Ο Βourla, η Ursula και η θυσία της Εύας Καιλή. Κάθε λεπτό της ώρας ένας άνθρωπος σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022.

By Τhe Wrong Man

Καθώς οι άνθρωποι σωριάζονται ξαφνικά σε ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των εμβολίων COVID-19 υποβοηθούμενης ευθανασίας τα οποία ακολούθησαν έναν κατασκευασμένο εργαστηριακά ιό που εκτοξεύθηκε εναντίον της ανθρωπότητας με σκοπό τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού και καθώς ο διαβόητος Bourla αρνείται για 2η φορά να προσέλθει στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου θα μπορούσε να αποκαλυφθεί η γυμνή αλήθεια του ρόλου της Ursula Gertrud von der Leyen τόσο στη σκοτεινή συμφωνία που έκανε προσωπικά με τoν πτυχιούχο Κτηνιατρικής CEO της Pfizer όσο και η συμμετοχή του ευρωιερατείου στο project ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού σκάει το σκάνδαλο της Εύας Καιλή!


Aίφνης το ευρωιερατείο της διαφθοράς ανακάλυψε σκάνδαλο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Κατάρ.

To επαναλαμβάνουμε. Κάθε ώρα (ίσως και κάθε λεπτό της ώρας) που περνάει ένας άνθρωπος εκεί έξω στον πλανήτη των σχεδόν 6 δις εμβολιασμένων με εμβόλια COVID-19, σωριάζεται ξαφνικά στην αιωνιότητα.



Επώνυμοι και ανώνυμοι φεύγουν ξαφνικά (έφυγε ξαφνικά και ο γιος της Tina Turner), παθαίνουν εμφράγματα, βλέπουν θεραπευμένους καρκίνους να αναζωπυρώνονται και πάει λέγοντας.

Δεν γνωρίζουμε τις διαστάσεις του σκανδάλου στο οποίο εμπλέκεται η Εύα Καιλή.

Γνωρίζουμε όμως ότι Ursula Gertrud von der Leyen ανταλλάσσοντας προσωπικά sms με τον κτηνίατρο Bourla παρήγγειλε δισεκατομμύρια εμβόλια ώστε να είναι αρκετά για να κάνει ο κάθε Ευρωπαίος πολίτης από 10 τρυπήματα με τα εμβόλια COVID ώστε να μην έχει ουδεμία πιθανότητα να βγει ζωντανός από όλο αυτό.


Και ενώ η Ursula Gertrud von der Leyen έκανε τις δυστοπικές παραγγελίες την ίδια στιγμή οι Ευρωπαίοι ηγέτες αλλά και ο Αμερικανός Biden η οικογένεια του οποίου είναι βουτηγμένη σε πάσης φύσεως σκάνδαλα και διαφθορά το μόνο που επαναλαμβάνει διαρκώς στους πολίτες των ΗΠΑ, είναι εμβολιασθείτε!

Σε έναν πλανήτη με 400 τρις παγκόσμιο χρέος αυτό που απέμεινε ήταν η Τελική Λύση. Εμβολιασθείτε και Πεθάνετε.

Καθώς λοιπόν εκεί έξω οι άνθρωποι με γουρλωμένα μάτια ανακαλύπτουν την αλήθεια οι εμπνευστές του project έχουν ανάγκη από επικοινωνιακούς αντιπερισπασμούς. Είναι κάτι σαν την Κιβωτό του πάτερ Αντώνιου, τον Μίχα και πάει λέγοντας.



Το ευρωιερατείο λοιπόν αποφάσισε να δώσει δικά τους παιδιά-βλέπε Καιλή-σε μία προσπάθεια να σκεπάσει το τσουνάμι ερωτηματικών μετά και την 2η άρνηση του Bourla να καταθέσει στην αρμόδια επιτροπή.




Προφανώς δεν θα δούμε μόνο τη περίπτωση της Καιλή.

Και άλλες υποθέσεις θα δουν το φως της δημοσιότητας για να καλύψουν τις πραγματικές διαστάσεις της planδημίας και των εμβολίων.


Ισως χρειαστεί να ξεσπάσει νέα ανάφλεξη κάπου στην Ευρώπη. Ίσως στο Αιγαίο.

 
Δείτε ΕΔΩ πως στήθηκε η planδημία ώστε να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να υπάρξουν πάσης φύσεως επικοινωνιακοί αντιπερισπασμοί ώστε οι πολίτες εκεί έξω να μην αντικρύσουν τα πρόσωπα πίσω από τις κουρτίνες.


 



Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ WUHAN. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΙΧΝΗ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ…

Το Ινστιτούτο Βιολογίας της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και τους Ευρωπαίους Εταίρους του οι οποίοι ως το Μάρτιο που ξεκίνησε η “ανάκριση” του Fauci από την Αμερικανική Γερουσία ήταν αναρτημένοι στην επίσημη σελίδα του Εργαστηρίου όπως μπορείτε να δείτε εδώ.

Ανακαλύφθηκε ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Aυτοί ήταν οι συνεργάτες του Εργαστηρίου της Wuhan στις 21 Μαρτίου 2021. Δείτε ΕΔΩ

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από 5,36 εκ. νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα 5,36 εκ.νεκρούς στους οποίους καθημερινά προστίθενται οι νεκροί των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

 



Σήμερα λοιπόν από τη σελίδα των συνεργατών απουσιάζει το όνομα της European Union από τη λίστα των Διεθνών Οργανισμών του Εργαστηρίου του Τρόμου.

Σαν πολίτες της Ευρώπης και πολίτες μιας χώρας με 13.000 νεκρούς σαν φόρο αίματος στο τέρας που χορηγούσαμε ζητάμε από τον Επίτροπο Σχοινά να μας εξηγήσει τι είδους συνεργασία είχε το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, με το Εργαστήριο της Wuhan και ποιος και γιατί έσπευσε να αφαιρέσει το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τη λίστα των διεθνών συνεργατών του Iνστιτούτου της Wuhan.

     



Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Wuhan lab deleted documents showing Fauci’s NIAID funding

All of that basically serves as backstory to the latest development. It’s now been discovered that the WIV quietly deleted all mentions of its collaboration with Fauci’s NIAID, the NIH and other American research partners from its website shortly after Fauci testified in a Senate hearing in March 2021, when he went head to head with Sen. Rand Paul on mask-wearing. As reported May 15, 2021, by The National Pulse:

“March 21, 2021, the lab’s website listed six U.S.-based research partners: University of Alabama, University of North Texas, EcoHealth Alliance, Harvard University, the National Institutes of Health (NIH), the United States and the National Wildlife Federation.

“One day later, the page was revised to contain just two research partners — EcoHealth Alliance and the University of Alabama. By March 23, EcoHealth Alliance was the sole partner remaining.

“EcoHealth Alliance is run by long-standing Chinese Communist Party-partner Dr. Peter Daszak, who National Pulse Editor-in-Chief Raheem Kassam has repeatedly claimed will be the first ‘fall guy’ of the Wuhan lab debacle …

“Beyond establishing a working relationship between the NIH and the Wuhan Institute of Virology, now-deleted posts from the site also detail studies bearing the hallmarks of gain-of-function research conducted with the Wuhan-based lab.”

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”


Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

 πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template