Qatargate-Μιχάλης Δημητρακόπουλος:«Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή»

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022


«Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή»
υποστήριξε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να την επισκεφθεί, μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη (βραχιολάκι).

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.


Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.
Την κυρία Καϊλή επισκέφθηκε σήμερα στις φυλάκές που κρατείται ο πατέρας της.




«Δεν μας προκύπτουν άλλα εμπλεκόμενα ονόματα στο σκάνδαλο με το Κατάρ»



«Δεν μας προκύπτουν άλλα εμπλεκόμενα ονόματα, δεν είναι παραγωγή του Netflix», δήλωσε ο Κριστόφ Μπερτί, διευθυντής της βελγικής εφημερίδας Le Soir, με αναφορά στο σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ, αποκαλούμενο και ως Qatargate.

Σε δηλώσεις του στην ιταλική εφημερίδα Il Foglio, o Μπερτί πρόσθεσε ότι «δεν έχει άλλα στοιχεία, ο,τι έπρεπε να γράψει η Le Soir, το έχει γράψει. Η όλη ιστορία, ως έχει, είναι ήδη αρκετά σοβαρή».


«Το όλο έργο αυτής της έρευνας, το πώς εξελίχθηκε, ξεπερνά κάθε διάσταση της φαντασίας»
είπε, χαρακτηριστικά, ο διευθυντής της εφημερίδας που είχε κύριο ρόλο στις αποκαλύψεις καταθέσεων και δικογραφιών του Qatargate.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης της συζύγου του Παντσέρι προσέφυγαν κατά της έκδοσής της στο Βέλγιο.

Τέλος, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Αgi, οι συνήγοροι υπεράσπισης της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, προσέφυγαν στο Ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο, κατά της απόφασης έκδοσης της συζύγου του Αντόνιο Παντσέρι, Μαρία Ντολόρες Κολεόνι, στο Βέλγιο.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη από το δικαστήριο της Μπρέσια, την περασμένη Δευτέρα. Σε ο,τι αφορά την κόρη του Παντσέρι, Σίλβια, το δικαστήριο της Μπρέσια έκανε δεκτό το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης: πριν από την όποια απόφαση, θα επαληθευθεί αν υφίστανται συνθήκες “υπερπληθυσμού”, στις βελγικές φυλακές.

Τώρα, οι δικηγόροι της Κολεόνι, ζητούν να γίνει η ίδια επαλήθευση και για την συγκεκριμένη περίπτωση, της συζύγου του Παντσέρι.

Οι δύο γυναίκες, προς το παρόν, βρίσκονται σε κάτ’ οίκον περιορισμό στην Ιταλία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template