Και εταιρεία real estate με έδρα το Κολωνάκι η Καϊλή με τον συντροφό της Φραντζέσκο Τζιόρτζι

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022


Μπίζνες γουμαν η Ευα Καιλή μαζι με τον Ιταλό σύντροφό της δημιούργησαν εταιρεία ΙΚΕ για να μπουν δυναμικά στο real estate. 

Με εταιρικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ η Εύα Καϊλή και ο σύζυγός της Φραντζέσκο Τζιόρτζι δημιούργησαν την εταιρεία real estate με έδρα την οδό Σκουφά στο Κολωνάκι. 

Η ημερομηνία σύστασης είναι η 30η Νοεμβρίου 2022 και ο καθένας από τους μετόχους της ΙΚΕ έβαλε το ποσό των 500 ευρώ.
Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής σκόπευε με την εταιρεία να μπει δυναμικά στο χώρο των ενοικιάσεων διαμερισμάτων τύπου Airbnb αλλά και στη διαχείριση και αγοραπωλησία ακινήτων.


Σκοπός της εταιρείας με την επωνυμία ESTATE ARIA PROPERTIES ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και τον διακριτικό τίτλο ESTATE ARIA PROPERTIES είναι όπως αναφέρεται στο καταστατικό σύστασης:

«Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής, υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων έναντι αμοιβής ή βάσει σύμβασης, υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων διαμερισμάτων με παροχή υπηρεσιών περιποίησης πελατών, υπηρεσίες εκμίσθωσης μικρής διάρκειας δωματίων σπιτιών, υπηρεσίες ενοικίασης επιπλωμένων δωματίων ή διαμερισμάτων για μικρή διάρκεια, άλλες υπηρεσιες παροχής δωματίου ή μονάδας καταλύματος για επισκέπτες, χωρίς καθημερινή καθαριότητα, υπηρεσίες εκμίσθωσης και διαχείρισης ιδιοκτητών ή μισθωμένων ακινήτων, υπηρεσίες καταλυμάτων διακοπών και άλλων τύπων καταλύματος σύντομης διάρκειας, υπηρεσίες παροχής δωματίου ή μονάδας καταλύματος για επισκέπτες σε ξενώνες νεότητας και σε αυτόνομες ενότητες διακοπών».







Σύμφωνα με τα στοιχεία η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 50 έτη, αρχίζει από την καταχώριση και δημοσίευση του καταστατικού στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και λήγει την 30 Νοεμβρίου 2072. Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίζεται σε 1.000,00 ευρώ που διαιρείται σε 1.000 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 1,00 ευρώ το καθένα.

Έτσι η Εύα Καϊλή, δημόσιος υπάλληλος όπως αναφέρεται στην κατηγορία επάγγελμα και ο Φραντζέσκο Τζιόρτζι, επιχειρηματίας κατέβαλαν από 500 ευρώ για το ανάλογο μερίδιο μετοχών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template