηρίο Lionel Messi στα εμβόλια COVID-19. Όχι μόνο δεν έκανε mRNA εμβόλια της Pfizer ή της Μoderna αλλά με τη βοήθεια της Κίνας κατάφερε να αποδράσει από την παγίδα, με αποτέλεσμα πολλά διεθνή ΜΜΕ να αναρωτιούνται τελικά εάν εμβολιάστηκε με τα εμβόλια COVID. Ο ίδιος πάντως είχε μία δύσκολη συνάντηση με την ασθένεια.


Ο επιθετικός της Paris Saint Germain, μίλησε για το πόσο άσχημα πέρασε την περιπέτειά του με τον COVID-19 όταν κόλλησε την ασθένεια.

Ο Messi κόλλησε τον ιό στις αρχές Ιανουαρίου του 2022, όταν φάνηκε να υπάρχει αναζωπύρωση των κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο.


Υπέφερε τα ίδια συμπτώματα όπως πολλοί – πονόλαιμος, βήχας και πυρετός – αλλά στη συνέχεια είχε αναπνευστικά προβλήματα για μεγάλο διάστημα πριν βγει αρνητικός.

Ο 34χρονος εξήγησε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο αργεντίνικο μέσο TYC Sports πώς η ασθένεια τον επηρέασε για περισσότερο από όσο περίμενε αρχικά.

“Μου άφησε παρενέργειες. Μου άφησε επακόλουθες συνέπειες στους πνεύμονές μου. Επέστρεψα και πέρασε ενάμιση μήνας χωρίς καν να μπορώ να τρέξω γιατί είχαν επηρεαστεί οι πνεύμονές μου”, είπε ο Messi.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πιέζοντας τον εαυτό του να επιστρέψει στο γήπεδο και να βρει τη φόρμα του προκάλεσε περαιτέρω βλάβη στην αναπνοή του.

«Επέστρεψα νωρίτερα από ότι έπρεπε, και τα πράγματα χειροτέρεψαν γιατί πήγα πολύ γρήγορα και τελικά με έφερε πίσω», είπε.
“Αλλά δεν άντεχα άλλο, ήθελα να τρέξω, να προπονηθώ. Ήθελα να ξεκινήσω. Και στο τέλος, έγινε χειρότερο. Δεν το έβαλα κάτω και στο τέλος επανήλθα.”.



Ηταν 30 Απριλίου 2021 όταν το κινεζικό πρακτορείο Xinhua δημοσίευσε την είδηση που ήθελε τον Lionel Messi και τον Neymar να είναι μεταξύ των εκατοντάδων παικτών της Νότιας Αμερικής που θα λάβουν εμβόλια για τον COVID-19 που δωρήθηκαν από την κινεζική Sinovac Biotech τις επόμενες εβδομάδες (τότε), σύμφωνα με την περιφερειακή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία CONMEBOL.

Πράγματι η CONMEBOL άρχισε να διανέμει εμβόλια στις 10 ενώσεις μέλη της μετά από αποστολή 50.000 δόσεων στην πρωτεύουσα της Ουρουγουάης Μοντεβιδέο.



Έκτοτε σιωπή. Μάλιστα στη διάρκεια της συνέντευξης στο αργεντίνικο TYC Sports δεν υπάρχει αναφορά στην εμβολιαστική κατάσταση του άσσου που οδήγησε την Εθνική Αργεντινής στη κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου απέναντι στη Γαλλία.

Η ομίχλη γύρω από την εμβολιαστική κατάσταση του Lionel έκανε μέσα όπως το Εl FUTBOLERO USA να αναρωτιούνται εάν o Μessi που είναι θηρίο και στο μυαλό και το νου εμβολιάστηκε με εμβόλια COVID.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template