Ο Rod Stewart έχασε ξαφνικά τα δύο αδέλφια του σε διάστημα δύο μηνών ενώ ο 11χρονος γιος του Aiden σωριάστηκε ξαφνικά την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022


Ο rock star Rod Stewart έχασε ξαφνικά τα δύο αδέλφια του σε διάστημα δύο μηνών ενώ ο 11χρονος γιος του Aiden σωριάστηκε ξαφνικά την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο.


Ένα χρόνο πριν ο Sir Rod Stewart δεν επέτρεπε να πάρουν μέρος ως καλεσμένοι στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του όσοι δεν ήταν τριπλά εμβολιασμένοι.


Ας ξεκινήσουμε με την περιπέτεια του γιου του>

Ο τραγουδιστής, 77 ετών, φοβόταν ότι ο γιος του είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, αφού έμεινε «μπλε και αναίσθητος» ενώ έπαιζε για την ομάδα του Young Hoops Under-12.

Μιλώντας στο περιοδικό FourFourTwo είπε: «Πιστεύαμε ότι το αγόρι μου έπαθε καρδιακή προσβολή.


«Ήταν μπλε και ήταν αναίσθητος μέχρι να ηρεμήσει. Ήταν τρομακτικό.

Αυτό το περιστατικό έρχεται μετά τον θάνατο των αδελφών του Don και Bob τους τελευταίους δύο μήνες.

Περιγράφοντας τα αείμνηστα αδέρφια του ως «αναντικατάστατα φιλαράκια», ο Rod είπε ότι «έχασε δύο από τους καλύτερους φίλους μου σε διάστημα δύο μηνών» καθώς ο Bob «ενώνεται με τον Don στο υπέροχο γήπεδο ποδοσφαίρου στον ουρανό».

Ο Sir Rod έγραψε στο αφιέρωμά του: «Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την απώλεια του αδελφού μου Bob χθες το βράδυ, ο οποίος ενώνεται με τον αδελφό μου Don στο υπέροχο γήπεδο ποδοσφαίρου στον ουρανό.

“Έχασα δύο από τους καλύτερους φίλους μου σε διάστημα δύο μηνών. RIP Don και Bob “αναντικατάστατοι φίλοι”

Ένα χρόνο πριν-Χριστούγεννα 2021.

Ο Sir Rod Stewart επέτρεψε μόνο σε όσους έχουν κάνει το τρίτο τους εμβόλιο Covid-19 να παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι του.

Ο 76χρονος rock star είχε επικρίνει τότε όσους επέλεξαν να μην κάνουν το εμβόλιο, χαρακτηρίζοντάς τους «δολοφόνους» και μίλησε για το πώς απαγόρευσε σε οποιονδήποτε ανεμβολίαστο να παρευρεθεί στην εορταστική του συγκέντρωση.

Είπε: «Με θυμώνει, ειδικά στην Αμερική όπου μιλούν για «Είναι δικαίωμα μου, είναι η ελευθερία μου». Οχι δεν είναι! Γιατί είσαι δολοφόνος και μπορείς να σκοτωθείς. Κάθε χρόνο κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στο σπίτι. Έχουμε μια μαρκίζα και μια μπάντα. Απλώς θα βεβαιωθούμε ότι όλοι έχουν κάνει το εμβόλιο. Αν δεν έχεις κάνει τα δύο εμβόλια και το αναμνηστικό, δεν μπορείς να έρθεις».





Μιλώντας τότε στον John Pienaar στο ραδιόφωνο των Times, όταν ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη εάν πιστεύει ότι το εμβόλιο πρέπει να γίνει υποχρεωτικό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρνήθηκε να απαντήσει, αλλά «συμβούλεψε έντονα» τους ακροατές να κάνουν το τρύπημα, προτού παραδεχτεί ότι μπορεί να καταλάβει τη διστακτικότητα των εγκύων γυναικών.

Είπε: “Δεν θέλω να μπω σε αυτό, οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στις απόψεις τους. Αλλά συμβουλεύω ανεπιφύλακτα τους ανθρώπους να πάνε και να υποβληθούν σε vaxx. Μπορώ να το καταλάβω κάπως με τις έγκυες γυναίκες.






Στο μεταξύ>


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template