O CR7 προσφέρει 6.000 ευρώ μηνιαίο μισθό για butler στην νέα υπερπολυτελή του βίλα

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022


Εν μέσω αβεβαιότητας για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μετά τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναζητά προσωπικό για τη νέα υπερπολυτελή βίλα του. Και ο μισθός που προσφέρει είναι εντυπωσιακός.

Οι εργασίες για τη νέα βίλα του CR7 στην περιοχή Κασκάις, τριάντα χιλιόμετρα έξω από τη Λισαβώνα, ολοκληρώνονται και ο διάσημος ιδιοκτήτης της αναζητά προσωπικό. Το Κασκάις είναι ένα από τα διασημότερα θέρετρα της Πορτογαλίας και κατά καιρούς το έχουν επιλέξει η βασιλική οικογένεια της χώρας, στα τέλη του 19ου αιώνα, έκπτωτοι βασιλείς και δικτάτορες αλλά και η αφρόκρεμα του πλούτου της Ευρώπης στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η κατασκευή της βίλας κόστισε στον Ρονάλντο 21 εκατομμύρια ευρώ και καλύπτει επιφάνεια 3.000 τετραγωνικών μέτρων. Μεταξύ πολλών άλλων περιλαμβάνει γήπεδα του τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, ένα τεράστιο γκαράζ χωρητικότητας είκοσι αυτοκινήτων και ένα έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Ζητείται μπάτλερ και μάγειρας

Ο Κριστιάνο και η σύντροφός του Χεορχίνα αναζητούν τώρα προσωπικό για να αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού, όπως μπάτλερ και μάγειρα και διάφορες άλλες ειδικότητες. Ο μισθός που προσφέρουν είναι εντυπωσιακός: 6.000 ευρώ το μήνα.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">🚨| Cristiano Ronaldo has now begun construction of his new home in Portugal’s Quinta de Marinha. He plans to live here with his partner and children once he retires from professional football. <br><br>Work is expected to be completed by summer 2023. <a href="https://t.co/MVQgdgySNt">pic.twitter.com/MVQgdgySNt</a></p>&mdash; Commodore. (@CdoreIsRed) <a href="https://twitter.com/CdoreIsRed/status/1583972727408369664?ref_src=twsrc%5Etfw">October 23, 2022</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Κι ενώ η νέα βίλα του διάσημου ζευγαριού είναι έτοιμη και τους περιμένει, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι συμβαίνει το ίδιο και με την επόμενη ομάδα του Ρονάλντο. Ενώ τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει προγραμματιστεί ακόμα και η ημερομηνία που θα υποβληθεί σε ιατρικά τεστ από τη Αλ Νασρ, ο πρόεδρος του σαουδαραβικού κλαμπ έκανε μια αμφίσημη δήλωση που άφησε αιωρούμενο το μέλλον του Πορτογάλου.

Μετά το τελευταίο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Χιλάλ για το πρωτάθλημα, ο Μουσαλί Αλ Μουαμάρ δήλωσε πως τα περισσότερα απ’ όσα γράφονται και λέγονται από τον Τύπο για τον Ρονάλντο δεν είναι αληθή. Δεν διέψευσε ωστόσο την άφιξη του Πορτογάλου στη Αλ Νασρ.

Ντρίμπλα σε σχετική ερώτηση για τον CR7 επιχείρησε και ο Γάλλος προπονητής της ομάδας Ρούντι Γκαρσιά τονίζοντας πως το μεταγραφικό παράθυρο δεν ανοίγει μέχρι την 1η Ιανουαρίου.

Ο ποδοσφαιριστής κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα της «Μάρκα» που θεωρούσαν τελειωμένη τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ η οποία φέρεται να του προσφέρει 200 εκατ. ευρώ ετησίως για δυόμιση χρόνια.

Ωστόσο, ακόμα και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβλεψε πως ο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία
.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template